Yeni evli eşin cinsel isteksizligi

Evlenmeden önce hiç mi anlamadınız
Yani bunu anlamak için sevişmek de illa gerekmiyor
Size karşı cinsel tutumu nasıldı?
Umarım düzelir

sayın forum görevlilileri bu konuyu silebilir miyiz içinde bulunduğum çaresizlik ve üzüntüylebir de bilgisizlikle kullanmamamgereken ifadeler kullanmışımçkonunun silinmesini rica ederim.

Merhaba düzelme oldu mu ne yaptınız? Ben de yeni evliyim eşim çok isteksiz iktidarsız öpmez dokunmaz bile ben yaklaşınca anca biraz

Zaten şuan 2 seçenek var. Ya sizden etkilenmiyor o kadar, ya da ürolojik olarak bir problemi var. Önce bir doktora gitsin eşiniz -siz değil- orda problem yoksa siz kendinize çeki düzen verin

Merhaba sorun çözüldü mü ne yaptınız

Merhaba sorun çözüldü mü ne yaptınız
Kız elif bu konuları sen mi hortlattın ya burada herkes dedi işte degişme olmaz diye ya eşini öyle kabul et yada boşan yani tedaviyle düzelecek birşey değil düzelir ama belirli bir süre üzme kendini artık takmamaya çalış bildiğim kadarıyla evlenmeden önce bir birlikteliğin olmadı demi şimdi de farzet ki hiö evlenmemişsin yanındaki sadece arkadaşın anlıyorum seni insan sevilmek ister sevişmek ister ama olmayınca olmuyor çok istekli olursan kendini tatmin et şuanlık boşanamıyorsan böyle idare et sonrada ileride boşanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…