Merhaba Bayanlar,
Aslında eski bir üyeyim fakat çekindiğimden kendi üyeliğimle paylaşamadım ama artık bu sorun benide
iyi kötü etti.
Eşimle çok severek evlendik 6 ay önce 1,5 yıllık bir beraberlikten sonra.Beraberken sevgi dolu cinsel anlamda da çok ileri gitmeyecek şekilde beni etkisi altında bırakan biriydi.
O zamanlar aynı çatı altında bu anlamda nekadar güzel bir birlikteliğimiz olabiliceğini düşünüyordum helali olduktan sonra.
Gel gör ki böyle olmadı.Balayımızda bile gün de bir defa yada hiç ilişkiye girmediğimiz günler oldu.odalarından dışarı çıkmayan günde 2 kez ilişkiye giren arkadaşlarımı duydukça ben gerildim.
İlk zamanlar hep böyle geçti ne zaman olacak bu akşam olacak mı diye düşünmekten kahroldum süslenip püslenip yanına yattığımda bana dokunmadan uyuduğu geceler oldu. Konuştuğumsa yeni evli çiftler fırsat kolluyrlar birlikte olmak için biz neden böyleyiz dedim ben daha çok birlikte olmak istiyorum dedim adamlığıma laf ediyorsun diyerek kavgaya bağladı sonunu yani bu konuda anlatamıyorum derdimi.Bazen haftada bir bazen haftada 2 defa oda benim zorumla kendini kaçırmasına ragmen üstelememle oluyor.
Hafta içi çalışıyoruz ikimizde h.sonu belki olur diyorum ama tüm h.sonunu hiç birşey olmadan geçiriyoruz.
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ilişki esnasında çok iyi ama başlangıcı yok çekmiyor hiçbirşey.
Bende bu durumda olmaktan bunaldım artık eşim ben istemeden beni istesin,ben istediğimde kaçmasın istiyorum nasıl bir yol önerirsiniz.Doktor asla diyemem büyük kavga çıkartır kabullenmez.
Bu heyecanım bitmeden bu durum beni iyice bunaltmadan akıl verin lütfen.