eşim artık işsiz.....senağlamaCanım bugün daha iyi olmana çok sevindim allah herzaman sıkışan kuluna yardım ediyor ne demişler kul sıkışmayınca hızır yetişmez.bizde yeni evliyiz canım bizim bütün masrafımız 5 bin tuttu 20 bin çok fazla ama vardır bi bildiğiniz benim beyaz eşyam önceden alınmışdı ama allah annemden ve kayınvaldemden razı olsun bu konuda ıvır zıvır eşyanı çalışırken taksitle aldım.eşimde mobilyadan bana bişiy aldırmadı hani yatak odası kızın derler ya eşim bana aldırmadı sağolsun annem alacakdı yoksa.Eşimin aileside bana birtek takıları aldılar mobilyaya karışmadılar ama heryerde çocuk evlendirdik diyorlar insan buna üzülüyor işde çok şükür şuanda eşya borcumuz yok çekimizi ödedik son olarak :Saruboceq:ama eşim başına gelecekleri bildiği için 5 ay içerden maaşını çekmedi vermiyorlar diye kandırdı ailesini çekde çalışdığı şirketindi çekin günü gelince eşimin hesabından aktarıp ödediler biraz kendimizi düşünmeliyiz dimi ama çokda eşya almadık ayağımızı yorganımıza göre uzattık.Canım üzülme borç ödenir biz daha bekarken eşim askerken abisi ortak işlerini batırdı iflas etti 50 milyar borç vardı allahın izni ile hepsi ödendi bitti allah yanında ve yarattığı kullarını asla unutmaz içini ferah tut herşey düzelecek mümkün olduğunca evde bu konuları konuşmayın.Ay çok yazdım kafanız şişti hakkınızı helal edin :1hug:Şeniza.s.
ay canım benim ya..sakin ol birden üzme kendini. önce bi anlat bakalım ne oldu niye cıktı işten. başka biyerde iş bulma imkanı yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?