Yeni evlendim fikirlere ihtiyacım var

Elimden geldiği kadar kahkaha atmaya çalışıyorum ama sonra böyle dolmuş gibi hissediyorum şişiyorum böyle sinirimi eşimden çıkarmaya çalışıyorum
Boyle dolmus gibi hissettiginde iste soylediklerinin ne kadar sacma oldugunu dusunup kendi kendine gulmen lazim gulldukce keyfin yerine gelcek.guluyomus gibi yapma.onun soyledikleride yaptiklarida cidden cok komik.evin sevimsiz ergenlik cagindaki cocugu gibi:) yazik ona ablasi ergenlik zor:)

Gerçekten de çok saçma 30 yaşında 22 yaşındayım benim öyle şeyler yapmam gerekirken...

Eşin tersliycrkken neden müdahale ediyorsun ki... Eşin cevabını versin sen de muhatap olma. Eşine de ablasıyla kardeş gibi olmaya çalıştığını ama onun davranışlarından bunun olmayacağını anladığını, karşılık verip kötü olmaktansa artık samimi olmayacağını söyle. Üzerine giderse de eğer kötü olmanı istemiyorsa onun cevap vermesini, artık engel olmayacağını belirt. Sen söylemezsen de ben artık altta kalmam çok üzülüyorum de

mesafeni şimdiden koy yoksa başına dert alırsın bu görümceyi

Eşini kıskanıyor dicem koskoca kadınmış ilginç senide kıskanıyor olabilir

Eşlne açık açık söyle sen beni kızkardeşine karşı korumuyorsun aksine eziyorsun diye uyarıda bulun yoksa eşine dank etmez aksine senin gayet mutlu olduğunu sanır erkeklerin beyni farklı algılıyor

Bence kıskanmak değil. Kardeşine yakıştıramıyordur ve henüz durumu kabul edememiştir, ben senden daha üstünüm sen gelinsin psikolojisi oluşturmaya çalışıyor bence

Açın agzinizi yumun gözünüzü ve bir daha muhattap olmayın boyleleriyle.
Okadarda değil heralde canım..bunun bayrami var, dügünü daveti var.bi ömür görmesi gereken biriyle birdaha muhattap olmayacak şekilde davranılmaz bence ama tabii ben olsam sürekli laflarını takip eder en ufak bi gıcıklığında sözlerimle bastırırdım onu..her kim olursa olsun şakayla karışık saygı sınırını aşmadan nazikce ve zekice söylediği her gicik söze pişman ederim..ondan sonrada zaten seçerek konuşur..

İyiler üstüne alınmasın aaaa biz öyle değööölöööz demesin ama genelde erkek aileleri böyle hadsiz, kendini bilmez, ukala, herlafa karışmayı laf sokmayı bi bok sanan, yaptığını yuzune vurunca da aaaa şaka yaptık sen de herseye cok ciddiye alıyorsun, benim içimde kötülük yok der terbiyesizler. İçinde kötülük nasıl kalsın bütün pisliği kusuyosun.benden sana tavsiye. Kendini ezdirme, aileni ezdirme, cocugun ezdirme kocanın ailesine. Şaka altından laf sormaları a müsaaade etme. Önce yapmadığını bırakmayıp sonra da ogullarının yanında aglak aglak sahtekarlık yaptıklarında vicdan yapıp eziklenme. Hiç yapıcı olmadı biliyorum ama birsey nasıl baslarsa öyle ve artarak devam eded

Bence eşiniz de herşeyin farkındaysa ve sizin yanınızdaysa zaten hiç canınızı sıkmayın ve asilliğinizi bozmayın. Yaşı kaç görümcenizn bilmiyorum ama bence kendini düşürüyor rezil ediyor böyle herkesin gözünde küçük dşüyor farkunda değil. Siz onun seviyesine inersenz sizn canınız skılıcak belki eşinizle de sorun çıkacak aranızda, bence seviyeli ve ciddi olun ona karşı tepksiz kalın o utansın öyle sözler söyledikten sonra en fazla zoraki bi tebessüm edin yersiz dalga geçmelerine. Ben insanları bu tavrımla utandırmaya ve küçük düşürmeye bayılıyorum :)

Arkadaşların dediği gibi de en fazla akıllıca mantıklı bi kaç cevapla bozabilirsinz o da gülümseyerek olsun sakın modunuzu dşürüp sinirlenip üzülmeyin onun seviyesine de bence asla inmeyin anldığım kadarıyla ölçülü birisiniz kendinizi bozmaya değmez mahalle kavgası gibi o basitliğyle kalsın

Ay gerizekalı ya ne demek çocuk yapmayın! Ne demek yok sana anne manne!! Çıldırıyorum şuan! Valla herşeye eyvallah ama anneme aileme espri dahi olsa laf edecek görümcenin o yılan dilini çeker topuğuna yapıştırırım !!!!!

Nasıl başlarsa öyle gider.. nedir bu abla kardeş olma hevesi.. Mesafeli ol. Bir daha eve davet etme. Bırak sen değil eşin konuşsun, kötü olmazsın canım değerli olursun. Şimdi susup kendini ezdirirsen ilerde kendini de yırtsan düzeltemezsin bişeyleri.

Aynı durumu eltim tarafından yaşadim hatta hamile kaldığımda kocası cocugun sırasımıydı dedi cunku kayınvalidem bakiyor cogunlukla onun kizina. Ben hep sustum tatsizlik cikmasin diye ama en sonda patladim eşimde Allah razi olsun destek verdi hep şuanda abisiyle ve eltimle görüşmüyoruz benden bir tavsiye kimseye ezdirme kendini sonradan pişman oluyosun ben niye sustum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…