yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

Tebrik ederim canım benim =)))) Allah sağlıklı ve rahat bir gebelik nasip etsin inşallah sağlıkla al bebişini kucağına

cok sevindim kizlar bu topikde hep hamile haberiyle karsilasiyorum darisi bizlerin basina insallah bizlerede dua edin Rabbim bebeklerinizi korusun

cok sevindim kizlar bu topikde hep hamile haberiyle karsilasiyorum darisi bizlerin basina insallah bizlerede dua edin Rabbim bebeklerinizi korusun

İnnnnnnnnnnnnnnnnnşallah canımmmmmm innnnnşallah en kısa ve hayırlı zamana alalım biz de haberleri ...Dualarımız sizinle canım benim inan ki rahat olun yeter ki Allah en hayırlı zamanı biliyor muhakkak beklemenin bir nedeni oluyor ...
Bacaklar havaya =))) Sloganımız bu Hakikaten doğru ...Bir de yumurtlama zamanı ...Gün aşırı ilişki ...Gerisi Allah ' a emanet ...
İçinizi ferah tutunnnnnn ...Ben inanıyorum hamile olmayan kalmayacak bu topikteeeeeeee....Noktaaaaaaa =))))

insallah canim cok sagol Allah razi olsun cok guzel yazmissin

Kızlar karnımda batmalar var 3, 4 gündür var. Ayrıca affedersiniz ama kabızlık da mevcut. Ve bu arada idrarında yanma oluştu hamile olabilirmiyim acep yoksa ben paranoyak mı oldum karnımın attığını da hissediyorum ...

merhaba kizlar.ben yeni katildim araniza.azerbaycandan.hamileleri kutlarim isteyenlerede cok kisa vakitde bu guzel haberi almalari.i dilerim.bende 4aylik evliyim hic korunmadim ama henuz hamile kalamadim cok istiyorum.her ay regi doneminde sarsiliyorum resmen

kizlar adetime 3gun var.amamende 1 hafta onceden karin agrilari basladi.yuzumde sinir bozucu sivilcelenme basladi.cok usuyorum.ayaklarimbuz gibi oluyor.idrara cok sik cikiyorum.birde asiri gazim var.bu hamilelik olur mu

kizlar adetime 3gun var.amamende 1 hafta onceden karin agrilari basladi.yuzumde sinir bozucu sivilcelenme basladi.cok usuyorum.ayaklarimbuz gibi oluyor.idrara cok sik cikiyorum.birde asiri gazim var.bu hamilelik olur mu?ama bulantim hic yok.akintim ge en aylara ragmen daha az.ve goguslerde agri buyume falan hic yok.lutfen bana yardimci olun

kizlar adetime 3gun var.amamende 1 hafta onceden karin agrilari basladi.yuzumde sinir bozucu sivilcelenme basladi.cok usuyorum.ayaklarimbuz gibi oluyor.ve cok agryor.sanki butun gun ayakta kalmisim gibi oysa cogu zaman uzaniyorum.idrara cok sik cikiyorum.birde asiri gazim var.bu hamilelik olur mu?ama bulantim hic yok.akintim ge en aylara ragmen daha az.ve goguslerde agri buyume falan hic yok.lutfen bana yardimci olun

canlarim insallah hamilesinizdir aslinda adet ve hamilelik belirtileri ayni olur derler belirti aramamaya calisin
insallah hamilesiniz cunki belirtileriniz ona yoneliyor

canlarim insallah hamilesinizdir aslinda adet ve hamilelik belirtileri ayni olur derler belirti aramamaya calisin
insallah hamilesiniz cunki belirtileriniz ona yoneliyor

İnşallah canım ağzından bal damlıyor...
Bat ıma 4gün var yarın ultrason çektireceğim ama ben sabırsızlıkla sabah test yaptım ve sonuç negatif :/
Ultrasonda hamile olduğum gözükür mü acaba 2 3 haftalık olsa bile amaaaannn kafayı yiyeceğim
Zaman hiç geçmiyor beklemek ne kadar zormuş

Merhaba canım benim ...Yalnız o " sistit " de olabilir ...Saydığın şikayetler tıpatıp örtüşüyor ...Onda da karında batma hatta karında ağrı olur baya bir ...Adet günün geçti mi ...Yada mesela ben adet günüme iki ,üç gün kala yapmıştım testi ...Bence bir hamilelik testi al ...Ama hemen içinde kelebekler uçuşmasın olur mu çünkü belirtiler gerçekten çoğu zaman haberci değil ...Ve hamilelik baya bir ilerledikten sonra ortaya çıkıyor ...
İnşallah güzel ve hayırlı haberler verirsin bize

Ultrasona gittim ve sonuç aşırı ve sık mensturasyon ve kist oluşumu moralim bozuk o odadan nasıl çıktım ve eve geldim bilemiyorum :'( sanki bir daha hiç bebeğim olmayacakmış gibi nasıl kötü oldum şimdi biraz daha iyiyim. Ben psikolojik danışmanım ama insan kendi söküğünü dikemiyo. Bugün beklenen adetim oluşmadı bakalım akşama olurmuyum büyük ihtimal sıkıntıdan geç olur .

Canımmmmmmmmmmmm hiç olur mu öyyyyyyle şey bebeğin olmaz olur mu inşallah Allah 'ın izniyle olacak en kısa zamana ...Hem kist falan onlar bir engel değil çok kolay tedavisi de...Ama haklısın aynı şeyleri yaşadık hep ...Ben bir ara soğan suyu içmiştim çok iyi geliyor böyle rahimsel kistsel şeylere ...Hatta bir arkadaşım hiç ilaçsız kurtuldu ...Her gün bir soğanı dörde bölüp 1,5 bardak kadar su içinde haşlayıp içiyorsun ...Burnumu kapatıyordum ben içerken hoş tadı da çok kötü olmuyor , yemek gibi tadı =) ...
Biliyorum elde değil canım benim ama rahatlık çooooooook önemli şu hamile kalma durumlarında ...Sen stres yapmamaya çalış...Allahım sen biliyorsun doğru zamanı diyerek ona emanet et ...
Olumlu düşünmeye çalış ki sana tutunmaya çalışıcak olan bebişine de moral olsun
Hepimiz aynı şeyleri yaşadık inan ki ...Boş hamilelik testleri vs...O kutsal iki çizgi görünmedi bir türlü...
Ama sonuç güzel olacak inşallah ...Telaş yok ...Bol dua var e mi ...

hastalandım bügünde hormon testi için gittim Pazartesi sonuçları alacağım bakalım neler olacak
Amaaannnn (
Sizlerden güzel haberler bekliyorum

Kizlar merhaba 4 aylik evliyim adetim hep duzensiz psikolojikmis dun doktora gitim cok umitliydim belirtilerim vardi internetgen sonuca baktim 0.100 degilim hani. Cok uzuluyorum yardim edin nolur

Burada konuşulanların üstünden yıllar geçmiş şimdi hepinizin çocukları kocaman olmuştur topik uğurlu diye bende yazmak istedim Rabbim bana ve bütün isteyenlere anne olmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…