yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

tükürük testini hiç duymadım nasıl oluyor

hayır doktorun soyledıgı zamana kadar korunduk sonra korunmayı bırak dedıgı zamn da bıraktık o ay hamıle kaldım ama dusuk yasadım sımdı onumuzdekı ayy tekrar calısmalara devam ... doktorumun kontrolu altında olcam bı dusuk yasadıgım ıcın ... allah her ısteyene nasip etsin işallah ... stres yapmayın gayet sakın olun hepimiz daha cok yenıyız yenı gelinleriz işallah bu topikteki herkes en yakın zamanda bebişleriyle göbüşleri dolcak ...yenı oldugumuz ıcın kuruntu yapıyoruz sadece stres en buyuk etken cocuk olmamasının ... oyuzden stresden sıkıntıdan uzak duruyoruz ve mutlaka doktor kontrolune gıdelım kızlar ... bosa zamn kaybetmeyın doktorlarda sizi gerı cevırıcek olurlarsa cok erken falan dıyee hayır ben hemen cocuk ıstıyorum beklemek ıstemıyorum dedıgınız an sıze bakmak mecburıyetındedır ...

arkadaşlar ben ebeyim yardımcı olmaya çalışayım size. bence o testlere gerek yok. son üç adetinizin tarihini biliyorsanız nette otomatik hesaplayıcılar war ordan ovulasyon gününüzü hesaplayın. diyelim ki 11 mart çıktı. 8,10,12 ve 14 martta birliktelik olması gerek .spermler 3 gün canlı kalır yumurta ise 24 saat yani spermler ulaştıgında canlı yumurta bulacak ki döllenme olsun. ayrıca ilişki sonrası hemen kalkmamak gerek en az 15-20 dk boyunca kalçanızın altına yastık koyup, yükseltip yatmalısınız. ben 1 yıl korunmadan sonra bu yöntemle korunmayı bıraktığım ilk ay gebe kaldım. tabiki düzensizadeti olanlar ve hap ile korunanlarda durum değişir

bende 6 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz bizde de hala ses yok hayırlısı olsun... bu ay da bekliyorz bat 16 mart. olmazsa dr gideceğiz

belki vardır canım test yapsana belki çıkar
aynen benim etraımdada var bikaç kişi benden çok sora evlendiler şimdi hepside hamile bi ben değilim çok moralim bozuk

canım cok sabırsızlandm hafta içi yapmıştım negatif cıktı şimdi korkuorum cok sancılarım oluyo die test yapınca çok üzülüyorum negatif çıkınca allahım hepimize güzel haberler almayı nasip eder bende burda paylaşırım :)

merhaba ben ovulasyon günüm hesapladım ona göre eşimle ilişkiye girdik dediğiniz gibi hemen kalkmdım yastk da koydum belime aynı zamanda arı sütü polen ve bal karışımıda kullandık ama benim gögüslerim acıyo ve kasıklrım ağrıyo adet olckmışım gibi gecen ay 30 unda regli oldm şimdi çk sabırszlanıyrum ne diyebilirsinz bu duruma

canım hoşgeldin lütfen bizi yalnız bırakma biz yeni evlileri bilgilendirirsen çok sevap olur
benim adetlerim düzensiz pko var bana da bişey dermisin napmam lazım

bir yıl boyunca yumurtlama günlerinde bulunulan korunmasız ilişkiden sonra bir sorun arayın demişti televizyonda bir doktor yumurtlama günlerini kaçırıyor olabilirsin kistin olabilir hemen telaşa kapılma arkadaşım.

şekerpare39...
öncelikle stres yapmamaya , çok fazla düşünmemeye çalış derim. biliyorsunuz ki hormonların çalışma durumu stresten çok etkilenir. bu şekilde bir kaç ay denemeni öneririm, acele etme dr a gitmekte. zaten evlenip 1 yılını doldurduğu halde gebe kalamayanlara tedavi uygulanmaya başlanıyor. herhangi bir tedavi almak için çok çok erken, bir kaç ay sabret bence, rabbim yardımcın olsun.

Son düzenleme:
canım hoşgeldin lütfen bizi yalnız bırakma biz yeni evlileri bilgilendirirsen çok sevap olur
benim adetlerim düzensiz pko var bana da bişey dermisin napmam lazım

polikistik over uzun tedavi süreci olan bir durum. ama ünv. den arkadaşımın pko i vardı ve evliliğinin 10. ayında gebelik oluştu. tedavini oluyor düzenli dr kontrollerine gidiyorsan gebeliğe engel birr durum değil sonuçta. ama gebe kalma süresi uzun oluyor

5 bucuk aylık evliyim 2 aydır korunmuyoruz ama malesef henüz yok
3 ay keşke korunmasaydın canım neden korundunki inş olur nediyim 2 ay daha erken benim 6 ay oldu bu da erken ama yinede geç işte
Kaderiminoyunu sen ayrildinmi kv evinden
hayır ayrılmadım ama kararımı verdim korunmayacağım..çünkü onlar yüzünden bebek hasretimi engeleyyemem 7 ay olucak hala bişey yok zaten üzülüyorum bu duruma
belkide canım ama genelde 2 günde bir oluyor nasıl kaçırabilirmki
peki canım o arkadaşın tedaviylemi kaldı..
erken diyorlar 6 ay yada bir sene geçmesi gerekiormuş ama pko da durum farklı sence hemen gidimmi doktora

tükürük testini hiç duymadım nasıl oluyor

mesajını yeni gördüm kusura bakma lütfen tükürük testi hastanelerde yapılıyomuş netten araştır istersen 78 tl veriyomuşsun bir kere yapman yeterliymiş sana yumurtlama gününü kesin olarak sölüyomuş... ovulasyon testi de ii ama tavsiye ederim adetin düzensize bi dene istersen.... :)

okadar para ve veremem canım..
neyse allah ne verdiyse allah yumurtlama günümedenk getirir inş

öncelikle allah hepinize en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah yazdıklarınızı okudukça aklıma benimde ilk evlendiğim aylar geldi aklıma... ne kadar ağlıyodum adet olunca benimle evlenenler hamile ben niye kalamadım diye tabi bir de sevgili kaynanacım sürekli ben torun istiyorum diyordu beni daha çok üzüyordu 3 aylık evliyken galiba sizde bir sorun var doktora gidin demişti o günden sonra ne kadar yalvarmıştım allaha ne olur benimde bir evladım olsun diye....çok şükür 8. ayımda öğrendim hamile olduğumu şimdi 11 aylık bir oğlum var... siz benim gibi yapıpta sakın ağlamayın en önemli şey moral bence bir de ilişki sırasında belinizin altına yastık koyun hemen de kalkmayın birde her gece ilişkiye girmeyin ben de işe yaradı belki sizdede yarar.....

canım tedaviyle mi oldun hamile
8 ay hiç korunmadınmı
bende 6.ayımdayım inşallah bende kalırım artık bende adet düüzensizliği var ama pko sende varmıydı bunlar..bende herkeze istemiom düşünmüom falan diorum sustular ama ii oldu da çıkacak ortaya olmadığı biliyıorum

bende aynı durumdayım canım hıc korunmadık bebıste olmadıkk ıns beklıoruz bakalımm hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…