ee biraz. eş pijamayla karşılanmazkızlar kafam karışık yeni evlendim eşimi pijamalarla karşılayıp onla da yatıyorum. sizce bu bakımsızlık mı yeni evlenenler öneri verse?
İster evli ol,ister bekar,ister kadın ister erkek,ister çocuk ister yaşlı,genç farketmez.YATAĞA GİRİLEN KIYAFETLE EVDE DOLAŞILMAZ.Birlkere hijyen açısından hoş değil.kızlar kafam karışık yeni evlendim eşimi pijamalarla karşılayıp onla da yatıyorum. sizce bu bakımsızlık mı yeni evlenenler öneri verse?
kızlar kafam karışık yeni evlendim eşimi pijamalarla karşılayıp onla da yatıyorum. sizce bu bakımsızlık mı yeni evlenenler öneri verse?
bu etekten üzerineEki Görüntüle 1247642 ayağına dirseğine kadar da bileziği taktınmı altın gününe hazırsın...çantana bunu almayı unutma
Evin içinde dolaştığın pijamayla gece yatağa girmen sadece evli bir kadın için değil, kadın erkek herkes için hoş bir davranış değil. Bütün o toz kir yatağın içine giriyor. Eşini bir tarafa bırak önce kendin için bunu yapma bence. İnsanın bütün özgüveni gider, paspallaşır...kızlar kafam karışık yeni evlendim eşimi pijamalarla karşılayıp onla da yatıyorum. sizce bu bakımsızlık mı yeni evlenenler öneri verse?
kızlar kafam karışık yeni evlendim eşimi pijamalarla karşılayıp onla da yatıyorum. sizce bu bakımsızlık mı yeni evlenenler öneri verse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?