- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi Yenigelin24
-
Yanina al bence : ( cok uzuldum. Ablan neden bakmak istemiyor? ???Merhaba kızlar daha 4 aylık evliyim ve bugün hamile olduğumu öğrendim şuan mardin'de yaşıyorum İstanbul'dan gelin geldim. Ancak annem yatalak babam 10 sene önce vefat etti. Şuan anneme ablam bakıyor ve artık bakmak istemediğini söyledi yani ben bakmak zorundayım yanıma mı almalıyım yoksa ben mi onun yanına taşınayım nolur bir fikir verin
Tam zamanını bulmuş ablanda .En çok anlayış gösterilmesi gereken zamanlarınızdasınız.Hamile olduğunuzu söyleseniz.Kesin kararlıysa yanınıza getirdin annenizi.Birindende destek isteyin.Hamile kadının tek başına kaldırabileceği bir durum değil.Altının temizlenmesi falan var annenizin.Allah korusun bebğinizi düşürebilirsiniz.Annenizi kaldırmayın hafif işler yapın daha çok.yemeğidir ilacıdır onlara bakın.Merhaba kızlar daha 4 aylık evliyim ve bugün hamile olduğumu öğrendim şuan mardin'de yaşıyorum İstanbul'dan gelin geldim. Ancak annem yatalak babam 10 sene önce vefat etti. Şuan anneme ablam bakıyor ve artık bakmak istemediğini söyledi yani ben bakmak zorundayım yanıma mı almalıyım yoksa ben mi onun yanına taşınayım nolur bir fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?