Merhabalar, biz evleneli neredeyse 2,5 yıl oldu. Bu yazdığınız ve cektiğiniz sıkıntıların hepsini bizde yasadık. Eşimin ailesi evlenirken bize hiçbirsey yapmadı. Ama onlar hiçbirsey yapmayınca benim ailemin yapabilecek durumu olduğu halde kendi ailemide ben durdurdum yapmamaları için. Ve herseyimizi kocamla birlikte yaptık. İnanın ilk 1 yıl cebimizde hiç paramız yoktu ki eşimde bende oldukça iyi işlere sahibiz. Hatta bir keresinde işten gelince canım inanılmaz cok balık istemişti, kalkıp balıkcıya gitmiştik ama paramız 1 tanecik orta boy çupraya yetmişti. Onu alıp eve gelmiş pişirmiş ve 2 kişi afiyetle yemiştik. Şimdi arasıra hatırlayıp halimize gülüyoruz ama inanın herhalde o yediğimiz en lezzetli balıktı. Geçenlerde anneme anlattım bunu; "nasıl yani neden bizden istemediniz?" dedi. Bende çok istesek kredi kartından çekip 2 kilo balık almayıda bilirdik, gidip dısarıda yemeğide bilirdik dedim. Ama o zaman borçlarımızıda asla bitiremezdik ve ayaklarımızın üstünde durmayıda öğrenemezdik. Evliliğimizin ilk yıldönümünde bütün borçlarımızı bitirdik Allahımıza şükürler olsun.
İnanın o günleri hatırlayınca eşimde bende kendimizle gurur duyuyoruz, iyiki herşeyimizi kendimiz yaptık, iyiki 5 parasız işe gittik ama kimseden almadık. Su anda kimse bizim üzerimizde hak iddia edemiyor ve kimse işimize karışamıyor çünkü eşimle ben ilk yılımızda öğrendikki bir evin içinde bir tencere kaynar ama o tencerede ne kaynar sadece ev halkı bilir...
Demem o ki sıkmadan hiçbirsey olmuyor inanın buna ve sabredin. Atalarımız boşa dememişler sabrın sonu selamet...
helal vala tebrık edıyorumm
agzınız tadı hıç bozulmasın inŞ.
canım ben anlamadım sizin paranızdan kayınvalidenize ne
bankadaki paranız sizin adınıza değil mi eşin olumlu bakıyorsa verin borç olarak kayınvalidenizin bilmesi gerekmez ki
altınları da bence bir bahaneyle al kendin kasaya koy niye onların emri altında olsun ki paranız
Arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim eşimin ailesinin hiçbir geliri yok dede parasıı yemişler bitirmişler ortalıkta kalmışlar .kayınbiraderlerimle birliktelerdi ben evlenince yanıma geldiler ve 8 ay önce onlara ayrı ev tuttuk (malum k.valide k.peder gençlik aynı hanede olmuyo yinede 2,5 yıl yaşadım) evlenirken kayınvalidemlerin kayınbiraderimin görümcemin bile takacağı bileziği biz aldık düşünün çok zor dönemler geçirdik gelirimizin 1,5 katı giderimiz varduı her ay.krediler havalarda uçuştu .el ele verdik eşimle biraz rahatladık ama borç yine yığınla var tabi . ne de olsa kaç haneye bakıyoruz eşimin ailesine kira fatura harçlık, eşimin abisi bir yıldır işsiz ona yardım ediyoruz ya ben ne yapim bu durumda bebişim olmuyo hastane masrafları derken 3 yıllık evliliğim sanki 30 yıl sürüyomuş gibi çok yoruldum.
Arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim eşimin ailesinin hiçbir geliri yok dede parasıı yemişler bitirmişler ortalıkta kalmışlar .kayınbiraderlerimle birliktelerdi ben evlenince yanıma geldiler ve 8 ay önce onlara ayrı ev tuttuk (malum k.valide k.peder gençlik aynı hanede olmuyo yinede 2,5 yıl yaşadım) evlenirken kayınvalidemlerin kayınbiraderimin görümcemin bile takacağı bileziği biz aldık düşünün çok zor dönemler geçirdik gelirimizin 1,5 katı giderimiz varduı her ay.krediler havalarda uçuştu .el ele verdik eşimle biraz rahatladık ama borç yine yığınla var tabi . ne de olsa kaç haneye bakıyoruz eşimin ailesine kira fatura harçlık, eşimin abisi bir yıldır işsiz ona yardım ediyoruz ya ben ne yapim bu durumda bebişim olmuyo hastane masrafları derken 3 yıllık evliliğim sanki 30 yıl sürüyomuş gibi çok yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?