- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
- Konu Sahibi BalYapanSinek
Zamanla alışırsın. Dediğin gibi insanlarsa kısa sürede samimi olursun sen de. Muhabbetlere girerken çekinme bence. Dahil ol ki daha rahat olsun alışman. Benim de eşimin 2. Evliliği. Çocuğu da var. Aramızda 8 yaş var. Eşimden küçük 2 kız kardeş var mesela. Onlar da onların eşi de abilerine nasıllarsa bana da öyleler. Eşim de ben kime nasıl hitap ediyorsam sen de öyle hitap edebilirsin diyor. Ve ben de o insanları çok seviyorum. Çok iyi insanlar. Kendimi kötü hissettirecek hiç bi şey yapmaz ve demezler. Bir de biz evlenmeden önce ailesi ile tanışmadan önce hep fotolarda görürdüm, eşim hep anlatırdı onları. Tanışınca sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi gelirdi bana o yüzden çok çabuk samimiyet kurduk. Hatta onlar böyle hissetmeme ve yakın davranmama çok sevinmişlerdi.yabancılık çekmeden aralarına katılmış olmam çok hoşlarına gitmişti. Ne kadar samimi olunsa da karşılıklı bi saygı varsa daha hoş bi ilişki oluyor tabii.Teşekkür ederim cevaplarınız için. Muhabbetlerine katılabiliyorum elbette ama giderken geriliyorum nedense. Umarım geçici olur çünkü gerçekten iyi insanlar hep arayıp sorarlar beni. Şöyle bir şey de var. Eğer yanımda ablam veya başka herhangi bir akrabam varsa eşimin akrabalarının yanında daha rahat hissediyorum. Bilmiyorum ya ailem genel olarak ne evlilik sürecimde ne sonrasında yanımda olduğunu hissettirmedi pek. Babamla kınamdan beri küsüz ve bir kez aramadı 3 aydır. Ben defalarca aradım açmadı ve geri dönüş yapmadı. Bu yalnızlık hissim bundandır belki. Zamanla alışırım umarım eşimin ailesine. Çünkü buradaki ailem onlar benim.
Sen rahat davranmaya çalış, sıcak samimi davran bence. Yani kendin ol :) Onlar da sendeki sıcaklığı görünce daha güzel olacaktır. Babanla küs olman seni yalnız hissettiriyordur. Onu da aşarsın inşallah. Zaman ver biraz kendine. Kendimde başka bi konuda, ablamda da evliliğiyle ilgili babam da aynı şeyi yaptı. Ama ablam doğum yapınca geçti tabii :) hemen çocuk yap demiyorum :) zaman ver kendine de babana da. Düzelecektir zamanla.