- 25 Kasım 2013
- 1.184
- 692
- 53
- Konu Sahibi Yenigelin24
-
Allah dağına göre kar veriyor. Annenizi yanınıza alın. Bebek doğunca duruma göre karar verin. Bebek huysuz bir bebek olmayabilir. Şimdiden korkmayın. Rabbim kolaylık verir inşallah.8 yıl boyunca ikimiz baktık benim evlenmemi hiç istemedi o yüzden sorun çıkarıyor.
4 aydır vicdanı sızlamamış bir de uzağa kaçmış vicdansız abla oluyor işte. Bakmak istemiyor ki konu açıyor. Bir de eşleri bahane gösterirler el oğlu istemez diye ee eş hatta elti bile razı. Sizin derdiniz ne?abla niye vijdansız oluyor.yazık değil mi ona en az 4 aydır kendi başına çabalıyor.bekar diye mi bu sözler.belki abla da evlenecek eee o zaman ne olacak,kız ömrü boyu bekar mı kalacak.
Dört kardeşiz ikiz abimler var ikisi de evli biri izmirde diğeri konya da gelinler hiç bakmaz ben bakıcam
annen o senin, o ikinize de bakmış, şimdisanki yük olarak görüyorsunuz sanki...Anne ya bu anne...ayağının altını öpünMerhaba kızlar daha 4 aylık evliyim ve bugün hamile olduğumu öğrendim şuan mardin'de yaşıyorum İstanbul'dan gelin geldim. Ancak annem yatalak babam 10 sene önce vefat etti. Şuan anneme ablam bakıyor ve artık bakmak istemediğini söyledi yani ben bakmak zorundayım yanıma mı almalıyım yoksa ben mi onun yanına taşınayım nolur bir fikir verin
Aynen...abileride varmis onlarda bakmali bence.. Esit bir sekilde.. Allah kimseyi elden ayaktan dusurmesin.. Aci olan anneler evlatlarina seve seve bakiyorda evlatlar bu sekilde.. İnsan yuku agir tabii.. Rabbin hayirli evlat olmayi, evlatlarimizida hayirli etsin ...Ben ablaya hiç kızmadim. sırf bekar olduğu ve hamile olmadığı için ömür boyu o mu bakmak zorunda annesine? eğer anneye bakmamak ablayi vicdansiz yapıyorsa konu sahibini iki kat vicdansiz oluyor o zaman.
yeni evli olan bir kadın annesine neden bakmasın başlık ne alaka? zaten elti ben yardım ederim diyormus bunun yanında yardimci tutacak durumu da var ayrıca hamile olmak demek elden ayaktan düşmek demek değil.7- 8 aylık hamile olup hem çalışan hem bir çocuğunu daha büyüten hem de evi ile ilgilenen çok kadın var.
Konu sahibi ablana kizmaya en ufak hakkın yok onun annesi ise senin de annen ve dönüşümlü bakmak zorundasınız. ablanı burada vicdansiz ilan etmen çok çirkin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?