- 9 Temmuz 2017
- 806
- 137
- 103
- 38
Arkdaslar konuyu acmakla ne kadar dogru yapiyorum bilmiyorum ama benim gibi yeni evli olan donemde ayni durumi yasayan varsa nasil ustesinden geldi belki yardimi dokunur diye merak ediyorum. Esimle 1 aydir evdeyiz heemn uyumak istemesi cinsel iliski olmasa bole on sevismeyi bile istemiyor olmasi dusunduriyor.diklesme sorini yok fakat hemen reaksiyonu bozuluor ve bosalmiyor cogu xaman diklesen organi hicbisey yapmadan edki haline geliyor. Ben onu opup sarilmama rahmen bi ostek duymayip iliski olmasi icin bisey yapmiyor. Acaba benden igreniyor mu diye disunmeye basladim. Iliski olayini tam anlamiyla yapmmaiz zaman aldi 4 5 gun ayriydik geldigim gece yapariz diye dusundum ama lafi bilr olmadi bu grce de oyle opmeme ragmen seks mi yaptirakcsik bize diyip uyumaya debam etti. Ben diklesen organin bosalmasi gerekir diye dusunuyordum ama o bu konuda nisey yapmadan sonuyor. Arads evin icinde oksama vs oluyor ama anlik kicaklasirken filan oksama oluyor ama iliskiye gitmiyor. Acaba sperm akitmada sorun oldugi icin sirekli uapmak istemiyor mi cunku cok ender bosaliyor beni yeter8nce arzulamamasna bagliyorum iliski gerceklesmeden once yeteri kadar sertlesmesi icin kendisi islem uapiyor bu sekilde acikca anlatmak nekadsr dogru bilmiyorum ama bana anormal bi durum var gibi gorunuyor. Yeni evliler her gece uapar diye dusunurdum biz balayinda bile yapmadan uyudukm biraz benden kaynakli diye bakiyorum iliski oncesinde kastigim icin gerceklesmiyordu.