ınsallah canım duga edıorum valaha aksam esım derkı gelsın calısısn ınsallah sende dua et hıc yoktan ıyıdır ssk sı yapılır hem yemek oraya ayıt servıs var yanı elını ecpıne sokmaısna gerek kalmıcak dua edın kızlar yarın guzel haberlker verım sıze sen ne ıs yapıorsun canım
canım kafana takma esınıde anla erkekler guruludur kadın parası yemegı sevmezler bılrısın o yuzden sıkma aksam ona guzel sofra hazırla guzel gıy cık karsısına bı makyaj yap sıkıntıların elvbette gıdecegını soleye senın hıc degılse calsıtıgını soyle sıkıntı yasamzzasınız hıc degılse o yonden
BENDE ÖZEL Bİ ŞİRKETTE MUHASEBECİYİM CANIM MALİ MÜŞAVİRLİĞE HAZIRLANIYORUM...DERSLERDE KALDI HEP BUNLAR YÜZÜNDEN...MÜŞAVİRLİK BELGESİNİ Bİ ALIVERSEM ELİME...AMA DAHA ÇOK VAR ONA...:çok üzgünüm: EŞİNLE KONUŞMADAN SÖLEYEYİM İŞ OLSADA OLMASADA ALLAH RAZI OLSUN...HEPİNİZDEN...BUNLARI DÜŞÜNMENİZ SÖLEMENİZ BİLE YETER...ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN...
:
Canım ınsallah olur valaha bak bu zamna kadar ne bılım kanalda bole kısılerle karsılasmadımdanmı ne bılmıorum am bırde n gırınce yazını gordum hemen atladım ve yazdım bı hatır vardır bundada sabah bı ruya gordum bana bırısı para verıordu belkı sen gırdın ruyama ne maglum bu ıs vesıle olucaktık bakalım allahım herseyın hayırklısnı versın hem bı arkadasım olmus olur benım oturdum yerde arkadsım hıc yokta ondan :saruboceq::saruboceq:a.s.
gamyoncuiremsu:lepi::lepi::lepi: bak ısler yolundaymıs demkı kafana takma kuzm gelır gecer benım buyuk abımde ısten cımıstı ıkı sene babm baktı emeklı hemde benı okutuordu bır alıcamısa ıkı laırdık hep baklım ınslah alahım olur ya
allah gümüş kapıyı kapatır altın kapıyı açar canım... Yerimseniben
eğer eşin sigortalı biçimde işten çıkardılarda işsizlik maaşı bağlatın işbulana kadrbenim nişanlımın abisi alıyor şimdi 500 ytlveriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?