Allahtan bizim borçlar bitti ya.1,5 milyar falan kalmıştı oda aralık ayında ödendi çok şükür.Darısı borcu olanların başına.İnsanın üstünden büyük bir yük kalkıyor
gözün aydın darısı tüm borclularabizede:::)
Tüm kalbimle AMİN canım.Borç ödemek ne kadar zor bilirim.1sene boyunca eşimle ikimiz çalıştık ne pazar ne cumartesi tatil yaptık.Çok zordur
öle cnm zor durumlar bnde eşime dün bileziklerle ilgili bi sey dedim aramız bozukk bizim taraf daha cok taktı dedim.o bozdurup araba alalım diyo zaten borumuz var ne geregi var diyorum e o zaman borcumuzu ödeyelim bileziklerle .ama o bilezikleri bn o anlamda demedim.ilerde coluk cocuga karışcaz allah korusun hastalık olurr şimdi zorluk cekiyoruz onları bozdurursak genc yasımızda aldıgımızı savurcaz. ben gelecegi düşünerek öle dedim ama beni anlamıyor bana akıl verin kızlarr .şu bilezikler dert oldu takılanlarıda biz eşimizle yaptık . of fofffff
Hı hı kesinlikle doğru söylüyosun canım.Dünyanın binbir türlü hali var.Yarın bigün Allah korusun kimin başına ne geleceği bellimi.Bence gene de altınları kenarda tutmaya bak.Şimdilerle araba fuzuli masraf geliyor bana.Bana kalsa bizim arabayı da sattırırım ama eşim durmuyor arabasız.Hem benzin masrafı bir dert bakımı bir dert vergileri bir dert.Toplu taşıma araçları her yere gidiyor bence.Eşine oturt karşına anlat durumu.Eminim anlayışla karşılar seni.Hem borcunuz varken araba almak mantıksız.
Cnm Allah kolaylık versin bende yeni evliyim her ay tonlarca para gidiyor kuru gider olarak. Kuru giderimiz 1800 lira. Bu para hiç dokunmadan giden para birde mutfak masrafı kredi kartı falanı filanı var.. Biz ikimizde çalıştığımız için iyi oluyor. Siz de ikiniz çalışmıyor musunz?
işte böyle geri kafalı ebeveynlere kızıyorum. sırf gösteris olsun die herseyi yaptırmıs sanki kendi yaptı noldu evlenince kapı kapatıyorsun gelinle damada kalıyor hersey... kendi kendine düğün yapıp evlenmis oluorsn...
canım benim allah yardımcın olsun..
malesefki arkadaşlar artık buzamanda erkek aileleri hiçbişeye el sürmüyorlar bende 6 aylık evliyim amaa ne nikahımızda ufak bişeye el sürdüler gelinlik bile almadılar benim annem karşıladı herşeyi nede ev kurdular malesefkii bizde evlendiğimizden beri annemin yanında kalıyoruz ailesinin aile olarak üstüne düşeni yapmadığından ama bi iki aya kendi evimize çıkıcaz ama hiçbişeyimiz yok nasıl yapıcaz bilmiorummm korkuyorum altından kalkamayız die nasıl olucak hiç bi fikrim yokkk fikir verebilcek arkadaşlar varmı acaba
hayır canım kiraya çıkıcaz annemle yaşıoruz ama kendi evimiz yuvamız olsun istiyoruz ama dediğim gibi sıfırdan başlıcaz ama nasıl :2:Kendi evimize çıkcaz derken? ev mi almayı düsünüyorsunuz?
malesefki arkadaşlar artık buzamanda erkek aileleri hiçbişeye el sürmüyorlar bende 6 aylık evliyim amaa ne nikahımızda ufak bişeye el sürdüler gelinlik bile almadılar benim annem karşıladı herşeyi nede ev kurdular malesefkii bizde evlendiğimizden beri annemin yanında kalıyoruz ailesinin aile olarak üstüne düşeni yapmadığından ama bi iki aya kendi evimize çıkıcaz ama hiçbişeyimiz yok nasıl yapıcaz bilmiorummm korkuyorum altından kalkamayız die nasıl olucak hiç bi fikrim yokkk fikir verebilcek arkadaşlar varmı acaba
aslında olmaz değil olabilir amaki eşim artık annemin yanında yaşamakdan çok bunalmış halde hiçbisorun yok tabikide aslında ama bi erkek olarak bu durumu kabullenemiyo (ailesinin düşürdüğü durumu) evim olsun kayınvalde yanında yaşıyo dedirtmek istemiyorum diyor çnükü okadar çok konuşuyoki dışardan herkess kaldıramıyor odaYa kiraya çıkmak yerine kredi çekip ev alsanız kira öder gibi ev borcu odeseniz olmaz mı ? Eşinin maaşı uygun olur mu ki bu duruma ??
ablamlar öle yaptı son 1.5 seneleri kaldı çok sıkıntı cektıler annem baktı bebeklerine ama sadece bi fikir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?