Yeni evlenip borç içinde olan var mı?..:(

Canım bak kredi kartlarına karşı çok dikkatli olun çünkü kredi kartlarının ceza faizi banka kredisinin faizinden çok daha yüksek iyice araştırın bence kredi kartlarında cezaya kalmaktansa tekrardan kredi çekip kredi kartlarının borcunu toptan kapatın. Sonra da yavaş yavaş banka kredisini ödeyip bitirirsiniz inşallah.

Bızım 1mılyarlık bır borcumuz kaldı daha once de yazdıgım gıcı kayınpederımın ıslerı kotu oldugu ıcın bırlıkte yasıyoruz kayınvalıdem kayınpederım ben ve esım. Evımı ozledım.Kendıme aıt hayatı ozledım.Ama daha burdayız sanırım

Arkadasım evet beraber oturmak zor.daha guzel gunlerı gorebılmek ıcın sabret ne kadar zamandır evlısın

canım benim önerin için teşekkür ederim.kredi kartları konusunda epey bilgim var.Ama maalesef eşim 3 kez kredi çekti ben 1 kez kredi çektim toplamda 4 tane kredi borcumuz miktarları 600 lira gibi filan tutuyor. benim kredi kartı limitim 300 lirayadı 2 ayda asgarisini ödedik.eşimin 500 lira kredi kartı borcu oluyor aylık geçen ay 200 lirasını ödemedik benim kartın ödemesini yaptık.bu ay 100 lirasını filan ödemeyiz öbür ay borcumuz biraz daha az olur.tamamını kapatırız inşallah.bir işe girsem 2 ayda tamamen toparlanırız ama iş yok maalesef

bende 7 aylık evliyim bizde evlenirken eşimin ailesi tarafından çok zorlandık hiç bişeye ellerini uzatmadılar herşeyi bizden beklediler sırf onlar düğünü üstlensin diye 4 sene nişanlı kaldık baktık onlardan yana hiç bi yarar yok kendimiz kalktık bu işin altından bizimde çok borçlarımız var ay sonu yaklaştığında gün geliyo ekmek almaya paramız olmuyo dışarda yemek içmek eğlenmeği zaten unuttuk ama çok mutluyum çok huzurluyum dişimizi tırnağımıza taktık çalışıyoruz ödüyoruz ve yarıladık borçlarımızı Allahım nasip ederse ağustos ayında tertemiz çıkıcaz bu yükün altından ondan sonra biz yeni evlendik diyip yaşıcaz gezicez tozucaz Allah sizinde yardımcınız olsun çok zordur borç içinde yaşamak çok iyi bilirim dilerim en kısa zamanda sizde kalkarsınız bu yükün altından Allah sağlığınıza zarar vermesin gerisinin hepsi hallolur :a015:

bende 9 aylık evliyim bizde herşeyi kendımız yaptık düğünde takılanlarla falan öderiz dedik ama istediğimiz gibi olmadı hala borç ödüyoruz..yaza kadar bitçek inşallah baya rahatlıcaz.bide düğünde kaynanamlara verilen takı paraları falan görmedik biz hiç vermedilerÇok üzgünüm çoook hediyeleri bile görmedik :sm_confused:
benim ailem herşeye koşuyor kendılerıne ne alırlarsa bızede alıyolar Allah razı olsun.ama eşimin ailesi çok tuhaf çok soğudum bu yüzden . hep kendılerını düşünüyolar..halada eşime bana kontür al falan diyo ayyyyy çok dertliyim aslındaaaaaa

hıı buarada düğünde takılan bilezik altın falan hepsini eşim aldı.hıç katkıları olmadı.onları önceden almıştı Allahtan....ben çalışmıyorum eşim çalışıyor.herşeyi almaya çalışıyor çok şükür.Allah yardım ediyor..biz böyle borç içinde yüzerken kaynanam 3 bilezik yapmış,görümcem laptop almış,nerden geliyo bu değirmenın suyu anlamadım:uhm:
bunlar yüzünden bebek bile istemedım şimdiye hamile çoktan kalırdım isteseydim.bilmiyorum nolcak halimiz.eşimle çok mutluyuz çok seviyoruz birbirimizi o benim bidanem:asigim:

ben kaldımda noldu bak üzüntüden bebeğimi kaybettim geçen gün artık dayanamadım sölemek zorunda kaldım babama 12 bin lira borçla çıktım karşısına nasıl ezici bi durum bi bilseniz en sonunda adam isyan etti kızım bu çocuğun anası babası yokmu nie hep biz die haklı adam kız verdi göya ama öle olmadı burunlarından geldi hepsinin eşimde eziliyo tabi bunların altında napalım kısmet böle aileni at dicek halimiz yok ya...

cnm siz birbirinize inanaın güvenin ,inan bana herşey geçiyor birbirinizi kırmayın yeter.arkadaşa katılıyorum taksitlendirin sadece tek bir bankaya düşük faizli olan sonra allah yardım eder çalışıp ödrsiniz senin sağlığın önemli bence çok öpüyorum seni
:)

canım benim senin adına çok üzüldüm ;
çünkü bende evliliğimin 4 ayında ayrılmayı düşünmüştüm ama inan eğerki seviyorsan bu sana borçtan daha çok acı veriyor sana tavsiyem eşine sahip çık onu cesaretlendir ve destek ol inan bu günlere gülüp geçeceğin zamanlar gelecek kal sağlıcakla

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ben beş yıldır evliyim başında 3,5milyar olan kredi borcumuz şuan yirmi ye yakın para isteyecemiz kimse yok iki tana çocuğum var ve evliliğim çok kötü gidiyor artık dayanamıyorum ne yapacamıda bilmiyorum çok yoruldum hergün ne pişircem diye düşünmekte yoruldum bana akıl verirmisiniz

eşimin eski eşi yüzünden borçlarımız çok... ama ödüyoruz bitecek inşallah...

Son düzenleme:
selam arkadaşlar,biz de 1 yıllık evliyiz,herşeyi aldı gibi gözüktü eşimin ailesi,ama genelde eşimden çıktı,sanki ben hiçbişi farketmiyorum,salak yerine koymaya çalışıyorlar,tek susma sebebim eşim gerçekten iyiy biri,gerçi artık eşim akıllandı,herşeyin farkında olur oldu,şimdi canım cicim diyerek geri kazanmaya çalışıyor kayınvalidem beni ama artık çok geçççççççççççççç

bu hafta eşim bankadan kredi çekti,kredi kartlarını kapatmak ve de düğün zamanında söz de kayınbabam için çekti kerediyi eşima am bize patladı,borç üstüne borç,ama Allahtan kendi ailem el koydu olaya,utansınlar şimdi,Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

benim kaynanam da sanki herşeyi onlar yapmış gibi millete düğün yaptık falan dio...çok sinir oluyorum.bi kere annemlere geldiydi ozaaman dedim ben;herşeyi eşim yaptı allah ondan razı olsun kimse yardım etmedi şu borçlarımızda bi bitse rahatlıcaz falan dedim...anlayana tabiiiiiiiiii:1closedeyes::dilcikar:

ayyy ne çok aynı durumda olan varmış :))) bende bitek bizimki böyle sanıyodum .... ben 3 senelik evliyim...bendede aynı şeyler yaşandı.istediğim şeyler oldu çok şükür ama bana k.validem kendileri alıp yapıyolarmış gibi geldi hep meğer ben yapamam durumum yok demiş oğluna o garibimde benim aileme mahçup olmamak için çekmiş krediyi yapmış herşeyi....herşeyi dediğime bakmayın benim babam daha cok yaptı aslında...neyse evlendik 15 gün sonra borçlar ortaya bir bir dökülünce birbirimize girdik resmen...çok yıprandım o zaman ve birini ödemek için başka borca girince içinden çıkılmaz bi hal aldı ... bende coook ayrılmayı düşündüm ama .......sonuç olarak şimdi az kaldı ...asla bitmiycek bunu iyi biliyorum ama napalım bende çalısıyorum...beraber halletmeye çalısıyoruz.tabi bu arada en uyuz olduğum herşeyi onlar yapmış havalarında olmaları ..............sinir oluyorum sinir.................

Ben bu ailelerin evlenirken çocuklarına yardım etmemesini anlamıyorum. kafam almıyorum resmen. Nerde bizim örf adetlerimzi o zaman kız istemede olmasın oldu olacak sevdiğini kolun takan gitsin nikah dairesine evlensin. Ailenin görevi değilmi yuva yapacak çocuguna yardım etmek. Umarım herkes bir an önce borcunu öder. Evlilikten soğudum resmen. Geleceğimi görür gibi oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…