işte o yüzden küçük meblağlara böldürüyorum şekerim ödemesi kolay olsun die şimdi benm kart olmuş altıyüz lira onu kimseden bulamam ama çok sıkıştım ödeyemedim yüz lira bulurum öderim en azından böle çok olunca ipin ucu kaçtımı hepsi kalıyo hiç deilse yavaş yavaş kapatırım ne yapayım...
umarım sorun çıkmaz ödersin
sorması ayıptır senin kaç kredi kartı borcun ve kaç kredi borcun var...yani 10000 tl borç var biliyorum da kaç kredi kartında ve kaç kredide bu para
mesela 3 kredi kartına mı borcun var
benim avansıda bi güzel kapamışlar kredim ordan çekiliyodu eksi beşyüzdü salak gibi haberim olmadan tabi kredimi çeksin die iki yüz lira yatırdım hem parama el koydu hem hesabı kapadı kredilerimde kaldı :)
kart yok bende hayatım üç kartım vardı ikisini bitirim çok şükür...bi tane kart var oda sekizyüz liraydı toplam borcu üç bankaya ikişer bin kredi borcum kaldı evkura iki bin bide elden aldığımız iki bin toplamda on bin işte...
ofsss :))))) ne diyim Allahım yar ve yardımcımız olsun :)) amiiiiiin..başka kimsemiz yok çünküüü.
arkadaşlar aynı sıkıntıları yaşamaya başlamış biri olarak ben de kayıtsız kalamadım bu konuya.Temmuz ayında nişanımız oldu ve nisanda düğünün yapılmasına karar verildi.Nişanda geline alınan herşeyi nişanlım çektiği kredi ile aldı şimdi 230 Ytl onu ödüyoruz.Beyaz eşyaları aldık onun borcu 355 Ytl onuda ödüyoruz.Daha bu evlenmeden düğün olmadan borcumuzdu taki bugüne kadar.Kendimizi biraz zorlayalım bir ev alalım kira öder gibi onu ödeyelim dedik nişanlımla.Kredi çekerek aldığı arabayı sattı 11 milyara 6 milyar babamlar verdi onun babası 6 milyar koydu (nasıl oldu hala şaşıyorum) 2 milyarda aşkımda vardı 25 milyar nakit hazırladık.40 milyarda kredi çektik.Şimdi birde ev kredi borcumuz olacak 230+355+890 =1475 Ytl tutuyor. Ve bu borç daha düğün masrafları ve eşyalar hariç.Krediyi babası çetiği için ev onun üzerine oldu.(maaşlarımız asgari ücretten göründüğü için bankalar bize vermiyor) şimdi sağda solda ben onlara ev aldım diyormuş.Nasıl ağrıma gidiyor anlatamam o verdiyse benim babamda verdi kız babası olarak.Benimkilerde desin o halde ben kızıma ev aldım diye.Biz nisana kadar bu 1475 Ytl yi ödeyelim diye düşünüyoruz ama erkek tarafı olarak onlar eşya almaktan gelinlikten falan hiç bahsetmiyorlar ne yapacağımı bilemiyorum.Bu kadarda cimrilik olmaz ki,babası eve masa almanıza gerek yok kalabalık birileri geldiğinde plastik masada 2-3 kişi yer diğerleride çekyatta yer demiş geçen gün.Allah'ım nefes alamayacakmışım gibi oluyorum.Birde bu evin borcu ( 5 sene sonra) bittikten sonra ben aldım evi 6 milyar verdim deyip evi bizim üzerimize vermezse ne yaparız biz.
tabi canım vardır o gelinin de sıkıntısı.Kimse durduk yere çekmez elini eteğini. boşver her şeyin hayırlısı olsun sen hiç merak etme bak göre her şey çok güzel olacak.Bebişiniz de var mıHaklısın asogkl en iyisi Allah'a havale etmek,ben yuvamı kurayım,deüzenimi oturtayım hiçbir şeylerini istemiyorum,zorla kendilerinden soğutuyorlar.İlk gelinleri bunlara ne gidiyor ne evine kabul ediyor ilk başlarda anlam veremiyordum olurmu öyle şey diyordum demek ki oluyormuş bende istemem tabiii.
tabi canım vardır o gelinin de sıkıntısı.Kimse durduk yere çekmez elini eteğini. boşver her şeyin hayırlısı olsun sen hiç merak etme bak göre her şey çok güzel olacak.Bebişiniz de var mı
arkadaşlar aynı sıkıntıları yaşamaya başlamış biri olarak ben de kayıtsız kalamadım bu konuya.Temmuz ayında nişanımız oldu ve nisanda düğünün yapılmasına karar verildi.Nişanda geline alınan herşeyi nişanlım çektiği kredi ile aldı şimdi 230 Ytl onu ödüyoruz.Beyaz eşyaları aldık onun borcu 355 Ytl onuda ödüyoruz.Daha bu evlenmeden düğün olmadan borcumuzdu taki bugüne kadar.Kendimizi biraz zorlayalım bir ev alalım kira öder gibi onu ödeyelim dedik nişanlımla.Kredi çekerek aldığı arabayı sattı 11 milyara 6 milyar babamlar verdi onun babası 6 milyar koydu (nasıl oldu hala şaşıyorum) 2 milyarda aşkımda vardı 25 milyar nakit hazırladık.40 milyarda kredi çektik.Şimdi birde ev kredi borcumuz olacak 230+355+890 =1475 Ytl tutuyor. Ve bu borç daha düğün masrafları ve eşyalar hariç.Krediyi babası çetiği için ev onun üzerine oldu.(maaşlarımız asgari ücretten göründüğü için bankalar bize vermiyor) şimdi sağda solda ben onlara ev aldım diyormuş.Nasıl ağrıma gidiyor anlatamam o verdiyse benim babamda verdi kız babası olarak.Benimkilerde desin o halde ben kızıma ev aldım diye.Biz nisana kadar bu 1475 Ytl yi ödeyelim diye düşünüyoruz ama erkek tarafı olarak onlar eşya almaktan gelinlikten falan hiç bahsetmiyorlar ne yapacağımı bilemiyorum.Bu kadarda cimrilik olmaz ki,babası eve masa almanıza gerek yok kalabalık birileri geldiğinde plastik masada 2-3 kişi yer diğerleride çekyatta yer demiş geçen gün.Allah'ım nefes alamayacakmışım gibi oluyorum.Birde bu evin borcu ( 5 sene sonra) bittikten sonra ben aldım evi 6 milyar verdim deyip evi bizim üzerimize vermezse ne yaparız biz.
tabi canım vardır o gelinin de sıkıntısı.Kimse durduk yere çekmez elini eteğini. boşver her şeyin hayırlısı olsun sen hiç merak etme bak göre her şey çok güzel olacak.Bebişiniz de var mı
iyide sizin maaşınız asgari ücretse,siz nasıl geçineceksiniz..nasıl hem geçineceksiniz hemde ev kredisini ödeyeceksiniz...birde nişanlınızın çektiği kredi var nişan için........
:=)))))))))))))) hadi yaaaa. Hayırlısı olsun canım mutluluklar dileirm şimdiden :) Düğüne kadar olan süreç zor bir süreç. Kolay gelisn çok :)canım Allah söyletti sanırım ama biraz erken oldu çünkü 24 Nisan 2010 da düğünüm :)
ah kıyamam yaaaa üzülme olur böyle aksilikler arada.Blackberry fln mı aldı ondan mı oldu?Soyguncu onlar zaten nerden ne şekilde para yürütsek kardır diye çalışıyorlar.Bebişi ne zman düşünüyorsunuz :)poffffff borcumuza bir borç daha eklendi. eşimin yüzünden.
anneme borcum vardı 1900 tl
şimdi 900 tl lik bir borç daha çıktı.
eşim telefon almıştı. her ay düzenli ödüyordu. son 2 ay ödeyemedi. telefonun özelliği sadece telefonun taksidini ödüyorsun. internet paketi ve haftada 2 gün bedava konuşma hakkı var. ama 2 ay ödemediği için hakkı iptal oluyor ve aylık ödediği taksit iptal ediliyor ve telefon parasının hepsini istiyorlar. eşim takside böldürmüş. 180tl 5 ay yapmışlar. nasıl ödeyeceğiz bilmem. annesini aramış bakarız demiş.
o kadar dedim eşime alma ne gerek var diye beni dinlemedi. şimdi ona birşey almak yasak. akşam konuşacağım çok üzüldüm. birde çocuk düşünüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?