tekrar yazıyorum canım destekkariyer.com ,yenibiriş.net ve secretcv.com buralara eşinin cv'lerini yolla eşinin mesleğine uygun olan bölümlere
Ailenin gücü varsa bikaç ay ailen yardım eder sonra da baktınız düze çıkamıycaksınız kayınpederlerin evine falan taşınırsınız 1 yıllığına falan. Borçlar bitince kendi evinize geçersiniz.
bi mesleği varnı eşinin canım??dediğim sitelere bi göz at cv yolla bi kapıyı kapatan RABBİM diğer kapıyı açar şu 3 aylarda şu mübarek günlerde dua et bol bol canımm..hayatım sakın eşin üzüntünü sıkıntını belli etme sakın bak o sendende kötü haldedir şuan sakın iğneleyici laflar kullanmaherzaman yanında olduğunu hissettir ona
arkadasımın dedı sıteler basvursun allahtan senın maasın var bunada şükret dua et dualarını eksık etme en kısa zamanda ıns bulur ıs esın 4444 dusasını oku allaha sıgın hakkınızda hayırlsı olsun cnm dualarım sızınle
neden hep ben güçlü olmak zorundayım ya artık çok yoruldum ama yapıcak bişey yok denicem elimden geleni yapmaya çalışıcam...
canım ıstanbulun neresınde oturuorsun beklkı esıne ıs ımkanı saglaya bılırm esımlekonusup meslekı nedır
eger olursa hem bızım burda kıralar sudan ucuz benım oturdum evım mesela uc oda 200 e oturuorum
canım ıstanbulun neresınde oturuorsun beklkı esıne ıs ımkanı saglaya bılırm esımlekonusup meslekı nedır
allah kolaylık versin canımyaa.çok üzüldüm okuyunca...vardır bi hayır..inşallah daha güzel kapılar açılır eşine..
Rabbim helal kazanç nasip etsin...
Sakin kafayla düşünmeye çalışın.istediğin kadar panik yap bi faydası olmaz..
Bi de okurmusun bilmem ama vakıa suresi'ni okuyabilirsen iyi olur...
eşim artık işsiz.....senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?