Yeni evliyim ve eşimin cinsel isteksizliği !!!

Cnm bence kacirma kendini zaten eslerimiz zor yanasiyor hemde bilerek yaptigini anlayacak ben o istediginde en yapamicak zamanda hatta moralim bozulk bile olsa cekmiyorm kendimi denedim bi kez oda tamam sonra yapalim dedi kaldi yine bence bakima devam konuyu acma bu konuda ters bisey konusmak yok bekliyoruz birde uyurken saril op benim bazen ise yariyor
Benimkine uykuluyken yanasinca dur dedi mi durucan durmazsan sertlesiyor ve uyku sersemi cok kırıcı oluyor.
haklisin bende durdursam inatla yaptigimi hemen anlar. Bu konuda nekadar dil doktugumu biliyor.

Eşiniz sizden önce biriyle beraber olmuş mu?

Bazen erkekler cinselliği gözlerinde çok büyütebiliyor özellikle belli bir yaşa kadar bir deneyim yaşamadıysa ve yaşadıktan sonra da hayal ettiği gibi olmadığını düşünüyor, mastürbasyonu daha zevkli buluyor. Böyle bir sorun olabilir belki.
Bu konularda detaya girmesede tecrubesi olduğunu biliyorum

Okurken ağlamamak için kendimi zor tuttum... en iyi yaşayan anlar... Aynı sorunlar bende de var hiç bir sey kâr etmedi... gayet sağlıklı dinc biri maddi sorun yok yol problemi yok ... sıkıntımız yok sürekli çok mutlu olduğunu söyler sarılır güzel sözler söyler sevildigimi hep hissederim ama cinsellik yok.
ve ben pes ettim...
ben de ugrasmiyorum artık o istediginde genellikle ayda 1 yapiyoruz. Bu konuda o kadar kirginim ki artik ben de hic mi hic istemiyorum onu ... biz iyi ev arkadasiyiz...
Bi şeylerin degisecegini de hic zannetmiyorum
çocuğumuz da olmaz bizim cocuk icin sevişmek lazim... çok üzgünüm... ben bir cozum bulamadim umarim sen bulursun.
Ne kadar süredir evlisiniz canim?
Ve sen bu konuyu konustun mu esinle .Belki seninki doktorluk bir durum oldugunu kabul eder.

Bence sende ustune dusmemelisin..
Birak kendi haline , hata o adim attiginda sen isteme.

Ama en onemlisi bu konuyu hic konustunuzmu kendi aranizda ?
Neden istemedigini anlatimi sana ?
Konuştuk canim.ama ona göre sorun yok İşte ben takiyormusum buyutuyormusum isteksizim demiyor ki.Gunlerce olmayisi normal degil diyorum hadi yillari seneleri devirsek adam doydu rutinlesti diyecegim ama ilkgunden beri boyle. Yataga girince hemen offf başım çok ağrıyor felan. Sahiden mi yoksa bi beklentiye girmiyim diemi bilmiyorum.

:oops:Canim bu eşinin beslenmesiyle coook alakasi var.Banada herkes oyle demiş ti yok canim daha neler diyordum neyse ben kansizliktan dolayı pekmez iciyordum aksamlari yemekten sonra esim cok sever yogurda pekmez dok getir derdi bende getirdim yedi haftada 3- 4 sefer yedi sonra bi baktim isteksiz olan adam gunde 2 defa istiyor bende şaşırdım bi dene istersen.
Ne pekmezi canim? Yogurtla pekmez cokda uyumlu gelmedi bana

Eşine Trabzon hurması bal ve bolca cevizi karıştırıp yedir:) sonra zaten duvarlara tırmanır. Tabi eşine bunu belli etme tatlı Yaptım de ceviz ile süsle :)

Benimkine uykuluyken yanasinca dur dedi mi durucan durmazsan sertlesiyor ve uyku sersemi cok kırıcı oluyor.
haklisin bende durdursam inatla yaptigimi hemen anlar. Bu konuda nekadar dil doktugumu biliyor.
Uykuluyken degilde yataga beraber girince dene ;-) uyku sersemi hosuna gitmeyeblr dogru

Haftada 2~3 normaldir ama senin zorunla değil onun isteğiyle bu sayı artada bilir.Bence kafa dağıt kitap oku müzik dinle üzerine gitme.

Biriside tutup yorumunun icinde ailelere acmak gibi sacma sapan bir oneride bulunmus ne diyecek maile toplanip biz gunde bi kere yapttik bazen hafta bir ne olacak boyle mi diyecek ailelerde tavsiye mi vercek yada kocasina daha cok yap mi diyecek ya daha neler
Neyse isi yogundur diyecegim ama balayi ve h.sonlarida ayniymis adam muhtemelen seni seviyor ve begeniyordur ama ten uyumu olmamis olabilir bir arkadas yazmis gayet mantikli
Ailelere söylemek erkek için utanç verici olur

Uzaklasmaz korkma o yaklaşınca karşılık ver ama yaklasmassa sende yaklasma bı sure dene bak degusecek canım

yağmurzerresi sen ne tatlı bir insansın yaa, vajinismus konusunda da herkese destek olmuştun :)

konu sahibi için de düşümcem zamanla gerçekten değişebilir bu durum. arkadaşların taviseyelerine uymalısın sanırım. gerçekten işe yarabilir
umarım sorununuzu çözebilirsiniz

yağmurzerresi sen ne tatlı bir insansın yaa, vajinismus konusunda da herkese destek olmuştun :)

konu sahibi için de düşümcem zamanla gerçekten değişebilir bu durum. arkadaşların taviseyelerine uymalısın sanırım. gerçekten işe yarabilir
umarım sorununuzu çözebilirsiniz
Senin tatlılığın şekerim.sagolasın

Adi nedir canim aldığın şeyin tam ismi varsa yazarmisin bende masaya öylesine Birşey mis gibi koyarım yer belki.

Oylesine birseymis gibi degil valla esim diyo tadi kotu. Epideryum mu ne var icinde. Mesir macunu fln alabilirsn netten bak

Ne pekmezi canim? Yogurtla pekmez cokda uyumlu gelmedi bana

Canim keci boynuzu pekmezi sen bi yap dene cok guzel oluyor normal pekmezle ama ben o zamanlar dediğim gibi keçi boynuzu pekmezi iciyordum ondan verdim eşime belki her hangi bi pekmezde olabilir öyle

aman canım ya basına dert arıyosun valla bak keyfime ben 7 yıllık evlı olcam gunde 2 bagzen 3 ınsan adamı bıktırıyor cinsellige cok düskün erkek inan hic iyi degil

ne kadar oldu evleneli, ve kaç kere ilişkiye girdiniz
6 aylık evliyiz,haftada belki 1 belki 2 ama bunlar benim istememle olanlar.
kendimi geri çektiğimde oda olmuyor.Bugün 9.gün oldu yanaşmayalı tık yok.
Burada ki arkadaşlara uyacağım ve o yanaşmadan gitmeyeceğim yanına.
Tabi hersabah mutsuz ve gergin uyanmamla farklı tartışmalara girmeden yapabilirim inş.

6 aylık evliyiz,haftada belki 1 belki 2 ama bunlar benim istememle olanlar.
kendimi geri çektiğimde oda olmuyor.Bugün 9.gün oldu yanaşmayalı tık yok.
Burada ki arkadaşlara uyacağım ve o yanaşmadan gitmeyeceğim yanına.
Tabi hersabah mutsuz ve gergin uyanmamla farklı tartışmalara girmeden yapabilirim inş.
oldugunda nasıl oluyor peki. bitse de gitsek gibi mi, güzel mi...
onun dısında seni seviyorumlar, sarılmak, öpmek, öpüşmek gibi eylemler var mı gün içinde ?

Back
X