Yeni evliyim ve eşimin cinsel isteksizliği !!!

oldugunda nasıl oluyor peki. bitse de gitsek gibi mi, güzel mi...
onun dısında seni seviyorumlar, sarılmak, öpmek, öpüşmek gibi eylemler var mı gün içinde ?
hayır bitsede gitsek gibi değil gayet keyif alarak tadını çıkararak. Onun dışında öyle çok canım aşkım seni seviyorum felan bi tip değildi zaten evlilik sonrası da hitapları var diğer türlü mini öpüşmeler felan yok ben sırnaşırsam ancak öyle.

hayır bitsede gitsek gibi değil gayet keyif alarak tadını çıkararak. Onun dışında öyle çok canım aşkım seni seviyorum felan bi tip değildi zaten evlilik sonrası da hitapları var diğer türlü mini öpüşmeler felan yok ben sırnaşırsam ancak öyle.
sen de kes bakalım ilgiyi bir süre.. zor ama adamda sorun yok demek ki, fıtrat olarak böyle, sevgisini belli etmiyor sanırım

SU ZAMANDA BOYLE ERKEKLER ÇOK COGALMAYA BAŞLADI NERDE ROMANTIK SOZ SOYLEYEN SIRNAŞIK OLAN TABIRI CAIZ HEYCANLI ISTEKLİ ADAM..BENIM KUZENDE OYLKE ACAYIP ANLAŞIYORLAR BIRGUN KUZEN EŞİNE SUREKLİ KARDEŞİM DEDİ EŞİNE YANIMDA SORDUM O ANLAR DEDİ MEĞERSE BU SEBEPTENMIS..AMA ÇOK IYI ANLAŞAN EŞLER.

oo yeni evlisiniz birde biz yeni evlendigimizde 3 kez duş aldigimi hatirliyorum hemde hergün :oops:
Bunun icin ilgisini cekmek yerine umursamaz olmalisin.Madem denedin konusmayi olmadi birak ilgilenme..Ben esimi operm severim tepesindeyimdir ama bazen hic umursamiyorum :D koltuga bacak bacak ustune atip otursam adam benden tahrik oluyo :D en iyisi umursama :KK53:

Merhaba Bayanlar,

Aslında eski bir üyeyim fakat çekindiğimden kendi üyeliğimle paylaşamadım ama artık bu sorun benide
iyi kötü etti.

Eşimle çok severek evlendik 6 ay önce 1,5 yıllık bir beraberlikten sonra.Beraberken sevgi dolu cinsel anlamda da çok ileri gitmeyecek şekilde beni etkisi altında bırakan biriydi.

O zamanlar aynı çatı altında bu anlamda nekadar güzel bir birlikteliğimiz olabiliceğini düşünüyordum helali olduktan sonra.
Gel gör ki böyle olmadı.Balayımızda bile gün de bir defa yada hiç ilişkiye girmediğimiz günler oldu.odalarından dışarı çıkmayan günde 2 kez ilişkiye giren arkadaşlarımı duydukça ben gerildim.

İlk zamanlar hep böyle geçti ne zaman olacak bu akşam olacak mı diye düşünmekten kahroldum süslenip püslenip yanına yattığımda bana dokunmadan uyuduğu geceler oldu. Konuştuğumsa yeni evli çiftler fırsat kolluyrlar birlikte olmak için biz neden böyleyiz dedim ben daha çok birlikte olmak istiyorum dedim adamlığıma laf ediyorsun diyerek kavgaya bağladı sonunu yani bu konuda anlatamıyorum derdimi.Bazen haftada bir bazen haftada 2 defa oda benim zorumla kendini kaçırmasına ragmen üstelememle oluyor.
Hafta içi çalışıyoruz ikimizde h.sonu belki olur diyorum ama tüm h.sonunu hiç birşey olmadan geçiriyoruz.

Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ilişki esnasında çok iyi ama başlangıcı yok çekmiyor hiçbirşey.
Bende bu durumda olmaktan bunaldım artık eşim ben istemeden beni istesin,ben istediğimde kaçmasın istiyorum nasıl bir yol önerirsiniz.Doktor asla diyemem büyük kavga çıkartır kabullenmez.
Bu heyecanım bitmeden bu durum beni iyice bunaltmadan akıl verin lütfen.
canım haftada 1 veya 2 kez ilişki oluyorsa bu çokta vahim bi durum değil .. hatta normal bile sayılabilir. sen öyle herkesin biz şukadar yapıyoruz laflarına da aldırma bu konuda bağzı kadınlar tuhaf bi ego savaşına girip olayı abartmayı seviyorlar sanki kimin kocası daha çok azgınsa ona madalya takıyolar :) ama bence seni esas rahatsız eden ilişkiye geçme olayının senin zorlamanla olması ilk adım eşinden gelse kendini çook daha iyi hissedeceksin.. bunun için kocanın üstüne gitme derim çünkü isteksiz sex onun için zülum olur ve bu yüzden seni özleyemez yani seninle sevişmek onun zihninde zorla yapılan bişey olarak kalmasın.. özlet kendini azcık ama sakın surat trip falan yapma belki güzel bi masaj yapabilirsin ama işi sexe sen getirme hatta masaj bittikten sonra bi kere öp ve iyi geceler de uyu falan :) kusura bakma baya uzun oldu..

Back
X