Yeni evli olmama rağmen..

Maddi durumumuz çok iyi de diyemem çok kötü de çok zorlanırsam yardımcı tutucam

Yanina al.bazilari ablaya kizmis ama bazen kardesler birine birakiyor anneyi babayi ne ariyor ne soruyor.o surekli bakanin da bir nefes alip dinlenmesi gerekmezmi yani.
Benim yengem yatalak annesine bakti 5 kardesten kimse selam vermedi.ya hakikaten cok zor ve sabir isteyen bir durum.
Bence iki kardeseniz 6 ay biriniz 6 ay biriniz bakin derim .
Rabbim annenize hizmetinize bol bol sevap versin

Annemle ben

Babamın annesine biz baktık bizim evde öldü
annemin dedesi kanser tedavisi gördü biz 1 yıl baktık 85 yaşında
babamin babasi tüm malı mülki satıp büyük oğluma verdi ama karısı eve almadi tam 13 senedir annem ben bakıyoruz

Ettiğini beddular yüzünden oğulları gün yüzü görmedi.

En iyisi yanınıza alin bakın.

Canım benim. .
Çok geçmiş olsun. .
İnşallah iyileşir duâ ediyorum. .
Yanına getir anneni ve bak ..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. .
Ana hakkı ödenmez. .

Dört kardeşiz ikiz abimler var ikisi de evli biri izmirde diğeri konya da gelinler hiç bakmaz ben bakıcam

Devlet yatalak hastalar için ayrıca (emekli Aylığı, yaşlı Aylığı dışında) Ücret öder. Bütün bu gelirleri birleştirin. Birazdan siz ekleyin bir yardımcı tutun yada daha geniş imkanları olan ev ve araba ayarlayın. Eltiniz size yardımcı olsun. Küçük hediyeler veya erzak yardımlarında bulunun eltinize.

Şimdi yardımcı istemiyorum belki daha sonra ama evimde yabancı birinin olmasını da istemem

Hem ona hem bebeğe nasıl bakıcam eşim yanımıza alalım diyor
O hem sana hem ablana nasıl baktı? Evlat işte. Nankörüz. Ben de alt değiştiremezdim belki en basitinden ama annem benim hiçbişeyimden tiksinmezdi.. El olsa el dersin de evlatken insan olamıyoruz.. Nasıl ağır geliyo. Hem ona hem bebeğe nasıl bakıcam diyosun şimdi. aaah ah analar..

Canım anneni yanına alman daha mantıklı

Yanınıza alın tabiki. Bebek olunca da birini bulursunuz her gün gelmese de hafta da üç gün gelse yine iyi olur sizin için.
Ablana birşey demiyorum etme bulma dünyası demişler, bakalım o ne olacak.

Allahımdan annenize acil şifalar ablanıza da iç güzelliği ve merhamet diliyorum. Eşiniz gerçekten insanmış ki itiraz etmemiş ne mutlu size. Yanınıza alın kadını ne hale gelmiştir kıyamam zaten yük oluyorum diye içi içini yiyordur. Bebek rızkıyla gelir demişler. Umarım her şey daha da güzel olur anneniz de mutlu olur. Peki ablanız evli mi?

Eltimle çok yakın evlerimiz o ara sıra ben gelirim ilgilenirim diyor
Yanınıza alın lütfen , hamilelikte kaldırıp taşıması vs zor olur derseniz , durumunuz varsa bir yardımcı tutun , annenizle ilgilenir hemde size yardım eder, ayrıca eşinize ve eltinize bravo valla, ablanıza gelince çok şey söylenebilir ama Allah büyüktür diyelim, yazık çok yazık

ben olsam annemi kesinlikle bırakmam ve sırf anneme baktırmak için benim evlenmemi istemeyen ve annemden bıktım diyen ablanında asla ve asla suratına bakmam..

siz annenize bakarsınız çocuklarınızda size bakar. ikisine birden bakılır çalışmıyorsanız.

ben olsam annemi kesinlikle bırakmam ve sırf anneme baktırmak için benim evlenmemi istemeyen ve annemden bıktım diyen ablanında asla ve asla suratına bakmam..
Bak deyince eteği tutuşan bi kardeş var zeren.. Belli ki konu sahibi gününü gün edip her şeyi ablaya yıkmış. Allah yardımcıları olsun zor ama anadır atacak değiller ya. Kadıncağız da hissediyodur yazık allahım yardımcı olsun.

Evlenmissiniz ne güzel Allah mesut etsin amaaa siz evlendiniz diye evlatlik yapamayacaksiniz diye bir şey yok. Hamileyseniz bakici tutun devlet destek veriyor.
Bu hikayeyi bir de abladan dinlemek lazım

annen için öyle üzüldümki kıyamam ablan ve senin içinde zor gerçekten sonuçta sizinde hayatınız var ama kıyılırmı; asla. Bence yardımcı tutmanız en iyisi umarım durumunuz vardır. Ablanızla dönüşümlü baksanız en azından belli sürelerde nefes alırsınızz. Hamilelikde var gerçekten sıkıntılı bi süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…