- 24 Eylül 2016
- 124
- 1.924
- 63
- 32
- Konu Sahibi Yenigelin15
-
Bu zoruna gitmis hanimefendinin anlasilan oyuzden dislerini cikarmis saldiriya gecmis arkadaslarin dedigi gibi sen kotu olma sadece az bir mesafe ve esin halletcek hersey erkekte biter o ezdirmiycek seniSaymasına sayıyorum terbiyesizlik yapmak kayınvalidem kızına 1 sene sonra çık işten kendi çocuğuna kendin bak biraz dinleneyim kardeşinin çocuğu olunca nasıl bakıcam dediği için zoruna gitti
Bu zoruna gitmis hanimefendinin anlasilan oyuzden dislerini cikarmis saldiriya gecmis arkadaslarin dedigi gibi sen kotu olma sadece az bir mesafe ve esin halletcek hersey erkekte biter o ezdirmiycek seni
Umarim her sekilde istedigin olur canim Rabbim bir yastikta kocatsin mutlu mesut olun herseyin hayirlisi üzülme hersey olur ama bu zaman geri gelmez mutlu olmaya bak senDoğru , geriye akşam eşimle konuşmak koluyor o zaten farkında herşeyin gereğini yapar
Ah ah ben böyle ıslak ıslak sövmek istiyorumyeni gelinsin diye lafını esirgersen eğer bu böyle devam eder, başta nasılsa öyle devam ediyor kardeş, tavrını koy çocuk değilsin ki ezdiresin kendini, senin daha doğmamış çocuğuna karışma hakkı kimsede olamaz. ayhh bi sinirim geldi ki yanımda olsa elimin tersiyle ağzına yapıştırmak istedim
Çünkü ben devamlı susuyorum . Eşim sana birşey söylediği zaman cevap ver altında kalma diyor bende bişey demiyorum . Yine ben kötü olurum diye
Suyun ustunde bile yurusen yuzme bilmedigi icin yuruyor diyenler olacak o yuzden cevap versende vermesende farketmez aslinda :) hayati boyunca nasil bir eziklik cekmisse garibim simdi seni ezdikce mutlu oluyor yazik...onada acimak lazim ama bunu yapabilmen icin celik gibi sinirlerin olmasi lazim.her laf soktugunda kahkahayla gulersen istedigini alamaz derin nefes alip bunu basarman lazim.sen guldukce o kendi eksikligini farkedecek bana bunu yaptiklarinda ben ezilirdim o niye ezilmiyo diyip kendi eksikligini gorecek ama bu uzun bir yol kendini motive edip sinirlerini celik gibi yapman gerekiyor...ki dusunursen zaten komik :) yok sana anne manne otur oturdugun yerde super komik bir cumle:)sanki mudahale edebilecek kudreti varmis gibi :)Çünkü ben devamlı susuyorum . Eşim sana birşey söylediği zaman cevap ver altında kalma diyor bende bişey demiyorum . Yine ben kötü olurum diye
Sakın susma, çünkü sustuğun sürece de iyi olmayacaksın onların gözünde. Senin canını sıkanlara ağzının payını ver ki kendini böyle bir b..k sanmasınlar.Çünkü ben devamlı susuyorum . Eşim sana birşey söylediği zaman cevap ver altında kalma diyor bende bişey demiyorum . Yine ben kötü olurum diye
aglarsa aglasin ezdirme kendiniEşim cevap verdiği zaman bağırarak cevap veriyor.
Görümcem ise ağlıyor,sonrasında ben kendimi kötü hissediyorum , sanırım salaklık yapıyorum .
sana ne benim yatak odamdan diyemedin miGörümceme kalsa o 26 ben 22 de evlendim diye ortaya hava atmak için çıkar , yaşı büyük diye akıl vermeye çalışır 2 sene çocuk yapmayın korunun diyor daha geç evlendiği için Bilge kişilik (!)
Yok balık burcuyum salya sümük Allah ne verdiyse :)terazi burcumusun bende senin gibiyim de
Elimden geldiği kadar kahkaha atmaya çalışıyorum ama sonra böyle dolmuş gibi hissediyorum şişiyorum böyle sinirimi eşimden çıkarmaya çalışıyorumSuyun ustunde bile yurusen yuzme bilmedigi icin yuruyor diyenler olacak o yuzden cevap versende vermesende farketmez aslinda :) hayati boyunca nasil bir eziklik cekmisse garibim simdi seni ezdikce mutlu oluyor yazik...onada acimak lazim ama bunu yapabilmen icin celik gibi sinirlerin olmasi lazim.her laf soktugunda kahkahayla gulersen istedigini alamaz derin nefes alip bunu basarman lazim.sen guldukce o kendi eksikligini farkedecek bana bunu yaptiklarinda ben ezilirdim o niye ezilmiyo diyip kendi eksikligini gorecek ama bu uzun bir yol kendini motive edip sinirlerini celik gibi yapman gerekiyor...ki dusunursen zaten komik :) yok sana anne manne otur oturdugun yerde super komik bir cumle:)sanki mudahale edebilecek kudreti varmis gibi :)
Sakın susma, çünkü sustuğun sürece de iyi olmayacaksın onların gözünde. Senin canını sıkanlara ağzının payını ver ki kendini böyle bir b..k sanmasınlar.
Böyle komşu kızı olsa bende bildiririm haddini ama işte maalesefSenin gorumce benim elimde olacakti ki bak o zaman gorurdu anyayi konyayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?