- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
bende 7 aylık evlıyım ama evlendıgım ılk gunden ıtıbaren cocuk ıstedıgım ıcın doktora once bı kontrollerımı yaptırmak amaclı gıttım ıyıkıde gıtmısım... cocuk yaparsan suan dusuk olur dedı korunmalısın ve bazı ılacları kullanmalısın dedı hormon bozuklugu vardı ve kullandım gecdı allah sukur heemende hamıle kaldım... ama dusukle sonuclandı gecırdıgım bı rahatsızlıkdan dolayı... netıcede doktorumun kontrolu altındayım sende bı doktora gorun derım ... oınce kontrollerını yaptır daha sonra cocuk ıcın bı atılımda bulun.. doktorunun yonlendırmesı dogrultusunda hareket et derım... işallah en yakın zamnda anne olmayı tadarsın ...
Merhaba kızlar bende 3 aylık evliyim iki aydır istiyoruz geçen ay olmadı 30 unda regli oldum bu ay daha günüm gelmedi bi haftadan az kaldı çok heyecanlıyım ve sabırsızım. dr gitmeyi düşündüm ancak daha çok yeniyiz bu ay da olmazsa ona göre gideriz diye konuştuk esimle. ben evlendiğim hafta herpes geçirdim dr öyle gitmiştim ultrasyona girdigimde dr gayet sagliksin gebelige müsaitsin demişti.
hoşgeldin cnm sende topiğimize...
doktora gitsen bile tedavi etmeyebilir
yei evlileri 6 aya kadar tedavi etmiyorlar genelde
ama zaten şüpen var inşallah hamişsindir cnm
belki vardır canım test yapsana belki çıkarhoşbulduk canım evet şüphem var ama bi haftadır gögüslerim acıyor ara ara da adet olacakmısım gibi sancım oluyo 3 gündür doktora kontrol amaçlı yinede gitmek istiyorum hem bilgi alırım diye. moralimi yüksek tutmaya calışıyorum daha yeniyiz diye ama benimle aynı gün evlenen bi arkadaşım bide bnden iki hafta sonra evlenen bi akrabam hamile kaldı cok sevindim onlar adına ama ben neden kalamadım diye de kafama taktım acıkcası
hoşgeldin cnm inşallah eşindede bişey yoktur15 aylık evliyim 4 aydır korunmuyorum ama olmuyo psikolojim bozulcak nerdeyse( bnde bi sorun yok eşimin sperm tahlilini aldım hiç bişey anlamıyorum sonuçlardan çok karıştım açıkcası..... ((
amin canım inşallah geçer günün ..adetime benimde 1 ahfta var her ay dua ediyorum allahım bu sefer bi evlat nasip et diye allah anne olmak isteyen herkese bi evlat nasip etsinn inşallah :'(
hoşgeldin cnm inşallah eşindede bişey yoktur
iinş.kalırsın ne diyim
sewindim canım...................................................................................inşallahhh hoş buldukeşimde bi sorun yok dediler sperm sayısı 47 milyonmuş ileri hareketi %5 miş ii diyolar yani
amin canım inşallah geçer günün ..
benim adetim 18 ocakta oldu dahada olmadı düzensizim çünkü bişey de yok yani biliorum dün test yaptırdım değilim
pahalı ya nebilimovulasyon testi alıp yapsana faydasını görürsün .....
pahalı ya nebilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?