- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
tükürük testini hiç duymadım nasıl oluyorben 24 tl ye aldım içinde 5 tane var adetimin ilk gününüde sayarak 10 gün yapmaya başladım tabi eşimlede birlikte oldum ilk 2 gün çıkmadı ama 3. gün çııbıkta çıktı adeti düzensiz olanalr için bunu öneriyolar bide tükürük testini bi dene istersen ....
hayır doktorun soyledıgı zamana kadar korunduk sonra korunmayı bırak dedıgı zamn da bıraktık o ay hamıle kaldım ama dusuk yasadım sımdı onumuzdekı ayy tekrar calısmalara devam ... doktorumun kontrolu altında olcam bı dusuk yasadıgım ıcın ... allah her ısteyene nasip etsin işallah ... stres yapmayın gayet sakın olun hepimiz daha cok yenıyız yenı gelinlerizhoşgeldin tatlım
sende 7 ay boyunca hiç korunmadınmı doktora gidene kadar...
olsun yine kalabilmişin ya ona bak o bile güzel insana güwen verir yaa bende tık yok hiç tutmuyor
yeni evileri pek tedavi etmiyorlar ya bende ondan gitmek istemiyorum 6 ay bekleyin diyorlar doktorlar....gerçi ilk 2.ayımda gittim kontol amaçlı adetlerim düzensiz diye 3 aylık bi ilaç verdi gebeliğe de engel değil dedi..ama o ilacı içtim yine kalamadım sonra daha çok yeniyim ilaçla hepten bozmim yumurtaları hormanları dedim akışına bıraktım şimdilik..ama hala bişey olmaması beni korkutuyor artı...doktora gitme zamanı geldi galiba 6 ay geçti nede olsa olsa olurdu
belki vardır canım test yapsana belki çıkar
aynen benim etraımdada var bikaç kişi benden çok sora evlendiler şimdi hepside hamile bi ben değilim çok moralim bozuk
bende 6 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz bizde de hala ses yok hayırlısı olsun... bu ay da bekliyorz bat 16 mart. olmazsa dr gideceğiz
arkadaşlar ben ebeyim yardımcı olmaya çalışayım size. bence o testlere gerek yok. son üç adetinizin tarihini biliyorsanız nette otomatik hesaplayıcılar war ordan ovulasyon gününüzü hesaplayın. diyelim ki 11 mart çıktı. 8,10,12 ve 14 martta birliktelik olması gerek .spermler 3 gün canlı kalır yumurta ise 24 saat yani spermler ulaştıgında canlı yumurta bulacak ki döllenme olsun. ayrıca ilişki sonrası hemen kalkmamak gerek en az 15-20 dk boyunca kalçanızın altına yastık koyup, yükseltip yatmalısınız. ben 1 yıl korunmadan sonra bu yöntemle korunmayı bıraktığım ilk ay gebe kaldım. tabiki düzensizadeti olanlar ve hap ile korunanlarda durum değişir
arkadaşlar ben ebeyim yardımcı olmaya çalışayım size. bence o testlere gerek yok. son üç adetinizin tarihini biliyorsanız nette otomatik hesaplayıcılar war ordan ovulasyon gününüzü hesaplayın. diyelim ki 11 mart çıktı. 8,10,12 ve 14 martta birliktelik olması gerek .spermler 3 gün canlı kalır yumurta ise 24 saat yani spermler ulaştıgında canlı yumurta bulacak ki döllenme olsun. ayrıca ilişki sonrası hemen kalkmamak gerek en az 15-20 dk boyunca kalçanızın altına yastık koyup, yükseltip yatmalısınız. ben 1 yıl korunmadan sonra bu yöntemle korunmayı bıraktığım ilk ay gebe kaldım. tabiki düzensizadeti olanlar ve hap ile korunanlarda durum değişir
canım hoşgeldin lütfen bizi yalnız bırakma biz yeni evlileri bilgilendirirsen çok sevap olur
benim adetlerim düzensiz pko var bana da bişey dermisin napmam lazım
3 ay keşke korunmasaydın canım neden korundunki inş olur nediyim 2 ay daha erken benim 6 ay oldu bu da erken ama yinede geç işte5 bucuk aylık evliyim 2 aydır korunmuyoruz ama malesef henüz yok
hayır ayrılmadım ama kararımı verdim korunmayacağım..çünkü onlar yüzünden bebek hasretimi engeleyyemem 7 ay olucak hala bişey yok zaten üzülüyorum bu durumaKaderiminoyunu sen ayrildinmi kv evinden
belkide canım ama genelde 2 günde bir oluyor nasıl kaçırabilirmkibir yıl boyunca yumurtlama günlerinde bulunulan korunmasız ilişkiden sonra bir sorun arayın demişti televizyonda bir doktor yumurtlama günlerini kaçırıyor olabilirsin kistin olabilir hemen telaşa kapılma arkadaşım.
peki canım o arkadaşın tedaviylemi kaldı..polikistik over uzun tedavi süreci olan bir durum. ama ünv. den arkadaşımın pko i vardı ve evliliğinin 10. ayında gebelik oluştu. tedavini oluyor düzenli dr kontrollerine gidiyorsan gebeliğe engel birr durum değil sonuçta. ama gebe kalma süresi uzun oluyor
tükürük testini hiç duymadım nasıl oluyor
okadar para ve veremem canım..mesajını yeni gördüm kusura bakma lütfen tükürük testi hastanelerde yapılıyomuş netten araştır istersen 78 tl veriyomuşsun bir kere yapman yeterliymiş sana yumurtlama gününü kesin olarak sölüyomuş... ovulasyon testi de ii ama tavsiye ederim adetin düzensize bi dene istersen.... :)
canım tedaviyle mi oldun hamileöncelikle allah hepinize en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah yazdıklarınızı okudukça aklıma benimde ilk evlendiğim aylar geldi aklıma... ne kadar ağlıyodum adet olunca benimle evlenenler hamile ben niye kalamadım diye tabi bir de sevgili kaynanacım sürekli ben torun istiyorum diyordu beni daha çok üzüyordu 3 aylık evliyken galiba sizde bir sorun var doktora gidin demişti o günden sonra ne kadar yalvarmıştım allaha ne olur benimde bir evladım olsun diye....çok şükür 8. ayımda öğrendim hamile olduğumu şimdi 11 aylık bir oğlum var... siz benim gibi yapıpta sakın ağlamayın en önemli şey moral bence bir de ilişki sırasında belinizin altına yastık koyun hemen de kalkmayın birde her gece ilişkiye girmeyin ben de işe yaradı belki sizdede yarar.....
kızlar ben6aylık ewliyim .hiç korunmadım ama hala hamile kalamadım .çok üzülüyorum.benim durumumda olan herkezi buraya bekliorum birbirimize destek olalım.inşallah mutlu haberlerimizi paylaşalım bu topikbize şans getirir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?