- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
canım tedaviyle mi oldun hamile
8 ay hiç korunmadınmı
bende 6.ayımdayım inşallah bende kalırım artık bende adet düüzensizliği var ama pko sende varmıydı bunlar..bende herkeze istemiom düşünmüom falan diorum sustular ama ii oldu da çıkacak ortaya olmadığı biliyıorum
ben ilişkiye başlamadan önce koyuyordum sonra da en az yarım saat daha almıyordum canımbide ilişki sırasında mı yastık koymak lazım yoksa sonrasında mı...nekadar beklemek gerek o şekilde acaba...
inşallah kalırım canım nediyim ama hiç ümidim yok kendimdeninşallah en kısa zamanda hamile kalırsın....biz sadece ilk gece geri çekme yöntemini kullandık canım sonrasında hiç korunmadık doktora da gitmedik benim adetim düzenliydi canım... ben de senin gibi diyordum daha erken biz şu aralar düşünmüyoruz falan yoksa herkes soruyordu hamilelik var mı diye
Mrb kızlar ben de 6 aylık evliyim hiç korunmadım evliliğimimn 2. ayında doktora gttm kistim vardı ilaç kullandım sonra geçtiğini söyledi. çalışmalara devam edin dedi ettik. ama hala tık yok bu ay olur inşallah olmasa da Rabbim'in bi bildiği vardır Allah herkese nasip etsin kızlar. sakın baskasının laflarıyla moralinizi bozmayın. bi de ben aşiret kızıyım ( Kahretsin ki ) hep soruyorlar bana daha ilk aydan basladılar ben yine de rahat davranmaya calısıyorum. bi de beni düşünün artık
canım senin durumunda zor allah yardımcın olsun..hoşgeldin aramıza bol bol dertleşelim burda hamiş kalana kadar inşallah...
sendeki ne kistiydi pko mu...adetlerin düzenlimi....
kızlarr ben artık tedavi olucam yarın için kadın doğumdan randevü aldım
zorlu süreçler beni bekliyor 6 ay ı geçiyor madem kalamadım artık ilaçlara talim napalım
durumlarda yok ilaç parası yol parası allah yardımcı olsun
Kızlar bugün regl oldum çok kötüyüm çok moralim bozuk çok sancım varyine olmadı
Bebek deniyoruz olmuyo, CARESİni uzatmadan yazicam.Ovilasyon testi alin.yumurtlama donemi belirleme testi arkadaslar.icinde prosbektuste aciklamayi uygulayin pozitif ciktiktan sonra 2 gun(gunde bir kere) cinsel iliskide bulunun AMA sonraki 10-15 gun cinsel iliski yok (cunku dollenmis yumurtanin rahme ulasma sureci birhafta.cinsel iliski henuz rahme ulasamamis yumurtanin akip gitmesine sebep oluyor)Allah in izniyle benim bir yil denemem sonucu bu yontemi ilk denememde tuttu ve Rabbime sukur ki 7.haftamizdayiz.Rabbim isteyen herkeze aratmadan versin.busitelerden azmi yorum okudum emin olun soylediklerimi deneyin insallah hamilelik mujdesi alirsinizarkadaslar gucumun yettigince bu bilgiyi heryere yazmaya calisiyorum cunku bebek istemek o adet gunu acaba mi demek cok cok iyi biliyorum.Rabbim tum isteyenlere versin insallah bu arada kahverengi lekelnme adet donemine denk geliyorsa korkmayin bebek mujdesi olabilir.rahme saplanmaya calisiyordur kuzucuk cinsel iliski sirasinda ve esniz icinize bosalirken poponuzun altinda yatik bulunsun.bir sure esiniz icinizde kalsin.vajinanin yukariya egimli oldugundan emin olun.sonra kagit havluyla vajina girisini kapatip bu sekikde 2 saat dizler kirik yatin.bu spermin yumurtaliga kolay ulasmasini sagliyacak.
Haklısın ama zor oluyo ışte hayal kırıklığı diyebilirizbi sorun olduğunu düşünmeye başladım
canım senin durumunda zor allah yardımcın olsun..hoşgeldin aramıza bol bol dertleşelim burda hamiş kalana kadar inşallah...
sendeki ne kistiydi pko mu...adetlerin düzenlimi....
Bebek deniyoruz olmuyo, CARESİni uzatmadan yazicam.Ovilasyon testi alin.yumurtlama donemi belirleme testi arkadaslar.icinde prosbektuste aciklamayi uygulayin pozitif ciktiktan sonra 2 gun(gunde bir kere) cinsel iliskide bulunun AMA sonraki 10-15 gun cinsel iliski yok (cunku dollenmis yumurtanin rahme ulasma sureci birhafta.cinsel iliski henuz rahme ulasamamis yumurtanin akip gitmesine sebep oluyor)Allah in izniyle benim bir yil denemem sonucu bu yontemi ilk denememde tuttu ve Rabbime sukur ki 7.haftamizdayiz.Rabbim isteyen herkeze aratmadan versin.busitelerden azmi yorum okudum emin olun soylediklerimi deneyin insallah hamilelik mujdesi alirsinizarkadaslar gucumun yettigince bu bilgiyi heryere yazmaya calisiyorum cunku bebek istemek o adet gunu acaba mi demek cok cok iyi biliyorum.Rabbim tum isteyenlere versin insallah bu arada kahverengi lekelnme adet donemine denk geliyorsa korkmayin bebek mujdesi olabilir.rahme saplanmaya calisiyordur kuzucuk cinsel iliski sirasinda ve esniz icinize bosalirken poponuzun altinda yatik bulunsun.bir sure esiniz icinizde kalsin.vajinanin yukariya egimli oldugundan emin olun.sonra kagit havluyla vajina girisini kapatip bu sekikde 2 saat dizler kirik yatin.bu spermin yumurtaliga kolay ulasmasini sagliyacak.
hemde nasıl zor ya. her ay başka umut. bu ay soğan suyu içiyorum ovulasyon testi de aldım. silkeletme yöntemini de deneyeceğiz. eğer olmazsa ikimizde dr gidip varsa sorunu çözeceğiz.canımm ins bu ay olur beklemek zor geliyo demi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?