ay canım benim inan çok sevindim şimdiden Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla sağsalim dünyaya gelmesini nasip etsin....kutluyorum seni güzelim...benim durum hala aynı borç borç borç ve hala eşim iş arıyooooorrrrr
canım benim düğünüm selimiye orduevinde oldu.kim demiş bahşiş almıyorlar diye.öyle bir alıyorlar ki hem de nasıl. başörtüsü sorunu da çok üzüntülü dakikalar yaşattı bize.aile büyükleri zor durumda kaldı. ben gelin odasındaydım olanları bilmiyordum sonradan öğrendim. bir çok kişi düğünü terkedecekken zor yatıştırılmışlar. kayınpeder ve babam tarafından... ama çok harika bir düğündü. herkes çok keyif aldı. 4 4lüktü.ama ucuz da değildi.yemekli falan baya tuzluydu...canım gerçi sözleşme de yapılmış ama büyükler başörtüsü gibi bağlayıp girebiliyor ordu evlerine keşke iyice sorsaydınız hem ucuz hem de servis ve düzen çok iyi oluyor ordu evlerinde ayrıca anlaşmalı fotoğrafçıları da hep iyidir benim bir kaç arkadaşım evlendi de çok beğendim ben gittiğimiz çok ünlü yerlerde yapılan çoğu düğünden çok çok iyiydi
bir de en güzel yanı bahşiş felan alamıyorlar bizim canımız çıkmıştı bahşiş dağıtmaktan yemek çıkacak bahşiş meyve bahşiş pasta bahşişi diye
cnm bnm senin adına çok sewindim.artık hiç bişey için üsme kendini bebeğini düşün o size bu zor günlerinizde Allah tarafından gönderilen bir armağan...inş.bebeğinis ewinise mutluluk ve bereket getirir cnm.allah hepimizin yardımcısı olsun...
:) yaaa şakamısınız siz ???
madem sıkıntın var.... git önce her ay ttnet e 29 ytl ödemekten kurtul:)
sıkıntısı var.. ama evinde internet var :) tuzliimde kokmasın :) hee bu arada interneti olduna göre pc de vardır.. hemide laptop çift çekirdeklisinden :) :) :)
:) yaaa şakamısınız siz ???
madem sıkıntın var.... git önce her ay ttnet e 29 ytl ödemekten kurtul:)
sıkıntısı var.. ama evinde internet var :) tuzliimde kokmasın :) hee bu arada interneti olduna göre pc de vardır.. hemide laptop çift çekirdeklisinden :) :) :)
Canım ya üzülme hepımız borçluyuz. Evımızı kardesımın evıne depoladım kaynanamlarda kalıyoz 2 yıldır. Borç 4 bın. Daha yaza kadar bıtmez öde öde bızde mahvolduk. Ama düün borcu degıl bızımkı. Kredı kartını gelısı guzel harcadık bu duruma dustuk. Allah yardım etsın hepımıze. Bankadan kredı çekemezmısınız. Hacız gelırse gelsın onlar utansın. Hayat çok kısa kendını üzme bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?