Yeni evlenecekler için örnek olması ümidiyle..

ben de hala o mutluluk sürüyor mu diye merak ettim.
zira ben evlendiğim zaman çok uzun yıllar sürmesini istiyorum

ne güzel bir hikaye çok sanslısınız eşiniz arkanızda durup sizi mutlu ettiği kimseyi dinlemeyip kalbinizin sesini dinlediğiniz için

hıkayemızı cok benzettım yas farkı harıc gercekten butun arkadaslarıma bekarlara tavsıyem su cok dua edın cok hayrlı es ancak dualarla benımde ıcım kıpır kıpır ınsallah bu sekılde devam eder once saygı sonrasında sevda ıle......

Bence cok gec bi yasta evlenmemissiniz ben bu cevreyi anlamiyorum..
Insanlari yanlis insanlara evliliklere surukleyecekler haberleri yok.
Iyiki cevreyi dinlememissiniz ve dogru insani kismetinizi beklemissiniz

Mutluluğunuz bir ömür daim olsun inşallah. .

Oyle bi ic gecirdimki herkesin sonu keske sizinki gibi olsa... hep boyle mutlu kalirsiniz insallah:-(((

Yazınızı okurken arkasından mutsuz bir son gelecek sandım açıkcası
Rabbim daim etsin mutluluğunuzu hep ilk günki gibi olun inşallah :)
hayat okadar güzel süprizlerle dolu ki Rabbim hayırlısını versin cümlemize:)

Masallah binlerce kez , darisi bizim gibi bekarlarin basina ...

allah daim etsin cnm herkesin başına
ben daha cok gencim su an bır sevgılım var 2 yıldır bırlıkteyız hayırlısı umarım o dur o değilsede hayırlısı oldugu surece sorun yok nasılsa allahtan

çok güzel bir hikaye ya cok mutlu olun

Cok hosuma gitti hikayeniz. Insallah ben de bu zor gunlerimden kurtulur ve cok mutlu olurum.

Kizlar veya evli olan ablalarım ben 18 yaşinda bir kızım 14 yaşindan beri taniştiğım ve onu ilk günki gibi sevdiğim bi sevgilim var 4 senedir çiktiğimiz icin artik söz takmak istiyoruz bazı kişiler erken diyo işi var ama askerligini yapmadi henüz sizin fikriniz ne benim ilişkim konusunda ?

tabiki çok erken 4 sene olduğu için belki artık dayanamıyorsunuz ayrı uyumaya ama daha çok küçüksün pişman olma ben 23 yaşında nişanlandım diye pişmanım 18 nedir ?

tabiki çok erken 4 sene olduğu için belki artık dayanamıyorsunuz ayrı uyumaya ama daha çok küçüksün pişman olma ben 23 yaşında nişanlandım diye pişmanım 18 nedir ?
Hayir nişan değil aile arasında söz sadece nişan askere gidip geldiğinde yapmayi düsünuyoruz

Ben de eşime 18 yaşındayken aşık olmuştum ama biz acele etmedik, herşey yerinde ve zamanında güzel dedik... Üniv ye başladık, sonra mezuniyet derken onun askerliği iş bulmamız derken yaş 25 oldu nişanlandık, 26 da evlendik şu an 30 yaşındayız ve iyikide beklemişiz diyoruz... Tabi herkes farklıdır ama 18 yaş evlenmek için bence çok erken... Huylarınız siz olgunlaştıkça değişecek...

Ama ablacım 18 yaşında evlencem demiyorumki sadece aile arasinda söz takmak istiyoruz ailelerimizde biliyor simdi söz takmak istiyoruz sadece evlendiğimiz zaman ben 21 sevgilim 24 olcak

Ama ablacım 18 yaşında evlencem demiyorumki sadece aile arasinda söz takmak istiyoruz ailelerimizde biliyor simdi söz takmak istiyoruz sadece evlendiğimiz zaman ben 21 sevgilim 24 olcak
Söz olabilir, ama yine de çok acele etmeyin derim

Söz olabilir, ama yine de çok acele etmeyin derim
Erken takmamizin sebebi cevreden çok isteyen oluyor çnkü akrabalarımız bile bana takmış durumda beni her gören oğluna düsünyo annem sevdiği var desede akılları bende bende bu durumdan çok rahatsız oluyorum sevgilimde sevgilimin anneside aile arasında takılsın adı olsun aileler birbirine gider gelir iyice tanırız birbirimizi diyor

Evet en azından adı konulursa kimse dışardan salça olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…