Yeni evlenip borç içinde olan var mı?..:(

İnşallah herşey istediğin gibi olur canım. Çocuk rızkıyla gelirmiş merak etme. Eşya dediğinde nedirki bir baza bir koltuk takımı alırsın oldu bitti maşallah hiç üzme kendini hayırlı olsun bebişin.

Konuya nasıl başlasam bilemiyorum 5.5 senedir evliyim 3 yasında bir kız çocugum var dügünümüz de eşimin ailesi destek olmadı zaten benim ailemde evim için gerekli eşyaları aldı. hamdolsun dügün borçlarımız bitti derken 20.000 tl borcumuz daha oldu bu yıla gelene kadar suan yine ödüyoruz hamdolsun ben de işe girmeyi düşünüyorum kızım büyüdü artık ev almak istiyorum çok kötü günler atlattım çok hemde aiemin yanında biriken borçlarımız nedediyle 6 ay oturma zorunda kaldım ki eşim az borcumuzu toparlasın diye ....

burcu canım sırt sırta verir herşeyinizi yaparsınız üzülme ben zamanında çooook ağladım, üzüldüm ama hamdolsun Rabbim çekilen sıkıntıların mukafatını verdi sıkma sen tatlı canını bebegini düşün

çok teşekkür ederim canım allah razı olsun bende şimdi kayınvalidemin yanındayım ama ailem bilmiyo eşya almam lazım...ee doğumdan sonra bikaç ay çalışamam para biriktirmek lazım çok işim var çok...

bizde 3 aylık evliyiz benim ailem herlşeyimi aldı eşimin aileside herşeyi
aldı üzerimize borç yok ama eşimin maaşından nedense her ay bir miktar ailesine veriyoruz
ama bizim borcumuz yok bu nasıl iş ben anlamadım (((

ya burcu birşeyi merak ettim de eşinle alakalı şantiye yazmışsın bir mesajında hangisiydi unuttum şimdi eşinin mesleği nedir ? bizim adamceyizde şantiyede görevli .=) o sebeble sordum

Eşin öyle söz vermiştir herhalde.. Eşyaları taksitle falan aldılarsa belki, yardımcı oluyordur. Ne kadar süre evrmeye devam edecekmiş, orası önemli.

burcu aradan 3 sene geçmiş ama merak ettim sizin borçlar ne durumda bende 2007de evlendim her sene çığ gibi büyüdü borçlar şuanda 55bin....

burcu aradan 3 sene geçmiş ama merak ettim sizin borçlar ne durumda bende 2007de evlendim her sene çığ gibi büyüdü borçlar şuanda 55bin....

ay canım benim yaaaa...yok anam o kadar değil artık en fazla 3-4 bin vardır...tabi bunun arasında dünya kadar eklenen borçlarda bitti...ama tek kötü yanı eşyam yok benim artık onlar gitti...aralıkta tamamı bitiyor benim...o günleri görebilecekmiyim acaba ama seninki çok fazlaymış ya

bu arada sen alıntı yapınca yazdıklarımı gördümde...cahillik işte alışıyomuyuz napıyoruz...ne varmış bu kdar canımı sıkacak...bizden kıymetlimi sanki :) ne kadar abartmışım...

Boğazımıza kadar :) Ama takmıyorum artık kafama. Çalışıyoruz işte

Aslında belirtmem gerekirdi bu cümleyi hep eşim kurar Ben evin stres tarafıyım. Rahat olan tarafı o. Ama sunu öğrendim. ne kdar üzülürsem üzüleyim hersey olacagına varıo

A
slında belirtmem gerekirdi bu cümleyi hep eşim kurar Ben evin stres tarafıyım. Rahat olan tarafı o. Ama sunu öğrendim. ne kdar üzülürsem üzüleyim hersey olacagına varıo

ayyyyy ne kadar aynıyız bende evin stres tarafıyım ama dediğin gibi hiç bişi değişmiyo yinede elimde değil ben rahat biri değilim işte :)

nasıl insanlık bu.düğündeki altınları almak adeti ne .Hiç utanma yok mu bu insanlarda ya. düğünde takılanların hepsi gelinindir.Allah ıslah eder bunları.

nasıl insanlık bu.düğündeki altınları almak adeti ne .Hiç utanma yok mu bu insanlarda ya. düğünde takılanların hepsi gelinindir.Allah ıslah eder bunları.

cnm keşke herkes bole düşünse..evliliğin o güzel ilk zamanları kabus gibi geçmezdi..ama onlarda borca girdiklerini ve onun için aldıklarını savunuyolar ya iffit oluyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…