Yeni evliyim ve eşimin cinsel isteksizliği !!!

ne yapıyorsun canım? işe yarıyor mu yaptığın ?

Yok zorluyorum bikiyo ben demesem istemez . Bi de istese bilerek naz yapsam tamam der ustelemez :@ esek herif
Sanki bn adam o kadin hicccc aklinda yk ama esim 40yasnda ben 23. Yasini gostermz ama isteksizlgi var. Aslnda turkiyede ailemzn yaninda olunca hic rahat durmuyo cok istekli oluyo nedense. Evimize geliyo isten hep yoruluyo aklina gelmiyor. Bende ona yardim edyrm calisiyrz beraber. Yorulunca aklima uyku disinda bsy gelmyo. Onunda ondan sanrm . Keciboynuzu falan yedir . Esmde olayin farknda . Inkar ettmyo doktora gdck

Kacan kovalanir bu seferde sen umursamayan taraf ol kisasa kisas belki duzelir..:)

Yahu insanlar birbirine cinsel hayatlarini ballandira ballandira anlattigi icin boyle oluyor hep...o sana ayy biz gun de 2 -3 kere yapiyoruz..ayyyustume cok dusuyor falan diyen arkadaslarinla kendi iliskini kiyaslarsan birak cinselligi her konuda mutsuz olursun.adami bunaltma derim.bi bekle ozlemesini bekle.herkesin her konuda oldugu gibi cinsellik konusunda da istegi farkli olabilir.karsisindakine hayvan gibi muamele edip gunde 10 kere yapmak isteyen adamlarda var..Bu srnin mahremin adamin mahremi biraz sabret.Ozlemesini onun gelmesini bekle.haftalarca gelmiyosa ozaman karsina alir konusursun..

Aynen ole dusundum hele dun geceden sonra dedim bi daha asla yanasmicam 1 ay bile gecse ama 1 hafta sonra yine deniyorum seviyorum onu korkuyorum kopmaktan bekarken nasil el tukmak sarilmak insani birbirine bagliyorsa evliykende iliski bagliyor gibi geliyor cunku el tutmak ve sarilmanin ilk buyusu olmuyor zamanla bu bi ihtiyac degil sevgi paylasimi insan sevdigini kokup oksamak sevmek istemez mi bilmiyorum :'(
seninle aynı fikirdeyim canım çoğukez ihtiyaçtan değil birbirimize daha bağlı kalmak amacıyla istedim.Ama gel gör ki tek taraflı bu düşünce.Doğum gününde bile hazırlanıp yatağa geçtim msj attım salonda tv ye bakıyordu.Seni bekliyorum dedim neden çağırdığımı bildiği halde üzgünüm film çok güzel daha sonra gelicem dedi.Yatakta o hazırlanışımla kendimi parçalamak istedim nasıl onurum kırıldı anlatamam.

Yahu insanlar birbirine cinsel hayatlarini ballandira ballandira anlattigi icin boyle oluyor hep...o sana ayy biz gun de 2 -3 kere yapiyoruz..ayyyustume cok dusuyor falan diyen arkadaslarinla kendi iliskini kiyaslarsan birak cinselligi her konuda mutsuz olursun.adami bunaltma derim.bi bekle ozlemesini bekle.herkesin her konuda oldugu gibi cinsellik konusunda da istegi farkli olabilir.karsisindakine hayvan gibi muamele edip gunde 10 kere yapmak isteyen adamlarda var..Bu srnin mahremin adamin mahremi biraz sabret.Ozlemesini onun gelmesini bekle.haftalarca gelmiyosa ozaman karsina alir konusursun..
canım inan çevremdekilerle asla bu konulara girip konuşmayı tercih etmem ama olagan bir şekilde konu açılınca
farkediyorum farkettiriyorlar bizde ki eksikliği.
Bende sürekli birşeyler istesin amacında değilim zaten çalışıyoruz öyle bir cinsel hayatı benimde bünyem dayanmaz ama bi tatil günüde karına arkanı dönüp yatma değil mi.
Geçen hafta perşembeden bu yana yanaşmadım oda yanaşmadı, h.sonu artık gerildiğimden söyledim h.içi anlıyorum yoruluyorsun belkide ama insan h.sonu nuda böyle geçirirmi dedim öfff yine aynı şeyi yapıosun sen büyütüyorsun diyor ama gerçekten normal değil bu durum kii.Diğer arkadaşların dediği gibi sanırım bu haliyle kabullenmek zorunda kalacağım ev arkadaşı gibi artık bende bıraktığı durum 6 ay da buyken sonrası ne olur bilemiyorum:cry:

Benim eşim evlenmeden önce nasıl istekliyse 3 yıl oldu hala öyle.. Yani evlenmeden isteyip evlenince kadının istemesiyle birlikte olan erkekler ne ilginç? Kesin bi sorunu var gururundan söyleyemiyor. Aklıma başka bişi gelmiyo..
Evlenince o ateş sönecek değil ya?
Değil miii nasıl söner ben helalin olmuşken daha çok istemen gerekirken,bekarken yattığında keşke yanımda olsaydın bilmem ne herkesin aldığı msjlardan atardı bende öyle cvplar verirdim ama evlendikkk sadece msjlarmış.Allah daim etsin mutlu beraberliğinizi canım.

Kişisel temizliğinize özen gösteriyor musunuz?
Ağzınız kokuyor mu?
Çıplakkekken çok da çekici gelmiyor olabilir misiniz?
Kilolu musunuz?
Kişisel temizliğime aşırı önem gösteririm,kii eşim bazen bu anlamda kıskanır kendine neçok bakıosun gibi laflar eder.
dişlerimi hergün fırçalarım,kilom evlilik sonrası biraz arttı ama normalim.eşimin yanında kilolu değilim oda evlendiğimizde sonra baya kilo aldı.

bana gore boyle isler konusarak halledilmez.ben acikcasi oyle giyinip suslenmem de evde,nasil rahat edersem oyle gezerim ama kocami cok guldururum :KK45: bide esinizi alip karsiniza ne kadar bunaldiginizi anlatmaktan cok guldurmeyi deneyin,beraber recep ivedik filan izleyin:KK53: espiriler yapin..her erkegin hamuru ayni degil ki..kimisi davetkar kadini degil komik kadini sever..

Yok zorluyorum bikiyo ben demesem istemez . Bi de istese bilerek naz yapsam tamam der ustelemez :mad: esek herif
Sanki bn adam o kadin hicccc aklinda yk ama esim 40yasnda ben 23. Yasini gostermz ama isteksizlgi var. Aslnda turkiyede ailemzn yaninda olunca hic rahat durmuyo cok istekli oluyo nedense. Evimize geliyo isten hep yoruluyo aklina gelmiyor. Bende ona yardim edyrm calisiyrz beraber. Yorulunca aklima uyku disinda bsy gelmyo. Onunda ondan sanrm . Keciboynuzu falan yedir . Esmde olayin farknda . Inkar ettmyo doktora gdck
çok Yoruluyorsa üstüne gitme tabi ama tatl günlerinide boş geçirmek niye, seninki farkında durumunun ne güzel ben keçiboynuzu alsam ne amaçla yedirdiğimi söylesem kıyamet kopar.

bana gore boyle isler konusarak halledilmez.ben acikcasi oyle giyinip suslenmem de evde,nasil rahat edersem oyle gezerim ama kocami cok guldururum :KK45: bide esinizi alip karsiniza ne kadar bunaldiginizi anlatmaktan cok guldurmeyi deneyin,beraber recep ivedik filan izleyin:KK53: espiriler yapin..her erkegin hamuru ayni degil ki..kimisi davetkar kadini degil komik kadini sever..
tatlım bizim yeme içme gezme beraber sosyal birşeyler yapmaktan yana sıkıntımız yokki o konularda çokda uyumluyuz ama herşeyi yaptıktan sonra sıra o noktaya geliyor tık yok.Burda koca günü zehir etmiyim güzel birgün geçirdim diosun ama ardıardına geldimi patlıorum işte.

tatlım bizim yeme içme gezme beraber sosyal birşeyler yapmaktan yana sıkıntımız yokki o konularda çokda uyumluyuz ama herşeyi yaptıktan sonra sıra o noktaya geliyor tık yok.Burda koca günü zehir etmiyim güzel birgün geçirdim diosun ama ardıardına geldimi patlıorum işte.

anladim..ozaman beslenmesine yuklenin,belki yedigi bisey esinize iyi gelmiyordur ki bunu cok ornegi var..ozellikle yogurt vb gidalar bazi kisilerde cok isteksizlige sebep olabiliyor..ari poleni,pekmez gibi seyler yedirin bakalim ozaman duz duvara tirmanir insallah o sizin pesinizden kosar :KK76:

Şuan öyle bir sürecin 7.günündeyim canım.Dokunmuycam ve h.sonuna kadar eminim böyle geçecek o dokunursada onun gibi kaçırıcam kendimi.

Eşinin iş durmu nasıl =?
Çok mu yoruluyor ? stresli bir ortamda mı çalışıyor ?
Bunlar hep cinsel hayatı etkileyen faktörler, özellikle erkeklerin iş sorunu olunca
hiçbirşey yapmaya dermanları olmuyor, düşünmekten .

Empati yapalım mı? Eşin sana yanassa sen onu itsen ya da sadece ilişki anında istekli davranıp onun dışında ona yüz vermesen nolur?
Birlikte oluyoruz ya daha ne istiyosun desen?
Büyük ihtimalle burazi dahil tüm kadınlar 'ay ne kadar anlayışsız esin var. O istediğinde olacak hali yok ya. Tamamen birbirinizden kopuk da değilsiniz arada birlikte oluyorsunuz işte. Ne bencillik bu!' Derler.
Yani aslinda eşinin bakış açısı onsevismenin çok belirgin ve etkin olmadığı bir cinsel yaşam. Belki de farklı fantezileri istekleri de vardır sana açmadığı. Biraz bu yönde ona soru cevaplar yapabilirsen istediğin cevabı alırsın gibi geliyor. Püf noktan suclama yapar gibi konusmamak olsun ;)

Çok istekli davranma , biraz onun seni istemesini bekle.
İlişkide ısrar ,isteksizlik yaratır.
Yine giyin ,süslen ama yaklaşma.
Zamanla düzene giricektir.

Şuan öyle bir sürecin 7.günündeyim canım.Dokunmuycam ve h.sonuna kadar eminim böyle geçecek o bozuk ursada onun gibi kaçırıcam kendimi.
Cnm bence kacirma kendini zaten eslerimiz zor yanasiyor hemde bilerek yaptigini anlayacak ben o istediginde en yapamicak zamanda hatta moralim bozulk bile olsa cekmiyorm kendimi denedim bi kez oda tamam sonra yapalim dedi kaldi yine bence bakima devam konuyu acma bu konuda ters bisey konusmak yok bekliyoruz birde uyurken saril op benim bazen ise yariyor

çok Yoruluyorsa üstüne gitme tabi ama tatl günlerinide boş geçirmek niye, seninki farkında durumunun ne güzel ben keçiboynuzu alsam ne amaçla yedirdiğimi söylesem kıyamet kopar.

Yok esim farknda o yuzden yanasmiyor basaramama korkusu var ama ben diyom bu byle gtmez :D
Yediriyom zorla ne varsa aktarlarda bisy aldm pekmez gibi o cok faydalydi. Simdi turkiyedym gidip alcam . Utanma falanda umrumda dgl kendim alcm bi kc kutu .

Yok esim farknda o yuzden yanasmiyor basaramama korkusu var ama ben diyom bu byle gtmez :D
Yediriyom zorla ne varsa aktarlarda bisy aldm pekmez gibi o cok faydalydi. Simdi turkiyedym gidip alcam . Utanma falanda umrumda dgl kendim alcm bi kc kutu .
Adi nedir canim aldığın şeyin tam ismi varsa yazarmisin bende masaya öylesine Birşey mis gibi koyarım yer belki.

Back
X