Allah yardımcınız olsun canım.Umarım her şey güzel olurslm ben evlenelı uc yıl oldu uc yıldır hıc borcumuz bıtmedı ogrenım ufak tefek ev duz derken dunyanın borcu cogunuz gıbı esımın aılesı hıc yardım etmedı dugunumu bıle kendım yaptım usune ustluk esım bu yıl ıssız kaldı ders calısıyor ben ıse sadece ek ders ıle gecınıyoruz suanda maas oldugu gıbı ev kırası borclar derken gıdıyor kalmıyor hıc
ewet arkadaşlar yazılanları okudum bir taraftan üzüldüm bir taraftan sevindim
demekki yalnız değilmişim...
benim eşim de 30 una gelmiş ama bu yaşa kadar hani evlenirsem kenarda kıyıda iki kuruş param olsun demeyenlerden
ailesi desen durumları yok..
durumları olmadığı gibi 9 yıldır oğulları karşılamış birçok masraflarını
bazen düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum eşyalar, düğün masrafları vs. hepsi bizim üstümüzde
hatta arada bir tartışıyorum da
bi de ağızlarını açtıkları vakit siz çift maaşsınız halledersiniz.sinir oluyorummmm yaaklava:
sizce kızlar rahat bir şekilde evlenebilmek için ne kadar parası olmalı bir erkeğin kenarda.ve bayanda.deneyim edinmiş kişilere soruyorum.
mrb henüz 4 aylık evliyim dünya kadar borca girip evlendik...20 bin ytl ye yakın borcumuz var...eşimin ailesi hiçbişeye el sürmedi...düğünde takılan altınlarım bileziklerim hepsi gitti...şimdide eşimin işleri ii gitmiyo...boğulmak üzereyim...sabahtan beri iş yerinde ağlamaktan gözlerim şişti...kimseye bişey anlatamıyorum ...ölücem kahrımdan...zaten depresyon rahatsızlığı geçirdim şiddetli...tekrar başa dönücem sanırım...kafamı yastığa koyduğumda rahat uyumayı özledim...haciz gelir herhalde yakında...üstelik borçlar hep benim adıma...ne yapacağımı bilemiyorum gerçi artık yapılacak bişeyde yok...bu borçlar evliliğimide yıkacak böle giderse...öle sevdikki birbirimizi ama daha bi defa yemek yiyemedim eşimle dışarıda...her günümüz hesapla geçiyor...oda bende yorulduk...çare aramak için yazmadım sadece paylaşmak için yazdım...eşimin ailesini bekleseydik ayrılırdık bekleyemedik...hoş bekleseydikte bişey yapmayacaklardı...çok canım sıkkın ya...kabusta gibiyim...bıktım artık mücadele etmekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?