- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
- Konu Sahibi Yenigelin15
-
Boyle dolmus gibi hissettiginde iste soylediklerinin ne kadar sacma oldugunu dusunup kendi kendine gulmen lazim gulldukce keyfin yerine gelcek.guluyomus gibi yapma.onun soyledikleride yaptiklarida cidden cok komik.evin sevimsiz ergenlik cagindaki cocugu gibi:) yazik ona ablasi ergenlik zor:)Elimden geldiği kadar kahkaha atmaya çalışıyorum ama sonra böyle dolmuş gibi hissediyorum şişiyorum böyle sinirimi eşimden çıkarmaya çalışıyorum
Gerçekten de çok saçma 30 yaşında 22 yaşındayım benim öyle şeyler yapmam gerekirken...Boyle dolmus gibi hissettiginde iste soylediklerinin ne kadar sacma oldugunu dusunup kendi kendine gulmen lazim gulldukce keyfin yerine gelcek.guluyomus gibi yapma.onun soyledikleride yaptiklarida cidden cok komik.evin sevimsiz ergenlik cagindaki cocugu gibi:) yazik ona ablasi ergenlik zor:)
mesafeni şimdiden koy yoksa başına dert alırsın bu görümceyiöncelikle merhaba Yen'i üyeyim . 14 günlük evliyim 2 sene nişanlı kaldık eşimin ablasıyla kişisel şahsi problemim hiç Yok ama kendisi sürekli laf sokuyor eşimi sürekli yanımda çocuk gibi azarlıyor anlaşılır diye haddim olmayan hiç bir şeye karışmıyorum balayından geldikten sonra görümcemi ve eşini çaya çağırdım herşeye bahane bulup dalga geçmeye çalışıyor nişanlıyken de BÖyleydi sevdiğim insanın ablası diye saygısızlık yapmadım oğlu var 3 yaşında kayınvalidem bakıyor sırf onun oğluna baksın hep diye bize nişanlı iken oğlum 10 yaşına gelmeden çocuk yapmayın dedi devamlı herşeye karışıyor kendi dediğini yaptırmaya çalışıyor balayından geldikten sonra görümcemi ve eşini çaya çağırdım ben yakın olmaya saygılı olmaya abla kardeş gibi olmaya çalıştıkça o eziyor dalga geçiyor devamlı laf sokma çabasında ne giysem alıyor ne yapsam hesap soruyor çay içmeye geldikleri gün anneni özledinmi diye sordu ben özledim tabi özlemezmiyim dedim oda otur oturduğun yerde Yok sana anne manne dedi inanılmaz zoruma gitti eşim tersliycektş sırf ben kötü olmamak için boşver dedim ama hep iyi olmaya çalıştım saygısızlık yapmadım bundan sonra sınır çizip tavrımı koymak istiyorum yardım edin tavsiyeler ihtiyacım var
Eşini kıskanıyor dicem koskoca kadınmış ilginç senide kıskanıyor olabiliröncelikle merhaba Yen'i üyeyim . 14 günlük evliyim 2 sene nişanlı kaldık eşimin ablasıyla kişisel şahsi problemim hiç Yok ama kendisi sürekli laf sokuyor eşimi sürekli yanımda çocuk gibi azarlıyor anlaşılır diye haddim olmayan hiç bir şeye karışmıyorum balayından geldikten sonra görümcemi ve eşini çaya çağırdım herşeye bahane bulup dalga geçmeye çalışıyor nişanlıyken de BÖyleydi sevdiğim insanın ablası diye saygısızlık yapmadım oğlu var 3 yaşında kayınvalidem bakıyor sırf onun oğluna baksın hep diye bize nişanlı iken oğlum 10 yaşına gelmeden çocuk yapmayın dedi devamlı herşeye karışıyor kendi dediğini yaptırmaya çalışıyor balayından geldikten sonra görümcemi ve eşini çaya çağırdım ben yakın olmaya saygılı olmaya abla kardeş gibi olmaya çalıştıkça o eziyor dalga geçiyor devamlı laf sokma çabasında ne giysem alıyor ne yapsam hesap soruyor çay içmeye geldikleri gün anneni özledinmi diye sordu ben özledim tabi özlemezmiyim dedim oda otur oturduğun yerde Yok sana anne manne dedi inanılmaz zoruma gitti eşim tersliycektş sırf ben kötü olmamak için boşver dedim ama hep iyi olmaya çalıştım saygısızlık yapmadım bundan sonra sınır çizip tavrımı koymak istiyorum yardım edin tavsiyeler ihtiyacım var
Eşini kıskanıyor dicem koskoca kadınmış ilginç senide kıskanıyor olabilir
Okadarda değil heralde canım..bunun bayrami var, dügünü daveti var.bi ömür görmesi gereken biriyle birdaha muhattap olmayacak şekilde davranılmaz bence ama tabii ben olsam sürekli laflarını takip eder en ufak bi gıcıklığında sözlerimle bastırırdım onu..her kim olursa olsun şakayla karışık saygı sınırını aşmadan nazikce ve zekice söylediği her gicik söze pişman ederim..ondan sonrada zaten seçerek konuşur..Açın agzinizi yumun gözünüzü ve bir daha muhattap olmayın boyleleriyle.
öncelikle merhaba Yen'i üyeyim . 14 günlük evliyim 2 sene nişanlı kaldık eşimin ablasıyla kişisel şahsi problemim hiç Yok ama kendisi sürekli laf sokuyor eşimi sürekli yanımda çocuk gibi azarlıyor anlaşılır diye haddim olmayan hiç bir şeye karışmıyorum balayından geldikten sonra görümcemi ve eşini çaya çağırdım herşeye bahane bulup dalga geçmeye çalışıyor nişanlıyken de BÖyleydi sevdiğim insanın ablası diye saygısızlık yapmadım oğlu var 3 yaşında kayınvalidem bakıyor sırf onun oğluna baksın hep diye bize nişanlı iken oğlum 10 yaşına gelmeden çocuk yapmayın dedi devamlı herşeye karışıyor kendi dediğini yaptırmaya çalışıyor balayından geldikten sonra görümcemi ve eşini çaya çağırdım ben yakın olmaya saygılı olmaya abla kardeş gibi olmaya çalıştıkça o eziyor dalga geçiyor devamlı laf sokma çabasında ne giysem alıyor ne yapsam hesap soruyor çay içmeye geldikleri gün anneni özledinmi diye sordu ben özledim tabi özlemezmiyim dedim oda otur oturduğun yerde Yok sana anne manne dedi inanılmaz zoruma gitti eşim tersliycektş sırf ben kötü olmamak için boşver dedim ama hep iyi olmaya çalıştım saygısızlık yapmadım bundan sonra sınır çizip tavrımı koymak istiyorum yardım edin tavsiyeler ihtiyacım var
Aynı durumu eltim tarafından yaşadim hatta hamile kaldığımda kocası cocugun sırasımıydı dedi cunku kayınvalidem bakiyor cogunlukla onun kizina. Ben hep sustum tatsizlik cikmasin diye ama en sonda patladim eşimde Allah razi olsun destek verdi hep şuanda abisiyle ve eltimle görüşmüyoruz benden bir tavsiye kimseye ezdirme kendini sonradan pişman oluyosun ben niye sustum diye.öncelikle merhaba Yen'i üyeyim . 14 günlük evliyim 2 sene nişanlı kaldık eşimin ablasıyla kişisel şahsi problemim hiç Yok ama kendisi sürekli laf sokuyor eşimi sürekli yanımda çocuk gibi azarlıyor anlaşılır diye haddim olmayan hiç bir şeye karışmıyorum balayından geldikten sonra görümcemi ve eşini çaya çağırdım herşeye bahane bulup dalga geçmeye çalışıyor nişanlıyken de BÖyleydi sevdiğim insanın ablası diye saygısızlık yapmadım oğlu var 3 yaşında kayınvalidem bakıyor sırf onun oğluna baksın hep diye bize nişanlı iken oğlum 10 yaşına gelmeden çocuk yapmayın dedi devamlı herşeye karışıyor kendi dediğini yaptırmaya çalışıyor balayından geldikten sonra görümcemi ve eşini çaya çağırdım ben yakın olmaya saygılı olmaya abla kardeş gibi olmaya çalıştıkça o eziyor dalga geçiyor devamlı laf sokma çabasında ne giysem alıyor ne yapsam hesap soruyor çay içmeye geldikleri gün anneni özledinmi diye sordu ben özledim tabi özlemezmiyim dedim oda otur oturduğun yerde Yok sana anne manne dedi inanılmaz zoruma gitti eşim tersliycektş sırf ben kötü olmamak için boşver dedim ama hep iyi olmaya çalıştım saygısızlık yapmadım bundan sonra sınır çizip tavrımı koymak istiyorum yardım edin tavsiyeler ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?