- 17 Temmuz 2018
- 4.192
- 19.405
- 208
- Konu Sahibi turuncu_vosvos
-
Evlilik ben için bı başarı göstergesi değildir hanımefendi. Biraz saygı lütfen. Kaderinde yazılı olan ve Allah'ın size nasip olarak sunduğu bı şey nasıl başarı olabilir. Ben evlilik dışında özellikle kızların sanata bilime kendine yetiştirmeye yönelmesini daha doğru buluyorum. Üzülüyorum bu kadar gereksiz konulara bu kadar kafa yormalarina .Bu sizin gözünüzde evlenenleri kıskanmak oluyorsa kıskanç diyin siz bilirsiniz. İlerde bı gün kızım olursa karatinin ağırlığını yarıştırmak yerine kafanın içindekileri yaristirmasi gerektiğini söyleyeceğim.
Karşınızdakinin söylediklerini anlayabilmeniz için daha çok kitap okumanizi öneririm. Bska bı şey söyleyemiyorum size!Şu abartılı gülme ifadelerinden sonra iyice emin oldum.Sen baya baya kıskanıyorsun bu insanları.Ne diyeyim Allah sana da hayırlı bir kısmet versin.İçtenlikle ediyorum bu duayı sana , laf sokma amaçlı değil.İnşallah sen de evlilik hazırlığı sürecine girersin.
Bende konuyu ortada açtım sen neden üstüne alindin ????Neden üzerine aldın ki? Ben ortaya söyledim.Tektaşı bu çocuk işçiler açısından eleştiren çoğu kadın indirim takip ediyor.Taşlanmış kot pantolon alıyor mesela.O kot taşlama atölyelerinde işçilerin hastalandığını bilmeden ve düşünmeden de.Ama tektaş kötü.Neden sadece tektaş kötü? Çünkü onların tektaşı yok.Sebep bu birçoğunda.
Bu forumda da buna hastayım.İşine gelmeyen , cevap veremediği yorumlara "Kitap oku , okuduğunu anlamıyosun vs vs." Tamam okurum , okuyorum da zaten.Sen de kendini geliştir , kendine itiraf et kıskandığını.Evlenmek istemek ayıp değil.Tektaş istemek de ayıp değil.Bunları kabul edersen daha mutlu olursun.Karşınızdakinin söylediklerini anlayabilmeniz için daha çok kitap okumanizi öneririm. Bska bı şey söyleyemiyorum size!
İki dk ????? Bazı kadınların hayatı bundan ibaret. Bunlar beni ilgilemdirmiyorsa i zmaan bu konu da sizi ilgilendirmiyor yorum yapmak zorunda değilsinizForum: Kadınlar Kulübü
Kategori: Bir Derdim Var
Dertlenme içeriği: Falan filanların anlamsız tavırları...
•Falan filanın hayatında önemli bir yeri var mı? (Patron, baba, öğretmen, vs.)
-Yok...
•Tavırların sana bir zararı var mı?
-Yok...
•Tavırların anlamsızlığı seni ilgilendiriyor mu?
-Alakası yok...
•Peki başkalarına zarar verme veya ilgilendirme durumu var mı?
-Yok...
•İnsanların laf arasında iki dk dalga geçtikleri bir konuyla ilgili başlık açacak kadar sıkıntılı biri miyim?
-Yaaağğğni çok şeyapmıyım da...
İki dk ????? Bazı kadınların hayatı bundan ibaret. Bunlar beni ilgilemdirmiyorsa i zmaan bu konu da sizi ilgilendirmiyor yorum yapmak zorunda değilsiniz
Ben üstüme alınmadım.Kendisinde yok diye ulaşamadığı şeylere sahip olan başkalarını eleştirenlere genel olarak bi' gıcık oluyorum.Bende konuyu ortada açtım sen neden üstüne alindin ????
Cevap vrremedigin derken ?? Bı çok yoruma cevap verdigimi düşünüyorum. Ben kendimi de geliştirdim hala da geliştirmeye devam ediyorum. Beni dusundugun için teşekkür ederim. Evli insanalarin hayatında kıskanacak bişey göremiyorum. Keşke evlenince olağan üstü bı dünyaya giriş yapılsa da keşke kiskansam.Bu forumda da buna hastayım.İşine gelmeyen cevap veremediği yorumlara "Kitap oku , okuduğunu anlamıyosun vs vs." Tamam okurum , okuyorum da zaten.Sen de kendini geliştir , kendine itiraf et kıskandığını.Evlenmek istemek ayıp değil.Tektaş istemek de ayıp değil.Bunları kabul edersen daha mutlu olursun.
Yok olduğunu nereden biliyorsun ???Ben üstüme alınmadım.Kendisinde yok diye ulaşamadığı şeylere sahip olan başkalarını eleştirenlere genel olarak bi' gıcık oluyorum.
Bu agresyonunu olmamasına bağlıyorum.Sen bu konularda mutlu olsan bunlara takılmazsın.Yok olduğunu nereden biliyorsun ???
E okumadan manasız veya manalı olduğunu nasıl tayin edebilirim? Bence bana verdiğiniz tavsiyeleri bizzat kendiniz uygulayın. İnsanların bu tür hareketlerini manasız görüyorsanız bakmadan geçin, üstünde düşünmeyin. Sizin için böyle şeyler hoş olmayabilir ama demek ki o insanlar için hoş, kendiniz gibi düşünmeyenlere de saygı duyun biraz.Manasizsa okumadan geçin neden yorum yapma ihtiyacı hissediyorsunuz. Sizin gibi düşünmeyen kere de saygı biraz
Kendin gibi düşünmeyen kere saygı göster diyorsun yaniE okumadan manasız veya manalı olduğunu nasıl tayin edebilirim? Bence bana verdiğiniz tavsiyeleri bizzat kendiniz uygulayın. İnsanların bu tür hareketlerini manasız görüyorsanız bakmadan geçin, üstünde düşünmeyin. Sizin için böyle şeyler hoş olmayabilir ama demek ki o insanlar için hoş, kendiniz gibi düşünmeyenlere de saygı duyun biraz.
Forumu biraz incelerseniz evlilik dışında bir sürü konu var. Ki ben eğitim öğretmenlik sanat konularına da yorumlar yapıyorum. İnceliyorum. Ama eğitim alanında açtığım bir konudaki yorum sayısıyla evlilik alanda açtığım bı konunun yorum sayısını kiyasladigimda gercektne çok üzücü bı durumm. Yine söylüyorum herkesi kastedmiyorum ben. Bütün evlenenelerin alınması gereken bı durum yok. Olayın muhatapları sanırım alinmis. İnsanlarımız okumuyor hatta karşısındakini dinlemiyor bile . Onyargialrindan karşısındakinin ne düşündüğünü bile tam algilayamadan hemen saldırıya geçiyor. Benim söylemeye calsitigim şey sadece bazı şeyleri bu kadar gereksiz paylaşıp da sizin kadar iyi şartlarda olmayan insanalr var. Empatiyse olay onları da düşünmek lazım diyorum. Sizin mutluluğunuz başkalarının mutsuzluguna sebep olmamalı diyorum ama hala kiskancsin fesatsin çekemiyorsum diyorlar. E o zmaan evlilik başarı olarak kabul ediliyorsa boşanmak da başarısızlık oluyor bunlara göre. Millete düğününde takiln takılar yada kocasıyla oturacağı koltuğun modeli kimseyi ilgilemdirmiyo. Kimsede bunları kıskanmiyor sadece dışardan çok itici çok yüzeysel geliyor. Keşke aradaki farkı anlayabilseler. !
Müptezel Samet? Sen misin???Kendin gibi düşünmeyen kere saygı göster diyorsun yani
Benim takildigim nokta çok bambaşka biseydi ama siz anlamamissiniz olayı evlilik kiskancligina kadar çektiniz bravo . Neyse zihniyetlerimiz hayata bakışımız çok farklı . Size hayattaki en büyük basarinizda mutluluklar dilerim . Uzatmaya gerek yok aynı noktalardan bahsetmiyoruz çünkü. Mutluluklar sizeBu agresyonunu olmamasına bağlıyorum.Sen bu konularda mutlu olsan bunlara takılmazsın.
Karşınızdakinin söylediklerini anlayabilmeniz için daha çok kitap okumanizi öneririm. Bska bı şey söyleyemiyorum size!
O zmaan forumu baştan sona okuyun bu soruya cevap vermiştim daha önce. Aynı şeyleri tekrar soylemenin bı mantığı yokPekiiii size bir soru, kitap okuyan biri böyle konuları kafaya takar mı? Yoksa okuduğu içerikler sayesinde daha önemli şeyler üzerine mi kafa yorar? Ben bunun cevabını bulamadım çünkü kitap okumadığım için çok zor geliyor bana. Kitap okuyan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.
Tebrik ediyorum okuduğunuz bı metni gerçekten çok iyi anlamissiniz tebrikler.! Size de mutluluklar diliyorum . Kimsenin mutlulugunda gözüm yok benim asla da olamaz. Bu buralara nasıl çekildi pes . Neyse uzamaya gerek yok. İnşallah evlilignizde çok mutlu olursunuz. Sıkıntı yasamazdiniz. Gerçekten çok içten bı şekilde söylüyorum bunu . Emin olunTamam kızlar ,
Evli kadınların hepsi evlenmek için evlenmiş , mutluluk pozu kesen ama aslında çok mutsuz kadınlar.
Tektaş dünyadaki en görgüsüzce şey , yeni evlenecek kızlar çok görgüsüzlük yapıyor.
Siz evlenmek isteseniz çoktan evlenirdiniz , evlenmiş olmak için evlenmediniz ve evlileri de kıskanmıyorsunuz asla.
Tamam mı kızlar? Şu anda mutlu musunuz?
Bunları yazmak istemezdim ama bu tür düşünenlerden gına geldi.Bekarken de evliyken de bu tür kıskançlıklara girmedim.İnsanları kıskanmayın.Herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın.Nefret etmeyin insanlardan.Allah herkesin gönlüne göre bir eş ve yuva nasip etsin isteyen herkese özellikle söylüyorum isteyen insanlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?