Yeni evlenip de kilo alanlar :))

35Naz35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
93
18
18
31
Kizlaaar merhaba :)
Yeni evlendim cok sistim kilo aldim. Herkes evlenince kilo alirsin diyodu megersem dedikleri kilo buymus
Zayiflamak istiyorum biseyler yapalim

Bende hepbirlikte cozum bulmak icin actim konuyu :)
Aslinda bi kere sey denemistim isvec diyeti. 13 gun suruyo. Duzenli yaparsan uyarsan 7 kilo falan verebiliyosun.
Ben denemistim bekarken ama cok uymadigim icin 3 3 bucuk kilo falan vermistim :) o da yetmisti bana

Benimle birlikte yapan abla da 7 kilo vermisti hatta

hahaha benimde 3 ay oldu 57 kilo ile evlendim şuan 63,5 kg :)zayıflamak istiyorum ama yemekten vazgeçemiyorum

Kontrolsuz yaptiginiz diyetler kaslarinizi eriterek vucudunuzu daha sagliksiz durumlara sokar. Vucut enerjiye ihtiyac duydugu için acikiriz bize o enerjiyi verecek tokluk hissi oluştuğu icib porsiyonlarimizi kucuktecek hizli yag yakimi olusacak kendi denedigim 1 ayda 7 kilo verdigim bir kahve var.. Saglik bakanligi onayli ve yuzde yuz organik.. Diyetisyenler de öneriyor..
Siz benimle iletisime gecin boşverin..gunluk aliskanliklarinizi deegistirmeden sadece kahvenizin markasini degistirerek zayiflamak cok kolay..

Arkadaşlar kahvelerle şok diyetlerle medet aramayın. Metabolizmanızı düşünürsünüz Allah korusun. Diyet sonrası hızlıca kilo alıp, sonra kilo vermekte zorlanırsınız. Bir rahatsızlığınız yoksa kalori hesaplayarak, yağ oranı çok yüksek olmayan gıdalarla, evde kendi kendimize yapabileceğimiz sporlarla kilo vermek mümkün. Mümkün de işte irade istiyor tabi

Ben daha önce 92-93 kilodan 70e düştüm bu anlattığım şekilde. Evlendikten sonra biz de karı-koca kilo alanlardanız. Ben 6 kilo aldım, eşim 15 kilo filan aldı. Ben o altı kiloyu zor verdim, eşim evlilikten önceki kilosunun bile altına düştü. Şimdi yanında şişko kalır oldum kilo vermem lazım..

Metabolizmalarini nereye dusurecekler anlamadim.. Diyet yaptirmiyoruz herkes hayatina normal devam edecek.. Sadece tamamen organik cafeinsiz kahveyle su an içtiğiniz kahveleri yer degistireceksiniz ve icerisindeki kirmizi reishi mantarinin hucre yenilene metabolizma dengelemesiyle su an ki kilolarinizdan kurtulacaksiniz..

bu gerçekten doğrumuymuuşşş ? babam da bununla ilgileniyordu eve getiriyordu aynı zamanda satışını da yapıyordu ama çok ilgilenmemiştim açıkçası

Kizlaaar merhaba :)
Yeni evlendim cok sistim kilo aldim. Herkes evlenince kilo alirsin diyodu megersem dedikleri kilo buymus
Zayiflamak istiyorum biseyler yapalim

Merhaba canım.bende evlenince kilo aldım.74 le evlendim 82.3 oldum 6 ay oldu benimde şimdi karbonhidrat diyeti yapıyorum ilk hafta 3.6 verdim 78.7 oldum.ikinci hafta veremedim.benim bünyem çok fena hemen korumaya geçiyo alışıyo diyete.şimdi başka bişey yapıp tekrar karbonhidrata devam edicem.sende dene istersen

3 ayda 8 kilo almışım bende sevgili eşim sağolsun kendine tıkınma arkadaşı arıyormuş eş değil. Pazartesi dikkat etmeye başladım bende tekrar vermeye çalışacağım bakalım

Aynı benim eşim
45 kiloydum evlendm 54 oldum 1.60 ım

Porsiyonlari kucultun abur cubur yemeyin birde yuruyus verirsiniz kilolalari :) Bende hic kilo almam saniyordum cok zayiftim anca ceviz badem yiyerek almistim bir kac kilo. Evlenince de bi baktim 6 kilo almisim ne varsa bu evlilikte :))

Yaptigin sey nasil bisey kolaysa yapabilirim. gunden gune aliyorum kilolari valla 64 kg oldum.
Esim bu halimi hic b3genmiyor.
Masa basi iste calisuyorum yemek yememem imkansiz. hadi yemeyim diyorum duramiyorum napcagimi sasirdim. 8de eve gidiyorum aksam.
Yemek yiyoruz bolcana.. :) eve gidip yatiyorum

6 ayda 4 kilo aldım 51 ile evlenip 55 oldum. Kocam sakın verme diyor ama tabikii bu çıkan göbişi eritcem kafaya koydum.
Ben böyle birkaç kilo alınca. bol su içmeye ve akşam abur cuburu kesmeye başlıyorum gün içinde de dikkat ettim mi birkaç haftada gidiyor göbek. şok diyetlerle ne kendini zorlamaya ne de sağlığına zarar vermeye gerek yok.

Senin metabolizma hizli calisuyor galiba :) ben evlenmeden once oyleydim. simdi ayni sey olmuyor.. bu durum cok kotu

sadece boğazından kısarak olmaz bu iş .
akşam eşimle oturuyim bi çekirdek çitliyim bi mısır patlatıyıim vs vs önce bunları atıcaksın. ne kadar vaktim yok desende gunde 15 dakikanı ayırman hiç de zzor olmayacaktır bir kaç egzersiz yapman için. ev işleri yaparken bile bunu egzersiz yaparak halledebilirsin.

Egzersiz yapmak gerek tabiki ama calisiyorum eve 8de geliyorum yemek yiyooruz camasir yika as mutfagi toparla derken enerjim tukeniyor :|

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…