yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

kaderiminoyunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
2.017
30
46
Diğer
kızlar ben6aylık ewliyim .hiç korunmadım ama hala hamile kalamadım .çok üzülüyorum.benim durumumda olan herkezi buraya bekliorum birbirimize destek olalım.inşallah mutlu haberlerimizi paylaşalım bu topikbize şans getirir insallah

bende 7 aylık evlıyım ama evlendıgım ılk gunden ıtıbaren cocuk ıstedıgım ıcın doktora once bı kontrollerımı yaptırmak amaclı gıttım ıyıkıde gıtmısım... cocuk yaparsan suan dusuk olur dedı korunmalısın ve bazı ılacları kullanmalısın dedı hormon bozuklugu vardı ve kullandım gecdı allah sukur heemende hamıle kaldım... ama dusukle sonuclandı gecırdıgım bı rahatsızlıkdan dolayı... netıcede doktorumun kontrolu altındayım sende bı doktora gorun derım ... oınce kontrollerını yaptır daha sonra cocuk ıcın bı atılımda bulun.. doktorunun yonlendırmesı dogrultusunda hareket et derım... işallah en yakın zamnda anne olmayı tadarsın ...

Merhaba kızlar bende 3 aylık evliyim iki aydır istiyoruz geçen ay olmadı 30 unda regli oldum bu ay daha günüm gelmedi bi haftadan az kaldı çok heyecanlıyım ve sabırsızım. dr gitmeyi düşündüm ancak daha çok yeniyiz bu ay da olmazsa ona göre gideriz diye konuştuk esimle. ben evlendiğim hafta herpes geçirdim dr öyle gitmiştim ultrasyona girdigimde dr gayet sagliksin gebelige müsaitsin demişti.

hoşgeldin tatlım
sende 7 ay boyunca hiç korunmadınmı doktora gidene kadar...
olsun yine kalabilmişin ya ona bak o bile güzel insana güwen verir yaa bende tık yok hiç tutmuyor

yeni evileri pek tedavi etmiyorlar ya bende ondan gitmek istemiyorum 6 ay bekleyin diyorlar doktorlar....gerçi ilk 2.ayımda gittim kontol amaçlı adetlerim düzensiz diye 3 aylık bi ilaç verdi gebeliğe de engel değil dedi..ama o ilacı içtim yine kalamadım sonra daha çok yeniyim ilaçla hepten bozmim yumurtaları hormanları dedim akışına bıraktım şimdilik..ama hala bişey olmaması beni korkutuyor artı...doktora gitme zamanı geldi galiba 6 ay geçti nede olsa olsa olurdu

hoşgeldin cnm sende topiğimize...
doktora gitsen bile tedavi etmeyebilir
yei evlileri 6 aya kadar tedavi etmiyorlar genelde
ama zaten şüpen var inşallah ham
işsindir cnm

hoşgeldin cnm sende topiğimize...
doktora gitsen bile tedavi etmeyebilir
yei evlileri 6 aya kadar tedavi etmiyorlar genelde
ama zaten şüpen var inşallah ham
işsindir cnm

hoşbulduk canım evet şüphem var ama bi haftadır gögüslerim acıyor ara ara da adet olacakmısım gibi sancım oluyo 3 gündür doktora kontrol amaçlı yinede gitmek istiyorum hem bilgi alırım diye. moralimi yüksek tutmaya calışıyorum daha yeniyiz diye ama benimle aynı gün evlenen bi arkadaşım bide bnden iki hafta sonra evlenen bi akrabam hamile kaldı cok sevindim onlar adına ama ben neden kalamadım diye de kafama taktım acıkcası

15 aylık evliyim 4 aydır korunmuyorum ama olmuyo psikolojim bozulcak nerdeyse ( bnde bi sorun yok eşimin sperm tahlilini aldım hiç bişey anlamıyorum sonuçlardan çok karıştım açıkcası..... ((

belki vardır canım test yapsana belki çıkar
aynen benim etraımdada var bikaç kişi benden çok sora evlendiler şimdi hepside hamile bi ben değilim çok moralim bozuk

adetime benimde 1 ahfta var her ay dua ediyorum allahım bu sefer bi evlat nasip et diye allah anne olmak isteyen herkese bi evlat nasip etsinn inşallah :'(

inşallahhh hoş bulduk eşimde bi sorun yok dediler sperm sayısı 47 milyonmuş ileri hareketi %5 miş ii diyolar yani

adetime benimde 1 ahfta var her ay dua ediyorum allahım bu sefer bi evlat nasip et diye allah anne olmak isteyen herkese bi evlat nasip etsinn inşallah :'(
amin canım inşallah geçer günün ..
benim adetim 18 ocakta oldu dahada olmadı düzensizim çünkü bişey de yok yani biliorum dün test yaptırdım değilim

bu arada herkese ovulasyon testini öneririm yumurtlama günümü onunla denk getirdim eğer bu ay hamile kalırsam o test yüzünden hamile kalırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…