Yeni evleneceklerin anlamsız tavirlari

Evet benim görüşüme göre evlilik başarı değil.Ama senin için öyle.Konu açacak kadar önemsiyorsun bu tür şeyleri.Bir tespitimi söylüyorum , ona bile laf sokarak cevap veriyorsun.Çok agresifsin.

Evet benim görüşüme göre evlilik başarı değil.Ama senin için öyle.Konu açacak kadar önemsiyorsun bu tür şeyleri.Bir tespitimi söylüyorum , ona bile laf sokarak cevap veriyorsun.Çok agresifsin.
O kadar onyargli siniz ki size gerçekten çok içten bı şekilde iyi dileklerimi sundum. Hiç bir art niyet düşünmeden asla. Onda bile art niyet bulmussunuz. Daha bunun üstüne bişey soyleyemiyorum

O kadar onyargli siniz ki size gerçekten çok içten bı şekilde iyi dileklerimi sundum. Hiç bir art niyet düşünmeden asla. Onda bile art niyet bulmussunuz. Daha bunun üstüne bişey soyleyemiyorum
“Hayattaki en büyük başarında mutluluklar” dersen bi insan senin iyiniyetine nasıl inansın ama? Kafam kadar kinaye var orda. Şimdi demeyeyim demeyeyim diyorum ama insanları kitap okumamakla itham etmek, artniyetle itham etmek, en büyük başarılarının evlilik olmasıyla itham etmek önyargının dik alası. Valla artık haplandığını düşünüyorum. Normalde yorumlarına denk geldiğimde hoş ve rasyone şeyler yazdığın göze çarpardı, şimdi neden böyle oldu ki?

Kiskanctim bide hapci oldum

Reactions: 000
O yorumu sonradan yaptın , lütfen çarpıtma.Ben de sana içtenlikle güzel dileklerde bulundum ilk yorumlarımdan birinde , ona bile afresif cevap yazdın.Beni suçladığın şeyi sen yaptın önce yani.

Kadının kadına düşmanlığından hoşlanmıyorum.Burda evli bekar tektaşlı tektaşsız bir sürü kadın var.Hepsi mutlu olsun isterim.Ben bekarken de böyleydim.Kıskançlık gibi yorucu duygularından arınmalısın bence.Kendin için.Çünkü bu enerjin dışarıya da yansır ister istemez.Çevrene olumsuz enerji yayma.

Akıbetül ban, az kaldı biraz daha zorlarsanız başaracaksınız.
Sitede husumetli olup kan davası güdenlerin sayısı da az değilmiş yahu:))

Tavsiyelerine uyucam

Kiskanctim bide hapci oldum
Kendi içinde çok tutarsız söylemlerde bulunuyorsun çünkü ve çok kaçamak cevaplar veriyorsun. Sahi “en büyük başarında mutluluklar” yazdığın bir insanın senin iyiniyet ve içtenliğine inanacağını normal, salim bir zihinle nasıl düşünebildin ki?? Haliyle insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor

Kendisi "başaramamış" ya , ondan.Neyse.

Hemen etiketlemek çok kolaydır...
Çünkü evlenecek bir hemcinsimiz 1008837 kere aldığı L çok şahane (!) koltuk takımından bahsedebilir ama görgüsüz olmaz. Abartmış olmaz. O kişi o konuya çok değer veriyor demek ki oluyor. Fakat biz konudan sıkılınca hemen fesat oluruz. Çekemiyorsun oluyoruz. Evlenemediniz ya hep ondan oluyoruz. Neden eleştiriyorsun ki oluyoruz. Çünkü o L koltuk takımının detaylarını 1008837 kere dinlemek zorundayız.
Biz bazıları çok abartmıyor mu desek kıskanç, fesat oluyoruz.
Halbuki ben evli de olsam bu konuyu eleştirirdim.

Çifte standart güzel (!) şey..

Kendisi "başaramamış" ya , ondan.Neyse.
Başarı anlayışınız gerçekten taktire şayan. Umarim bigün "başarısızlık" durumu yaşamazsınız. Hayattaki basari yanındaki erkek çünkü. Neyse gerçekten mutlu olmanızı diliyorum. İstediğiniz kadar kıskançlığı yakistirsaniz da kimsenin mutsuzluğu beni mutlu etmez asla. Umarım çok mutlu olursunuz gerçekten. Uzatmicam. Saygılar

Reactions: 000
Sen kitap okumuyosun galiba, kinaye yapmış hanımefendi

İroni yaptım , anlamadın mı? Neyse kitap oku belki anlarsın. (!) Bir de "taktir" değil "takdir" olacak o. Başarı olarak görmedim evliliği , ama sen öyle görüyorsun.Bekar olmayı kötü görüyorsun , bunu da evleneceklerin evlilik hazırlığını agresifçe eleştirerek açık ediyorsun.

Peki siz neden sanki karşımdaki hanım beni anlamicakmis gibi sürekli tercüme ediyorsunuz.
Karşındaki hanım seni anlıyor ama sen anlamıyorsun ve çılgınca insanlar yaftalıyorsun. bu da gözüme batıyor. Seni tercüme etmiyorum zaten, sen daha iyi anlayabil diye hanımefendiyi tercüme ediyorum.

Yazdıklarınızı neden kıskançlık olarak algıladılar .çok doğru düşünüyorsunuz.Çevremde çok insan var evliliği başarı olarak gören ve bu uğurda mutsuz , berbat evliliğini devam ettiren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…