- 19 Eylül 2015
- 12
- 8
- 1
- 33
- Konu Sahibi Yenigelin24
-
senin uzun süreliğine eşini bırakıp gitmen doğru olmazMerhaba kızlar daha 4 aylık evliyim ve bugün hamile olduğumu öğrendim şuan mardin'de yaşıyorum İstanbul'dan gelin geldim. Ancak annem yatalak babam 10 sene önce vefat etti. Şuan anneme ablam bakıyor ve artık bakmak istemediğini söyledi yani ben bakmak zorundayım yanıma mı almalıyım yoksa ben mi onun yanına taşınayım nolur bir fikir verin
Hem ona hem bebeğe nasıl bakıcam eşim yanımıza alalım diyorEsin ne diyor ? Düzenini bozacak mi ? Anneni yanına alman daha mantikli
Ablam bıktım ben artık başka şehire gidicem diyorsenin uzun süreliğine eşini bırakıp gitmen doğru olmaz
doğuma kadar yanında bak mümkünse
sonra zaten ablan bakar
8 yıl boyunca ikimiz baktık benim evlenmemi hiç istemedi o yüzden sorun çıkarıyor.Bu sizi doguran hayata getiren buyuten bir kadin ne demek niktim ablanizin tutumu cok yamlis geldi bana. Siz annenizi yaniniza alin ki esiniz de oyle diyormus. Ablaniza hamile oldugunuzu soyleyin doguma kadar bende kalsin sonra bebek tiparlayana kadar sen bak deyin. Ondan sonra da bir sekilde kararlastirirsiniz. Ayni sey bizim basimiza gelse kayitsiz sartsiz bakardi annelerimiz bile. Biktim bakamam demezlerdi. Tuhaf geldi bu durum bana.
Eltimle çok yakın evlerimiz o ara sıra ben gelirim ilgilenirim diyoryanına al da hamılelık de oyle kolay bı surec degıl ben sureklı yatmak zorundayım dusuk bı ıhtımal ama ya sen de yatmak dınlenmek zorunda kalırsan nolacak ablan çok dusuncesızmıs bence bıraz daha dısını sıkması gerekırdı
Yanınıza alın Rabbim bir kolaylık sağlar esinizi takdir ettim ablanıza da allah vicdan versinEltimle çok yakın evlerimiz o ara sıra ben gelirim ilgilenirim diyor
Düzenini ayarlayıp yanına al durumunuz müsaitsede bi yardımcı tut hem annen hemde hamileliğinin ağır dönemleri içinMerhaba kızlar daha 4 aylık evliyim ve bugün hamile olduğumu öğrendim şuan mardin'de yaşıyorum İstanbul'dan gelin geldim. Ancak annem yatalak babam 10 sene önce vefat etti. Şuan anneme ablam bakıyor ve artık bakmak istemediğini söyledi yani ben bakmak zorundayım yanıma mı almalıyım yoksa ben mi onun yanına taşınayım nolur bir fikir verin
Bence de yanınıza alın sizin gitmeniz çok zor olurHem ona hem bebeğe nasıl bakıcam eşim yanımıza alalım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?