yeni evli olmak

eşimin ailesinin aynısı.daha 2 aylık evliyken 3 gün kalmaya geldiler ki ben çalışıyorum birde hiç bir şey demeden habersiz çat kapı geldiler.surat astım hizmetimi ettim.izin aldım ama onlar için aldım sanmışlar benim evimde ben yokken yabancı kalamaz diye aldım dedim bozuldular.bir iki ay sonra yine geleceklermiş kim bilir kaç gün kalacaklar haber edecekler mi?
düşüncesiz insan olunca katlanılmıyor ben seni çok iyi anlıyorum.eşinde bitiyor iş.
ben eşinme kesin dille söyledim benden habersiz bu eve misafir gelmeyecek ben çalışıyorum ben olmadan kimse mutfağıma giremez tek kalamaz bu evde haftasonu gelmek isteyen gelir ve haftabaşlamadan gider.
ama kv kp anlarmı hayır arsızlar çünkü.
gelirken bebe belikte getirecekler kesin.hepsini bir odaya tepicem buhar olup uçsunlar
Ay resmen sonunda gülme krizine girdim allah iyiliğini versin. Bundan sonra misafirlikte dar oda verilirse istenmediğimi düşünüp sabaha kaçarım:KK70::KK70::KK70:

Ben yanlış anladım heralde ramazan zaten geldi sayılır bir sonraki bayrama kadar diyince ben ramazanda gelip kurbana kadar kalacaklar diye anladım?

Not: baya yanlış anlamışım yuh bana yani, 3 5 günden birsey olmaz

Ya kabulleneceksin ya boşanacaksın ne demek ya??
Ben mecburmuyum kayınvalidemin gelip bende bilmem kaç gün kalmasını kabullenmeye herkesin evi barkı var. Gelirsin misafir sonuçta ağırlar hizmetini edersin ama 1 hafta 10 gün de misafirlikten çıkıyor artk.

Ben kendim De bir yere gittiğimde yatılı kalmaktan hiç hoşlanmıyorum başkasıda bana gelip günlerce kalmasın bir zahmet.

Duyanda bayrama 15-20 gun var sanir
Sehir disindan gelen biri zaten 1 gun mu kalacak
Ustelik cagirmissiniz
Hic tasa etmeyin misafirlerinizi en guzel şekilde agirlamaya bakin 4 gun nedir ki

canim aranizda problem yoksa sıkıntı yapma bu kadar. yeni evlisin hic gelmedilerse yatiya alisirsin zamanla? yani anlamadığım bayramda siz gidecekseniz neden geldiler.
hastalik mi var,mecburi durum mu var? cok mu uzak mesafede oturuyorlar.
aranizda sıkıntı yoksa cok takilma yinede

Biraz pozitif olmayı deneseniz nickiniz bile mutsuzluk üzerine yani hep böyleymissiniz gibi imaj oluştu bende.

Zaten ayrı şehşehirdeymissin gelsinler nedir ki kötü dediğiniz özelliklerde çer çöp vallahi. Eşiniz de sıkılmış bu halinizden bence hakli olarak.bide yani çokta yeni evli gelmediniz bana yani en azından başlığa yeni evli yazacak kadar değil buna da bu kadar takılıp nazlanmayin.

3 4 gunden ne olur ya.bu kadar insafsiz olmayin.anneniz doldurmus sanirim sizi.siz yaslaninca hic gitmicek misiniz cocuklariniza.iyice yobazlastik.evde kedi kopek besleriz ama anne baba 3 gun gelsin olay yapariz

kızlar merhaba
9 aylık evliyim kayınvalidem ve kayınpederim gelecekbayrama kadar bizde kalacaklar ben gelme lafı çıktığından beri çok gerginim aslında bi zararları yok ama belkide yeni bi aile olmasından mıdır nedendir bilmem ama soğuğum gerginim gelmesinler istiyorum normalde bayram sonu gelceklerdi biz suan müsaitiz diye çağırdık.ben bugün kendi annemle konustum geldiler bugün diye annemde hiç gelmiyelim filan demediler hemen geldilermi dedi.buna bile takıldım.bu aralar eşimin ailesine karşı tepkiliyim soğuğum hep kendi ailemler karşılaştırıyorum istemeden.belkide yeni evliliğin verdiği bir durumdur.hiç bu sıkıntıları yaşayan oldumu acaba aşamassam destek almak istiyorum.

Müsaitiz diye çağırdık demişsiniz. Oğlunun evine geliyor yani yok gelmeyelim demezler ki.. :Uzak yoldan mı geliyorlar? Ayrıca annenin de sözlerini anlayamadım. Seni sakinleştirmesi gerekirken yangına körükle gitmesini anlamadım.

bir okuyunca gelecek bayrama kadar deyince kurban zannettim yuhh bu kadar misafirlik mi olur diyecektim
baktım meğer bu kadar abartılan dört günlük gelme durumuymuş anneniz de vermiş gazı
dört gün ya dört gün eşinizin ailesi gelecek ne var bunda
kendi ailenize surat yapılsa kıyamet koparırsınız eminim

:KK43: ya ne yapsak ki :( neden bu kadar nefret doluyuz . kv. kp.le olumsuz bi sey de yasamamissiniz . hayretler icerisinde kaliyorum . evladliktan red etsinler eslerimizi bari de biz de rahat etsek :(

kantarin topuzun kacirdik iyice . :( herseyde itidalli olmak lazim 4 gunden ne olacak ki ? bir de cagirmissiniz . :hasta:

Gelsinler nolcak misafir iyidir kısmeti ile gelir relaks ol canım onlar eşinin ANNE ve BABASI

Once cagiran senmişsin, simdide surat yapıyorsun sanki.. kalacaklar artik kalsinlar birlikte gideriz demissin baska caren yok demişsin bir defa.

Zaten görüşülecekmiş
Bir de bayramda gelmelerinin alemi ne ki?

okuyunca kurbana kadar 2.5 ay kalacaklar sandım.sonra ilerleyen sayfalara göz gezdirdim.öyle bir anlatmışsınız ki herkes kurbana kadar sanmış. birkaç aylık evli falan da değilsiniz, çok ayıp ediyorsunuz. 1 hafta kadar misafiriniz olsalar ne olur? sevdiğiniz adamın dünyaya gelmesine vesile olan insanlar bunlar. 1 hafta boyunca en güzel şekilde ağırlamalısınız. bizler de yaşlanacağız, ne yani çoluğumuzun çocuğumuzun evinde yılda bir kere 3-5 gün misafir olamayacak mıyız? duysalar şu rahatsızlığınızı ne kadar üzülürler kimbilir. sanırım annenizin de etkisi var üzerinizde.içim cız etti :(

Back
X