bu gerçekten doğrumuymuuşşş ? babam da bununla ilgileniyordu eve getiriyordu aynı zamanda satışını da yapıyordu ama çok ilgilenmemiştim açıkçasıMetabolizmalarini nereye dusurecekler anlamadim.. Diyet yaptirmiyoruz herkes hayatina normal devam edecek.. Sadece tamamen organik cafeinsiz kahveyle su an içtiğiniz kahveleri yer degistireceksiniz ve icerisindeki kirmizi reishi mantarinin hucre yenilene metabolizma dengelemesiyle su an ki kilolarinizdan kurtulacaksiniz..
Kizlaaar merhaba :)
Yeni evlendim cok sistim kilo aldim. Herkes evlenince kilo alirsin diyodu megersem dedikleri kilo buymus
Zayiflamak istiyorum biseyler yapalim
3 ayda 8 kilo almışım bendesevgili eşim sağolsun kendine tıkınma arkadaşı arıyormuş eş değil. Pazartesi dikkat etmeye başladım bende tekrar vermeye çalışacağım bakalım
Yaptigin sey nasil bisey kolaysa yapabilirim. gunden gune aliyorum kilolari valla 64 kg oldum.Merhaba canım.bende evlenince kilo aldım.74 le evlendim 82.3 oldum 6 ay oldu benimdeşimdi karbonhidrat diyeti yapıyorum ilk hafta 3.6 verdim 78.7 oldum.ikinci hafta veremedim.benim bünyem çok fena hemen korumaya geçiyo alışıyo diyete.şimdi başka bişey yapıp tekrar karbonhidrata devam edicem.sende dene istersen
Senin metabolizma hizli calisuyor galiba :) ben evlenmeden once oyleydim. simdi ayni sey olmuyor.. bu durum cok kotu6 ayda 4 kilo aldım 51 ile evlenip 55 oldum. Kocam sakın verme diyor ama tabikii bu çıkan göbişi eritcem kafaya koydum.
Ben böyle birkaç kilo alınca. bol su içmeye ve akşam abur cuburu kesmeye başlıyorum gün içinde de dikkat ettim mi birkaç haftada gidiyor göbek. şok diyetlerle ne kendini zorlamaya ne de sağlığına zarar vermeye gerek yok.
Egzersiz yapmak gerek tabiki ama calisiyorum eve 8de geliyorum yemek yiyooruz camasir yika as mutfagi toparla derken enerjim tukeniyor :|sadece boğazından kısarak olmaz bu iş .
akşam eşimle oturuyim bi çekirdek çitliyim bi mısır patlatıyıim vs vs önce bunları atıcaksın. ne kadar vaktim yok desende gunde 15 dakikanı ayırman hiç de zzor olmayacaktır bir kaç egzersiz yapman için. ev işleri yaparken bile bunu egzersiz yaparak halledebilirsin.
Egzersiz yapmak gerek tabiki ama calisiyorum eve 8de geliyorum yemek yiyooruz camasir yika as mutfagi toparla derken enerjim tukeniyor :|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?