cevap bulamadığımdan buraya yazdmay ne kadar cok bu tarz konular acilmaya basladi yaa..once kendine sor bu soruyu?? sence?
peki o zaman cevap vereyim bende..cevap bulamadığımdan buraya yazdm
sağol canımpeki o zaman cevap vereyim bende..
haftada 1-2 gunden birsey olmaz...ama her gun bu sekilde olmaz bana kalirsa...pijama yerine guzel bir esofman giyebilirsin...ya da esofman alti ve body, t-shirt vs...daha hos gelir hemde sen kendini daha iyi hissedersin...
Ozensiz olma bence zaten oyle devam edersen muhtemelen kocan yuzune vurur yeri geldiginde o yuzden kendine ozen gostermye bakkızlar kafam karışık yeni evlendim eşimi pijamalarla karşılayıp onla da yatıyorum. sizce bu bakımsızlık mı yeni evlenenler öneri verse?
Ben evli değilim de eşin kaçta eve geliyor da sen pijama giymiş oluyorsun?kızlar kafam karışık yeni evlendim eşimi pijamalarla karşılayıp onla da yatıyorum. sizce bu bakımsızlık mı yeni evlenenler öneri verse?
Tabi ki de bakimsizlik. Birincisi evde gezdiğin kıyafetle yatağa girilmez pis olur yani. Pijama ayrı ev kıyafeti ayrı. Ikincisi kocayı pijamayla karşılamak kotu bence. Rahat olsun diyosan cok guzel taytlaf var çiçekli,deri falan onlardan alın onların uzerine guzel swetshirt falan al. Ben eve geline oijamayla karşılayan aynı pijamayla yatan kadın görsem hic hoşlanmamkızlar kafam karışık yeni evlendim eşimi pijamalarla karşılayıp onla da yatıyorum. sizce bu bakımsızlık mı yeni evlenenler öneri verse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?