Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu yeni evleneceklere marka-fiyat-kalite fikirleri

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Ben alalı ancak 2 ay olmuştur, çok yeni henüz. Başlangıç izlenimim çok kullanışlı ve rahat olduğu yönünde. Dayanıklılığını da zamanla görücez bakalım..
Kıvık modelini bende beğendim ama sonra ektorpta karar kıldım Daha önce çalıştığım kurumun resepsiyonunda kıvık takim olarak vardı ve taş gibiydi o kadar yoğun kullanıma rağmen sağlam bence koltukları ikeanın.

Canım çok güzel bir başlık ve çok akılcı bir paylaşım.İzmir'de yaşıyorum ve şu anda evlilik hazırlıklarımı yapıyorum Mobilya için Kısıkköy ve karabağlara gittik burada herkes oraları söylüyor ama fiyatlar ateş gibi orada beğendiğim ürünlerin aynısını çok daha uygun fiyata aldık.Sivriler Mobilya diye bir mağaza var şirinyer'de arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.Tavsiye ve arkadaşımın memnuniyetinden dolayı gönül rahatlığı ile ürünlerimi seçtim şık ve kaliteli ürünlere benziyor.Şansıma da mobilya alış verişi yapan çiftlere kır düğünü veya bal ayı da hediye ediyorlarmış.Ne diyeyim 4 ayak üzerine oldu Kaynaklar da Çamlaraltı kır düğün salonun da da günümüzü aldık eee ne olsun düğün salonu için ayırdığımız parada bize kaldı sitesi www.sivrilermobilya.com bilen duyan var mı yine de firma hakkında görüşlerinizi bekliyorum ürün firma ve kalitelerinden çok hoşlandım umarım böyle olur..Kuğu diye bir takım var salona birde hürrem diye bir beyaz takım aldım yatak odası için..Görüşlerinizi bekliyorum...

Canım bende Pendikte oturuyorum. İnternetten araştırırken tesadüfen Erol Mobilyanın sitesine ulaştım ve tam anlamıyla istediğim tarzda mobilyalar mevcut. Yatak Odası, Yemek Odası, Oturma Odası, Salon takımı v.s. hepsini çok beğendim ama dediğin gibi kalite konusunda benimde düşüncelerim var. Henüz gidip bakamadık ama ilk adresim orası olacak. Fiyatları makul geldi.

Acaba senin gidip bakma imkanın oldu mu? Yada etrafında kullanan memnun olanlar var mı? Beni bilgilendirirsen çok sevinirim

dediğiniz siteye baktım ama nebiliyim kalitesiz gibi geldi bu kadar ucuz olmasından dolayı. tabi yerinde gidip bakmak gerek. mesela bi yatak odası var beyaz renkte olan 1760 tl fiyatı. burda sordum aynısını 3800 tl

İzmir'de yaşıyorum ve yıllardır Modes Mobilya'nın ürünlerini kullanıyorum. Çevremde de İzmir Kısıkköy'den alışveriş yapan herkes, hep bu firmayı tercih etti. Ben şahsen memnun kalmayanı görmedim. Hem çeşitlilik inanılmaz, hem kalite yüksek, hem de firma çok güvenilir. Bilhassa düğün alışverişi için çok cazip bir yer. Ege Bölgesi'nde her yere ücretsiz gönderiyorlar ama başka şehirlere de servisleri var mı, bilmiyorum... internet sitesi www.modesmobilya.org

dediğiniz siteye baktım ama nebiliyim kalitesiz gibi geldi bu kadar ucuz olmasından dolayı. tabi yerinde gidip bakmak gerek. mesela bi yatak odası var beyaz renkte olan 1760 tl fiyatı. burda sordum aynısını 3800 tl

Evet bu kadar uygun olması benimde kafamı karıştırdı ama İstanbul Anadolu yakasında hakikaten uygun yerler var. Bazı mağazalar kendi imalatlarını yapıyor bu nedenle de uygun olabilir. Ben İstikbal, Bellona v.s. markalara para vermem. Sadece isimlerine para vermiş oluyoruz. Teyzem 2 senelik evliyken koltukları kullanılamaz hale geldi. İstikbalden almıştı orada çalıştığı için ama kullanınca pişman oldu.

Gidip yerinde görmek istiyorum Erol Mobilyadaki ürünleri. İnşallah kalitelidir. Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama fiyat farkı semt değişikliğinde bile oluyor. Örneğin Kadıköyde olan bir ürün aynı fiyata Nişantaşında bulamazsın. En büyük nedenide ikisinin verdiği dükkan kira farkıdır bana göre. Tabikide hem mağazalarını işletip hemde ürünlerini satacaklar. Bu nedenle çok iyi araştırma yapmak lazım. :18:

bende istikbal bellona gibi markalardan almayı düşünmüyorum açıkçası. kütahyalıyım. inegölden almayı düşünüyoruz biz. açıkçası öyle 15-20 yılda kullanmak istemiorum. çokta iyisi olmasına gerek yok beğeneyim yeterli .hem eskisin ki değiştirelim :)

En iyisini yaparsın. İnegöl mobilyaları hakikaten çok iyi çok duydum yani.

Kesinlikle öyle mobilyalara milyarlar dökmenin manası yok diye düşünüyorum. Çok dikkat edersin evine gelen misafir zarar verir için gider resmen. En iyisi uygun ama beğendiğin olandır

kesinlikle katılıyorum

Evet inegöl benimde aklımda var.İlk zamanlar kirada olucaz hem kendi evimizi aldıgımızda ona göre mobilya bakıcam.

Selamlar herkese; yazılanların tamamını okuma şansım olmadı ama bende yeni evli olarak evleneceklere bir kaç fikir vereyim istedim.Bursa'da yaşadığım için İnegöl benim için büyük şanstı. Mobilyalarımı İnegöl'den aldım. Fiyatlara gelince. Yani iyi kalite iyi para orada da. Yani 1300 Tl'ye de yatak odası var 4000' e 5000'e de var. 800 Liraya da köşe takımı var 6000' e de.Biz bir kaç mağaza gezdikten sonra anladık ki, istediğimiz tarz koltuk ve kalite her yerde aynı fiyat. Tüm mağazaları gezmek sadece zaman kaybı. Bu arada, yok Doğtaş, yok bellona vs gibi markalara asla para kaptırmamaya kararlıyım zaten. Çünkü bu tarz yerlerden alınan mobilyaların kalitesine değil markasına para ödüyorsunuz. Pek çok markanın üretim yeri İnegöl gibi mobilya üreticilerinin yoğunlukta olduğu yerler. Ayrıca internetten mobilya almak çokta mantıklı değil. Çünkü peşin alacaksanız mobilyanızı inanılmaz indirimler yaptırabiliyorsunuz pazarlıkla.

Yatak odamı aldığım yer yurt dışına ihracat yapan bir mağaza. Yurt dışı ihracat kurallarına göre, üretilen mobilya %100 Mdf olmak zorunda, en ufak yerinde ahşap görüldüğü zaman iade ediliyor. Bana çoğu yer %100 MDF asla bulamazsın dedi. Ama yatak odamı gören, demek oluyormuş dedi.:)

Ben beyaz eşyalarımı Arçelik aldım, annemin evinde de Arçelik kullanıyordum çok memnunduk o yüzden hiç sıkıntım yok. Sadece siyah cam ocak kullanımı oldukça kolay olmasına rağmen temizliği sıkıntı olabilir. Çünkü tüm tozu belli ediyor. Cifle falan ovmanıza gerek kalmadan direk cam sil ile temizleniyor ama toz olayı bazıları için sıkıntı olabilir. Ben çalıştığım halde, yine de şikayetçi değilim. Pırıl pırıl olduğunda harika görünüyor.

El blendırım Braun Multiquick 7 el blendır MQ 775 Patisserie, acayip memnunum. Her daim elimin altında. Gözlerimden dolayı soğan doğramak eziyetti , sağ olsun blendır sayesinde sıkıntım yok. Harika hamur yoğuruyor. Ayrıca bir mikser ihtiyacım yok yani. Parçalama, yoğurma, rendeleme, çırpma tüm işlemleri harika yapıyor.

Ütüm Tefal , şu buhar kazanlı olanlardan. Çok memnunum çok, çarşaf nevresim vs gibi zor ütülenen büyük parçaları ütülemek bile bazen zevk olabiliyor. Hiç sıkılmadan ütü yapıyorum.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Allah hepinizin gönlüne göre versin.

Merhaba inegoldeki aldiginiz mobilya firmasini nazil ogrenebilirim, yardimci olursan sevinirim

İnegolde hangi magazadan, ne kadar a aldiniz acaba ogrenebilir miyim?

İnegolde hangi magazadan, ne kadar a aldiniz acaba ogrenebilir miyim?

Ben Vardar mobilya'dan aldım. hem salon köşe koltuğumu hemde yatak odamı. Yatak odamı 4500 TL'ye aldık, salon koltuğunu 3100TL'ye aldık canım.

Yatak odam

Salon Köşe Koltuk Takımım Bu

canım doğtaşı kesinlikle tavsiye etmiyorum sana. herşey ürünü alana l-kadar. beni tam 1 yıl süründürdüler. yatak odası takımı aldım kapağı çizik çıktı ardından 2 tane daha gönderdiler yine boydan boya çizik.beni sinir hastası yaptılar. muhatap olacağın resmi bir yer yok. nette şikayet kısmı formaliteymiş. müşteri hizmetlerini arıyorum size yetkililer döncek diyor 1 yıldır arayan soran olmadı. asla ve asla tavsiye etmem. eğer ki sanslıysan ve kusuzsuz gelirse ne ala. ama ola ki küçük bir problem dahi osa sürünürsün.

O biraz sizin sansiniza olmus bence, benim butun mobilyalarim dogtas ve cok memnunum.
Yatak odasi takimimda bazada problem yasadim, aradik haber verdik istedigimiz saatte geldi eksper.
Herseyine bakti, kenarlarda cokme gibi birsey olmustu yatagin ve hemen 1 hafta icerisinde yan panelleri komple degistirdiler.
Ayrica paneller icin +2 yil daha garanti verdiler. Muhattap oldugunuz yer ile alakali da olabilir.

Ben cevremdekilere tavsiye ediyorum acikcasi, 19 aydir kullaniyorum, baska herhangi bir problem yasamadim mobilyalarimda.
Tek yasadigim problemde de hemen yardimci oldular zaten...

Kızlar İsor Mobilya nasıl? Kullanan alan var mı? Fiyatları çok uygun modellerini de beğendim ama uygun olunca acaba kalitesi iyi midir karar veremedim.:44:

İnegöle mutlaka bakıcam ama bulundugum yerdekı magazalarıda gezıcem farkı görmek için

KELEBEK MOBİLYADAN KESİNLİKLE UZUN DURUN ya da bir sabır abidesi iseniz karar sizin.
Arkadaşlar merhaba, ben burda kelebekle ilgili yaşadıklarımı aktarmak istedim karar sizlerin tabii. şubat ayında kelebeğin o muhteşem mobilyalarına kendimizi kaptırdık, adının duyulmuş olması kurumsal(!) olduğunun işinin arkasında duracağını düşündük mobilyalarımızı aldık. bilen bilir öyle ucuz falan da değildir hiç. hadi iyisi olsun dedik yatak odası ve salon takımımızı kelebekten aldık. kalitesiyle ilgili birşeyler söylemek için çok erken çünkü daha 1 ayı biraz geçti teslim alalı. Şunu kesi,nlikle söylemeliyim ki arkadaşlar lütfen satış sonrası hizmeti çok iyi bir yerden alın eşyalarınızı. eksikler oluyor o eksikleri tamamlamak azap azap! hele ki yeni evleniyoruz bir hevesle ev kuruyoruz gelen giden ev görenler oluyor ama herşey yarım yamalak. hevesiniz kursakta kalıyor çektiğiniz manevi sıkıntıyı hiçbir şekilde gideremezler.Hikayem şu:
Şubatın başında mobilyaları beğendik normalde teslimat süresi 3 hafta dediler biz de 40 gün verdik evi ayarlamamız gerekiyordu. yani hayli uzun bir süre verdik. evet 40 gün sonra mobilyalar geldi 14 mart. ama yatağın başlığı yok. berjerin teki yok. olanın ayağının birinde sorun var tv ünitesi ortada yok. dolabın kapağının biri kırılmış onu takamadılar eşyalarım dışardan görünüyor toz oluyor. gardrobun iç çekmecelerinin parçası eksik olduğu için çekmeceyi kullanamıyoruz katladığım kıyafetler de birbirine girmiş durumda. lütfen bi canlandırın şu durumu bir gözünüzde. müşteri hizm. aradık güya ilgilenicekler şubeyi aradık tamam diyorlar gerisi yok. başlık bir süre sonra geldi tv ünitesi ve berjer de. bu sefer tv ünitesinin içindeki tahtanın bir tarafı kırılmış çıktı. bugün 22 nisan yani siparişimizin üzerinden nerdeyse üç ay ve teslimattan da 38 gün geçmiş durumda ve bugün berjerin tek ayağını yaptılar ve kapağı takabildiler. ve çekmecenin parçasını yine yanlış getirdikleri için takamadılar. çekmece ve tv ünitesi için de bir hayli bekleyeceğiz gibi görünüyor. tabii bu eksikler tamamlanana kadar servisle ilgili sıkıntılar da epey birikmiş durumda. biz çalışıyoruz 5ten sonra gelin diyoruz ben işteyken haberim yok adam arıyor kapının önündeyiz diyor. ertesi gün gelicek diye haberleşiyoruz ogün akşama kdr bekliyoruz gelen giden haber yok biz arıyoruz yok bugün gelmicekler şu gün gelcekler diyorlar. bazen kelebeğin değil doğtaşın servisi geliyor adam ürünü tanımıyor ki taksın bırakıp gidiyor biz de kelebekten gelsinler diye başka bir günü bekliyoruz. ayrıca gardırobun da stoperları varmış meğer onu da takmamışlar bugün kapağı takan adam farketmiş de takmış. işte böyle böyle saçma sapan şeyler arkadaşlar. hakikaten bir gözünüzde canlandırın ondan sonra karar sizin.
Allah herkese ağız tadıyla yuva kurmayı nasip etsin. Bilemiyorum ufak tefek aksaklıklar falan biz zaten bunları göze almıştık sabırla yola çıktık ama bu kadarı da fazla geldi vesselam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…