Dogru soyluyosun :-/ bugun egzersiz vakti o zamam .d.d.daynı durum bende de var o yüzden söylüyorum ama bu engel olmasın
YAPTIN MI :dDogru soyluyosun :-/ bugun egzersiz vakti o zamam .d.d.d
Ayyy haaaayiiiiirrrrrrYAPTIN MI :d
Pardon 55 kilo musun? Bunun nesi sorun acabaaaa2 senede 10 kilo aldım suan 55 kiloyum ve gerçekten sinir bozucu( Aralık ayı içinde 5 kilo vermem lazım diyetisyene gitmek istiyorum ama yapabilir miyim diye de düşünüyorm sürekli elim bişeylere gidiyor
Olsun azim edersek zayıflayabiliriz şekerimZaten genelde evlenince herkes alırmış kilo ama benimki baya abartı oldu:)
22 yaşındayım 160 boyum 45 kilo ile evlendim:) öyle demePardon 55 kilo musun? Bunun nesi sorun acabaaaaben 65 kiloyum.
Boyunuz ve yaşınız kaç acaba ?
Sizin kilonuzda olmak için şuan uğraşıyorumbence 55 ideal bir kilo. şükretmelisin :)
Delirme kiiiz nerden baksan ayni boydayiz. 5 6 cm uzunum senden ve 1 yas buyugum senden Ama ben 65im ben daha fenayim. 55 e dusmej istiyorum ideal bizim icin bence. Sukret kilona. Hep zayifliga alistigin icin gario gelmis. Evlendin bide normal yani o kadar alman. 55 ideal kuzum benim :)22 yaşındayım 160 boyum 45 kilo ile evlendim:) öyle deme( hiç bi giydiğimi yakıştıramıyorum artık kendime :/
Kizlaaar merhaba :)
Yeni evlendim cok sistim kilo aldim. Herkes evlenince kilo alirsin diyodu megersem dedikleri kilo buymus
Zayiflamak istiyorum biseyler yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?