• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlenecek kızlar için tüyolar

everbloom5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2018
17
23
3
31
Merhabalar, ben nasipse iki üç aya evleniyorum baya heyecanlıyım planlar yapıyorum işte şöyle yaparız böyle yaparız haftada bir etkinlik yaparız ya da akşamları birlikte film izleriz ikimiz de öğrenciyiz ders çalışma saati yaparız gibi böyle eğlenceli şeyler :) konuya gelirsek, birisiyle konuştum, tavsiye babında evlendiğin zaman masanın üstünde hep çaylık bişeyler olsun mesela hep kurabiye olsun sen yapmış ol dedi (ben her gün okula gidicem öğrenciyim her gün yemek yapmamı beklemiyor nişanlım birlikte yaparız diye konuşuyoruz hani hayatım ev olmayacak bu örneği bu yüzden vermiyorum) ama eşinin böyle şeyler çok hoşuna gider beklemese bile dedi. Birden bende ampul yandı aa başka neler yapılabilir acaba diye, ben onu mutlu etmek istiyorum , bi evi olduğunu bizim evimizin olduğunu ve bu evde huzurlu hissetsin istiyorum bunun için de neler yapılabilir gerçekten öğrenmek istiyorum. Mesela sizin yaptığınız eşlerinizin çok hoşuna giden ufak tefek görünse bile günü değiştiriveren şeyler neler var? İşte mesela dersiniz ki ben her gün kapıyı açtığımda ona sarılıyorum ya da işte ben cinselliğin önemli olduğunu düşünüyorum ona dikkat et diyeniniz olabilir, evde pijamayla gezme sakın ya da ben eşimi dizime yatırıp seviyorum hoşuna gidiyor veya biz şöyle bişey yapıyoruz ona şunu diyorum çok mutlu oluyor gibi gibi sadece benim için değil herkes için burda paylaşsanız okusak ilham alsak fikir alsak mutlu etsek mutlu olsak?
Teşekkür ederim :)
Edit: Sayfa 8 :)

Son düzenleme:
Ay kuzucuk yerim seni.
Ne kadar da heyecanlisin

Ahhh genclik ahh.

Konuya donersek; valla canim ilk zamanlar zaten hersey heyecan verir yeni evli ciftlere.

Birlikte uyumak birlikte kahvalti hazirlamak birlikte aksam yemegi yemek vs vs.

Ekstra heyecan aramaya gerek kalmiyor ..

Onemli olan bunu surdurmek.

Sen elinden geldigince saygili sevgi dolu guleryuzlu ol.

Gerisi gelir.
Mutluluklar kuzucuk.

Once okulunuzu bitirin
Evlenince basiniz goge ermiyor
Yahu aileler nasil izin veriyor boyle birseye ?
Ben babama ogrenciyken evlenicem ben desem adam eve hapseder anahtari da bogaza atardi herhalde
Ayni sekilde benim cocuklarim okurken gelip evlencez deseler..ay dusunmesi bile korkunc tovbe tovbe tovbe

%99 ihtimalle senin yaptığın hiç bir incelik onun umrunda olmayacak :D hevesin kursağında kalacak hep. Bir süre sonra sen de pes edip akışına bırakacaksın. Şimdiye kadar eşimin hayır diyemedigi tek şey masaj oldu. Ne zaman yapsam memnun olur.

Gerekirse hevesim de kırılsın, ne oluyor evlenince söyleyin bileyim ben her şeye açığım :)
Lütfen yazın

Ben evli değilim ama burada okuduğum kadarıyla kıyasıya bir mücadele var .

Rakipler birbirini adadan göndermek için uğraşıyor .

Karşınızda zorlu bir takım ; kayınpeder kayınvalide görümce ...

Eşiniz sizden yana mı olacak yoksa karşı takımdan mı ? Ödül oyununu kim kazanacak ?

Diyelim ki o haftanın ödül oyununu siz ve eşiniz kazandınız .

Hoop karşı adadaki hatunlara eşinizi yem etmeden takım bütünlüğünüzü sağlamaya bu zorlu yarışı sürdürmeye çalışıyorsunuz .

Bazı dokunulmazlık oyunları oluyor . Bu dokunulmazlığı kazanmak için eşinizin sizi aldatıp aldatmadığını iyi tahmin etmeniz gerekiyor .

Karar veremezseniz hop sms oylamasına geçiyoruz . Yani buraya gelip konu açmak . Halk sizin devam etmenizi istiyorsa sizden yana oy kullanıyor . Eğer istemiyorsa bitir diyor .

:D Falan filan

İnşallah mutlu olursunuz ya ne diyim ...

Once okulunuzu bitirin
Evlenince basiniz goge ermiyor
Yahu aileler nasil izin veriyor boyle birseye ?
Ben babama ogrenciyken evlenicem ben desem adam eve hapseder anahtari da bogaza atardi herhalde
Ayni sekilde benim cocuklarim okurken gelip evlencez deseler..ay dusunmesi bile korkunc tovbe tovbe tovbe
Tavsiye için teşekkür ederim , başarılı bir öğrenciyim okulum var ve aynı anda 3 part time işte çalışıyorum haftada 4 gün pilatese gidiyorum ve 3 gün yüzmeye gidiyorum yani planlı programlı biri olduğum için evlenince bunların aksayacağını sanmıyorum :)
Dediğim gibi zaten 24 yaş, 29 yaşına kadar okulu bekleyemem o kısma odaklanmasak mı :)

Evliligin toz pembe birsey olmadigini soylemek zorundayim.

Hevesinizi kirmak istemezdim.

Masada kurabiye, dize yatirip sevmeler evde pijamayla gezmemeler falan masal :)

Yani adam ne giydiginizi ne derece farkeder bilmiyorum :)

Kurabiyeyi sizin yapmaniz da sanirim farketmez hatta hazirini tercih eder.

Once okulu bitirip ise girin derim.
Yani burada esinin aldigi 75 kurusluk gofreti geri biraktiran adamlar oldugunu okuduk. Eminim o kadin da ne hayallerle evlenmistir... en iyisi siz kendi ayaklariniz uzerinde durun.

Tavsiye için teşekkür ederim , başarılı bir öğrenciyim okulum var ve aynı anda 3 part time işte çalışıyorum haftada 4 gün pilatese gidiyorum ve 3 gün yüzmeye gidiyorum yani planlı programlı biri olduğum için evlenince bunların aksayacağını sanmıyorum :)
Dediğim gibi zaten 24 yaş, 29 yaşına kadar okulu bekleyemem o kısma odaklanmasak mı :)
Evlenince bunlarin hepsini yapamayacaksin ama muhtemelen.
Yemek temizlik camasir utu vs vs.

Bunlar sana bakacak.
He ilk zamanlar esin yardim edecek ama ilk zamanlar.

Yani hayatin degisecek bir nebze de olsa.
Tabii boyle olmasi dunyanin sonu degil.
Hayatin normal getirileri.
Cocuk olunca neler olacagini sonra konusurz

Back
X