yeni evlenince giyim? evlilerden tavsiye lütfen

glpak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
140
5
48
35
kızlar kafam karışık yeni evlendim eşimi pijamalarla karşılayıp onla da yatıyorum. sizce bu bakımsızlık mı yeni evlenenler öneri verse?

Evli değilim bekarım aday adayım bile yok henüz.Sadece buradaki konuları refrans alarak ya da kendimi evli olarak düşünüerek yazarım yazarsam.
Yani daha yeni evlisiniz eminim eşinizle sevili söz nişan evrelerinde gayet bakımlıydınız.Evlenine neden değişesiniz ki.Evli olsam heralde karşılamazdım eşimi pijamalarla.güzel bir duş bir siyah tayt ve sade bir tunik bile şık gösterir.Öyle abartı sevmiyorsanız.

cevap bulamadığımdan buraya yazdm
peki o zaman cevap vereyim bende..

haftada 1-2 gunden birsey olmaz...ama her gun bu sekilde olmaz bana kalirsa...pijama yerine guzel bir esofman giyebilirsin...ya da esofman alti ve body, t-shirt vs...daha hos gelir hemde sen kendini daha iyi hissedersin...

sağol canım

kızlar kafam karışık yeni evlendim eşimi pijamalarla karşılayıp onla da yatıyorum. sizce bu bakımsızlık mı yeni evlenenler öneri verse?
Ozensiz olma bence zaten oyle devam edersen muhtemelen kocan yuzune vurur yeri geldiginde o yuzden kendine ozen gostermye bak

Ben evli değilim de eşin kaçta eve geliyor da sen pijama giymiş oluyorsun?
Ya da bu pijama sabah üzerinden çıkarmadığın pijama mı?

Pijamayı gece yatarken giy bence. Eşin bütün gün işte oluyo sonuçta akşama seni pijamayla değilde bi tayt yada bi ev elbisesi vs ile görse daha iyi olur. Onun için özenip giyinmen ona da kendini değerli hissettirir diye düşünüyorum.... :)

Tabi ki de bakimsizlik. Birincisi evde gezdiğin kıyafetle yatağa girilmez pis olur yani. Pijama ayrı ev kıyafeti ayrı. Ikincisi kocayı pijamayla karşılamak kotu bence. Rahat olsun diyosan cok guzel taytlaf var çiçekli,deri falan onlardan alın onların uzerine guzel swetshirt falan al. Ben eve geline oijamayla karşılayan aynı pijamayla yatan kadın görsem hic hoşlanmam

Canim benim renk renk penye kucuk elbiselerim var oyle pahali seylerde degil onlari giyiniyorum makyaji seven bir hatunum ama esim gec geliyor isinden dolayi yadimda 27 artik okadar cildimin havasiz kalmasina izin vermiyorum ama rujsuz gezmem bilen bilir sihirli ruj diyorlar yesil renkli koyu yesili daha kirmizi acik yesili daha pembe cikmiyor onlar onu kulanirim ve bir gun bile falso vermedim tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…