- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
- #1.201
Bende hamileyim çok şükür hemde histeroskopi laporaskopi oldum miyom alındı bide tüpler tıkalıydı evlendikten bir buçuk yıl sonra eşimdede morfoloji sorunu ve hareketli sperm sayısı azdı proxeed ve e vitamini kullandı ve şimdi başka bi tedavi olmadan hamile kaldım çokk şükür inş bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım sakın ümidinizi kesmeyin
Canlarımmmmmmm canlarımmmmmmmmm ....
Kaç zamandır uğrayamıyorum topiğe ...Her şey Alllah'tan ama bu topik hakikaten uğurlu gibim =))))
Benim de hamilelik 3 aya yaklaştı çok şükür ...
İnşallah miniklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur ...İsteyen herkese de nasip olur inşallah ennnnnn kısa zamanaaaaaa ....
İkili teste gidicez kısmetse önümüzdeki hafta ...
cok sevindim kizlar bu topikde hep hamile haberiyle karsilasiyorum darisi bizlerin basina insallah bizlerede dua edin Rabbim bebeklerinizi korusunBende hamileyim çok şükür hemde histeroskopi laporaskopi oldum miyom alındı bide tüpler tıkalıydı evlendikten bir buçuk yıl sonra eşimdede morfoloji sorunu ve hareketli sperm sayısı azdı proxeed ve e vitamini kullandı ve şimdi başka bi tedavi olmadan hamile kaldım çokk şükür inş bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım sakın ümidinizi kesmeyin
cok sevindim kizlar bu topikde hep hamile haberiyle karsilasiyorum darisi bizlerin basina insallah bizlerede dua edin Rabbim bebeklerinizi korusun
insallah canim cok sagol Allah razi olsun cok guzel yazmissinİnnnnnnnnnnnnnnnnnşallah canımmmmmm innnnnşallah en kısa ve hayırlı zamana alalım biz de haberleri ...Dualarımız sizinle canım benim inan ki rahat olun yeter ki Allah en hayırlı zamanı biliyor muhakkak beklemenin bir nedeni oluyor ...
Bacaklar havaya =))) Sloganımız buHakikaten doğru ...Bir de yumurtlama zamanı ...Gün aşırı ilişki ...Gerisi Allah ' a emanet ...
İçinizi ferah tutunnnnnn ...Ben inanıyorum hamile olmayan kalmayacak bu topikteeeeeeee....Noktaaaaaaa =))))
Kızlar karnımda batmalar var 3, 4 gündür var. Ayrıca affedersiniz ama kabızlık da mevcut. Ve bu arada idrarında yanma oluştu hamile olabilirmiyim acepyoksa ben paranoyak mı oldum karnımın attığını da hissediyorum ...
canlarim insallah hamilesinizdir aslinda adet ve hamilelik belirtileri ayni olur derler belirti aramamaya calisinkizlar adetime 3gun var.amamende 1 hafta onceden karin agrilari basladi.yuzumde sinir bozucu sivilcelenme basladi.cok usuyorum.ayaklarimbuz gibi oluyor.idrara cok sik cikiyorum.birde asiri gazim var.bu hamilelik olur mu?ama bulantim hic yok.akintim ge en aylara ragmen daha az.ve goguslerde agri buyume falan hic yok.lutfen bana yardimci olun
canlarim insallah hamilesinizdir aslinda adet ve hamilelik belirtileri ayni olur derler belirti aramamaya calisin
insallah hamilesiniz cunki belirtileriniz ona yoneliyor
Kızlar karnımda batmalar var 3, 4 gündür var. Ayrıca affedersiniz ama kabızlık da mevcut. Ve bu arada idrarında yanma oluştu hamile olabilirmiyim acepyoksa ben paranoyak mı oldum karnımın attığını da hissediyorum ...
Merhaba canım benim ...Yalnız o " sistit " de olabilir ...Saydığın şikayetler tıpatıp örtüşüyor ...Onda da karında batma hatta karında ağrı olur baya bir ...Adet günün geçti mi ...Yada mesela ben adet günüme iki ,üç gün kala yapmıştım testi ...Bence bir hamilelik testi al ...Ama hemen içinde kelebekler uçuşmasın olur mu çünkü belirtiler gerçekten çoğu zaman haberci değil ...Ve hamilelik baya bir ilerledikten sonra ortaya çıkıyor ...
İnşallah güzel ve hayırlı haberler verirsin bize
Ultrasona gittim ve sonuç aşırı ve sık mensturasyonve kist oluşumu moralim bozuk o odadan nasıl çıktım ve eve geldim bilemiyorum :'( sanki bir daha hiç bebeğim olmayacakmış gibi nasıl kötü oldum şimdi biraz daha iyiyim. Ben psikolojik danışmanım ama insan kendi söküğünü dikemiyo. Bugün beklenen adetim oluşmadı bakalım akşama olurmuyum büyük ihtimal sıkıntıdan geç olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?