• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evli eşin cinsel isteksizligi

babywant

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
806
137
103
38
Arkdaslar konuyu acmakla ne kadar dogru yapiyorum bilmiyorum ama benim gibi yeni evli olan donemde ayni durumi yasayan varsa nasil ustesinden geldi belki yardimi dokunur diye merak ediyorum. Esimle 1 aydir evdeyiz heemn uyumak istemesi cinsel iliski olmasa bole on sevismeyi bile istemiyor olmasi dusunduriyor.diklesme sorini yok fakat hemen reaksiyonu bozuluor ve bosalmiyor cogu xaman diklesen organi hicbisey yapmadan edki haline geliyor. Ben onu opup sarilmama rahmen bi ostek duymayip iliski olmasi icin bisey yapmiyor. Acaba benden igreniyor mu diye disunmeye basladim. Iliski olayini tam anlamiyla yapmmaiz zaman aldi 4 5 gun ayriydik geldigim gece yapariz diye dusundum ama lafi bilr olmadi bu grce de oyle opmeme ragmen seks mi yaptirakcsik bize diyip uyumaya debam etti. Ben diklesen organin bosalmasi gerekir diye dusunuyordum ama o bu konuda nisey yapmadan sonuyor. Arads evin icinde oksama vs oluyor ama anlik kicaklasirken filan oksama oluyor ama iliskiye gitmiyor. Acaba sperm akitmada sorun oldugi icin sirekli uapmak istemiyor mi cunku cok ender bosaliyor beni yeter8nce arzulamamasna bagliyorum iliski gerceklesmeden once yeteri kadar sertlesmesi icin kendisi islem uapiyor bu sekilde acikca anlatmak nekadsr dogru bilmiyorum ama bana anormal bi durum var gibi gorunuyor. Yeni evliler her gece uapar diye dusunurdum biz balayinda bile yapmadan uyudukm biraz benden kaynakli diye bakiyorum iliski oncesinde kastigim icin gerceklesmiyordu.

Arkdaslar konuyu acmakla ne kadar dogru yapiyorum bilmiyorum ama benim gibi yeni evli olan donemde ayni durumi yasayan varsa nasil ustesinden geldi belki yardimi dokunur diye merak ediyorum. Esimle 1 aydir evdeyiz heemn uyumak istemesi cinsel iliski olmasa bole on sevismeyi bile istemiyor olmasi dusunduriyor.diklesme sorini yok fakat hemen reaksiyonu bozuluor ve bosalmiyor cogu xaman diklesen organi hicbisey yapmadan edki haline geliyor. Ben onu opup sarilmama rahmen bi ostek duymayip iliski olmasi icin bisey yapmiyor. Acaba benden igreniyor mu diye disunmeye basladim. Iliski olayini tam anlamiyla yapmmaiz zaman aldi 4 5 gun ayriydik geldigim gece yapariz diye dusundum ama lafi bilr olmadi bu grce de oyle opmeme ragmen seks mi yaptirakcsik bize diyip uyumaya debam etti. Ben diklesen organin bosalmasi gerekir diye dusunuyordum ama o bu konuda nisey yapmadan sonuyor. Arads evin icinde oksama vs oluyor ama anlik kicaklasirken filan oksama oluyor ama iliskiye gitmiyor. Acaba sperm akitmada sorun oldugi icin sirekli uapmak istemiyor mi cunku cok ender bosaliyor beni yeter8nce arzulamamasna bagliyorum iliski gerceklesmeden once yeteri kadar sertlesmesi icin kendisi islem uapiyor bu sekilde acikca anlatmak nekadsr dogru bilmiyorum ama bana anormal bi durum var gibi gorunuyor. Yeni evliler her gece uapar diye dusunurdum biz balayinda bile yapmadan uyudukm biraz benden kaynakli diye bakiyorum iliski oncesinde kastigim icin gerceklesmiyordu.
Belki eşinin ilişki tecrübesi yoktur. Açıkça konuş. Ne kadar sık yaparsanız o kadar düzene girer diye düşünüyorum. Baskıcı değil de şefkatli yaklaşmayı dene. Cinsellikten konuşmaya çekinme. Yeni gelin geceilklerini giy, sende de onda da heves oluşur zamanla sanırım.

Belki eşinin ilişki tecrübesi yoktur. Açıkça konuş. Ne kadar sık yaparsanız o kadar düzene girer diye düşünüyorum. Baskıcı değil de şefkatli yaklaşmayı dene. Cinsellikten konuşmaya çekinme. Yeni gelin geceilklerini giy, sende de onda da heves oluşur zamanla sanırım.
Tahrik olmasa ben yas iyibariyle istegi azaldi diye bakicam baya bsya aatim bu konuda kendimi ama uykuyu daha cok seviyor.icinden gecenleei bilbilsem keske gecelik vs giyemiyorum cunku o da bende heves birakmadi ona gore istekli oldugum belli bi yandan benim de hevesim kacti giysem biswy olmaz nasil olsa iyur diyorum. Bu saatte uykum kacti dedim baska biri olsa uykusundan feragat ederd yapardi o uyuyor. Acaba bu isteksizlik neden olabilir diyendusunutorum.m oncesinde cok cinsel hayati olmadigini soyledi ama yine de olmus

Eşcinsel olup paravan evlilik yapmış olabilir. Bilmiyorum ya bana kıçını dönüp uyuyan erkek çok mantıklı gelmiyor. Hele ki yeni evliyken. Yaşı gençken.
Escinsel oldugunu dusunmuyorum gecmiste kizarrkaslari olmus ilk gece bu ani cok hayal ettigini filan soylemisti. Zaten orgsni kalkiyor en ufsk niseyde ama devsmi gelmiyor.bunu anlamiyorum.yapmaya yanasmiyor ben ondan daha istekliyim es cijsel olsa hic kalkmazdi herhalde diye dusunuyorim

Taze evli yeni hamileyim.
Bizim de ilk birbirimizle ilişkimiz olmuştu,ikimizde tecrübe sahibi değildik yani.
Ama evlendikten sonra (evleneli 2 ay oluyor) hergün hergün ilişki istiyor,abartısız bazı geceler 3'ü buluyor. Eşini normal görmedim açıkçası tamam fazla olmamalı ama en azından 2 günde bir yapmalıydınız diye düşünüyorum.
Ereksiyon olan organ boşalma olmadan da inebiliyor.
Bir ürolojiye falan mı gitseniz.
Bende hem genç hem yeni evli olarak eşinizi pel normal bulamadım,aksine sizi kollaması lazım baş başa kalabilmek için.

Escinsel oldugunu dusunmuyorum gecmiste kizarrkaslari olmus ilk gece bu ani cok hayal ettigini filan soylemisti. Zaten orgsni kalkiyor en ufsk niseyde ama devsmi gelmiyor.bunu anlamiyorum.yapmaya yanasmiyor ben ondan daha istekliyim es cijsel olsa hic kalkmazdi herhalde diye dusunuyorim
Eşcinsellikte de kalkıyor pasif aktif rolleri var ya hani. İllaki kullanıyor orda organını. Belki de geç boşalma sorunu var? Belki erken boşalma sorunu var? Belki odaklanma sorunu var? Belki heyecan sorunu var?

Diklesme, sperm akıtma diye yazılmaz onlar.
Aşırı rahatsız edici, bilginiz olsun.

Ereksiyon ve orgazm diye anlat başkasına anlattiginda.
Sorununa gelince eşinin doktora gitmesi lazım.
Kusurs bakmayin gercekten ama sorunu anlamak anlamak icin boyle acik yaziyorum nedenini cok mersk ediyorum acaba benden tiksindi mi zorlandim diye ilk 25 gun filan dohru duzugun olmafi suan misil misil uyiyor ben ayaktsyim

Taze evli yeni hamileyim.
Bizim de ilk birbirimizle ilişkimiz olmuştu,ikimizde tecrübe sahibi değildik yani.
Ama evlendikten sonra (evleneli 2 ay oluyor) hergün hergün ilişki istiyor,abartısız bazı geceler 3'ü buluyor. Eşini normal görmedim açıkçası tamam fazla olmamalı ama en azından 2 günde bir yapmalıydınız diye düşünüyorum.
Ereksiyon olan organ boşalma olmadan da inebiliyor.
Bir ürolojiye falan mı gitseniz.
Bende hem genç hem yeni evli olarak eşinizi pel normal bulamadım,aksine sizi kollaması lazım baş başa kalabilmek için.

Esim 40 li yaslara yakin. 4 gun ayni evde kalmadik ozledgini soyledi ama jayalkirijligi ne dun ne bugun yeltendi. Sanki kendindeki bi sotuni biliyor ve yapmak istemiyor veys uyku daha tstli geliyor uyuyor balayinds bilen horul horul uyudu. Ereksiyona gelse bile iliski istemiyor suan uykumyn olmadigini bile bile kalkmadi aadece sarilarak uuyoruz ama uyumsk icin arkamizi donuyoruz bence beni arzulamiyor avaba mayajsiz halimi vucudumu cirkin mi buldu bana seksi olfugumi filan soyluyor ama nafile

Kusurs bakmayin gercekten ama sorunu anlamak anlamak icin boyle acik yaziyorum nedenini cok mersk ediyorum acaba benden tiksindi mi zorlandim diye ilk 25 gun filan dohru duzugun olmafi suan misil misil uyiyor ben ayaktsyim
Onunla açık açık konuşmayı denedin mi ?
Bu durumdan dolayı rahatsız olduğunu ve doktora gitmesi gerektiğini ?
Çünkü çok normal değil.
Tanıyarak, severek mi evlendiniz?
Sevgiliyken tavırları nasıldı ?
Ya da nişanlılik sürecinde cinsel yönden yaklaşımları oluyor muydu hiç ?

Eşcinsellikte de kalkıyor pasif aktif rolleri var ya hani. İllaki kullanıyor orda organını. Belki de geç boşalma sorunu var? Belki erken boşalma sorunu var? Belki odaklanma sorunu var? Belki heyecan sorunu var?
Erken bosalmanij ne oldugini tsm bilmiyorim ama bencenyoktur. Bsya ugrasiyor cunku orgazm icin 3 kere yaotik varsa gec bosalma vardir.ben baslarda korktugum icin ona engel oluyormusum kasarsk onun da reaksiyonu azaliyordu sonuc husran

Onunla açık açık konuşmayı denedin mi ?
Bu durumdan dolayı rahatsız olduğunu ve doktora gitmesi gerektiğini ?
Çünkü çok normal değil.
Tanıyarak, severek mi evlendiniz?
Sevgiliyken tavırları nasıldı ?
Ya da nişanlılik sürecinde cinsel yönden yaklaşımları oluyor muydu hiç ?
Evlenmeden once hic yakinlik olmadi opismedik bile. Son nika

Yok eşcinsel de olsa ereksiyon olur diye biliyorum. paravan evlilik yapmaya niyetlenen yalan da söylemiş olabilir o kadar emin olmayın bence. Yada yine farklı bi sorun vardır tıbbi bir şey. Ama bunun sizle ilgisi yok ona emin olun. Evlenirken kör değildi ya bu adam, beğendi aldı. Kendinizi boş yere yetersiz hissetmeyin diye diyorum, sorun sizde değil kocanızda.

Erken bosalmanij ne oldugini tsm bilmiyorim ama bencenyoktur. Bsya ugrasiyor cunku orgazm icin 3 kere yaotik varsa gec bosalma vardir.ben baslarda korktugum icin ona engel oluyormusum kasarsk onun da reaksiyonu azaliyordu sonuc husran
O zaman geç boşalıyor demekki,ben anlayamadım sizin konunuzu.
Nikaha kadar hiç öpüşmemişsiniz bile keşke tanıyıp evlenseydiniz.

Yok eşcinsel de olsa ereksiyon olur diye biliyorum. paravan evlilik yapmaya niyetlenen yalan da söylemiş olabilir o kadar emin olmayın bence. Yada yine farklı bi sorun vardır tıbbi bir şey. Ama bunun sizle ilgisi yok ona emin olun. Evlenirken kör değildi ya bu adam, beğendi aldı. Kendinizi boş yere yetersiz hissetmeyin diye diyorum, sorun sizde değil kocanızda.
Acikcasi bu ihtimali dusunmek bilemiyorim bence degildir demek istiyorim yasi 40 a yakin belki o yizden istegi az ben biraz dahz kucugim cocuk dudunuyor onun icin suan calismalars yapmamiz lazim ama o uyutor

O zaman geç boşalıyor demekki,ben anlayamadım sizin konunuzu.
Nikaha kadar hiç öpüşmemişsiniz bile keşke tanıyıp evlenseydiniz.
Yapim geregi oyle davranmistir ama pek normal degil gibi boyle hamincs. Sadece evlenmeden bikac gun once kucagina almak yanina yatmami istemisti ilk gece de bays istekliydi ama bunye meselesei mi bilmiyorum uyumayi tercih ediyor

Evlenmeden once hic yakinlik olmadi opismedik bile. Son nika
Bak şimdi daha ilginç.
Nişanlısıni öpmekten kaçınan bir adamın paravan bir evlilik yapması olası bir durum.
Ya da ciddi sorunları var ama doktora gitmek ve çözüm üretmek istemiyor olabilir erkeklik gururu incinmesin diye.
Ona hesap sorar gibi değil de daha uysal ve onu anlayabildigini ifade eden tavır ve cümlelerle derdini dinleyip, yoklama çek bakalım.

Back
X