Yeni evli olmama rağmen..

Yanina al tabiki esinde öyle istiyormus...

Bu arada ablanada yaziklar olsun nasil biktim diyo ya..

eger esin ok diyorsa tebrik ediyorum Allah razi olsun. anneni birakma Allah kat kat mukafatini verecektir. devlet bakici parasi vs veriyor mardinde birini de tutabilirsin ona. ama senin yaninda olur kadincagiz. Allah yardimciniz olsun

Ablaniz haklı..evlendiniz diye köşeye cekilmissiniz..annenizin oğulları belli ki hayırsız evlatmis..ama siz ve ablaniz 8 senedir bakiyormussunuz. Evlendiniz diye annenizin bakimindan kendinizi emekli etmişsiniz..ablaniza da yazık

anneniz 65 yaş üstü ise devlet yardım eder. hatta belki yatalak hasta olduğu için yaş sınırı bile yoktur. annenizi yanınıza alıp, devlet yardımı alarak bir yardımcı tutabilirsiniz. zira sizin gebeliğiniz boyunca yatalak bir hastayı kaldırıp yatırma yapmamanız lazım. allah yardımcınız olsun.

Esin skinti cikarmaz ise yanina alman senin icin daha iyi simdi sen hem esinin hemde kendi düzenini bozup nasil oraya gideceksn Allah hayrli evlat versn bu arada..dilerm evladinizda size hayrli olur

Eşin de yanınıza almanıza birşey demiyormuş.Hayır derse de o kocadan hayır gelmez zaten.Yanınıza almak en doğrusu bence.

Yanina al bence : ( cok uzuldum. Ablan neden bakmak istemiyor? ???

*Eşin destek veriyor buraya alalım diyor
*Eltin ben arada gelir yardım ederim diyor
*Hamilelik nedeniyle gerekirse yardımcı da tutabilecekmişsiniz
Yine de neden tereddüttesiniz onu anlamadım. Başlık yeni evli olmama rağmen..
Ablanı yargılamak istemiyorum çünkü ne olduğunu tam olarak bilmiyorum.

Kadına hissettirmeyin bari. Çok özlüyorum anne yanıma almak istiyorum bir süre diyin.
Allah darda ve aciz olan kulların yardımcısı olsun...

Tam zamanını bulmuş ablanda .En çok anlayış gösterilmesi gereken zamanlarınızdasınız.Hamile olduğunuzu söyleseniz.Kesin kararlıysa yanınıza getirdin annenizi.Birindende destek isteyin.Hamile kadının tek başına kaldırabileceği bir durum değil.Altının temizlenmesi falan var annenizin.Allah korusun bebğinizi düşürebilirsiniz.Annenizi kaldırmayın hafif işler yapın daha çok.yemeğidir ilacıdır onlara bakın.

Belki hamileyken söylemesi düşüncesizlik ablanın ama evlenenlerde bir el etek çekme bekara yıkma durumu oluyor .Çok görüyorum etrafta.Yatalak bakmak zordur.O evlenmedi diye ona yıkma hakkınuz yok.Ben de yatalak babama baktım zorluğunu biliyorum.Paylaşmanız lazım yükü.Bir kişiye yıkılmaz..Durumunuz normalleşir normalleşmez alın annenizi sırayla bakın.Özlüyorum diye alın.Üzülür yoksa.Ve çok iyi bakın .Biz de yaşlanacağız.Ama zordur.Allah yardımcınız olsun.

Ablaya niye kızılmış anlamadım. Yargılamadan önce hikayeyi bir de ondan dinlemek lazım...
Yatalak hasta bakmak hem fiziken, hem de psikolojikmen çok zordur. Kadın nasıl bıktım dermişmiş, vicdansızmış... bunları ona ne dedirtti acaba düşünen var mı? Pekala bıkabilir, insan bu, robot değil. Yatalak hasta bakımı 7/24 mesai ister. Bir insan psikolojisi buna ne kadar süre dayanır ki?
Evlenmişsiniz, ama evlat olarak görevleriniz hala var. Evinize getirin ve yardımcı tutarak bakın.

"evli olmana rağmen" ne alaka onu anlamadım.. evli olanlar annesine bakamaz mı? ya da bekar diye bir ömür kızın üzerine mi bırakacaksınız bütün sorumluluğu? bugün hamilesin, yarın bebeğin uyumuyor, sonra yeni yürüdü, sonra diş çıkardı, sonra diğerine hamilesin.. bu böyle sürerse sen ne ara bakacaksın?

eşin alalım diyor, yardımcı tutma imkanın da var bu durumda "evli olmana rağmen" bakabilirsin..

Allah kimseyi kimseye muhtaç bırakmasın, amin.
Durum çok zor.
Su an hamile olduğum ve zor geçirdiğim için daha da hassas düşünüyorum.
Bence ne konu sahibi ne abla haksız degiller.
Sonuçta ikisi de eminim annelerini cok seviyorlar fakat kabul edelim ki hasta bakımı cok zor.
Belki konu sahibi ile abla birlikte bakarlarken nöbet usulü her şeyi yapabiliyorlardi fakat tek basina bir kiz evden dışarı bile çıkamıyor ve bunalmış olabilir.
Yalnizca 4 ay olmuş diyoruz ama 4 ay evden çıkmadan bir hastaya bakmak aslında ne kadar uzun...
Benim aklıma gelen ise su, madem abla sehir degistirmek istiyor belki sizin bulundugunuz sehre gelebilir?
Orada annenizle ev tutabilir, siz de eltiniz de yardım edebilirsiniz.
Bir de abiler bakmıyorsa da her ikisi de yardım parası göndermeliler bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…