yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

Nerelerdesin arkadaşım nasıl gidiyor çalışmalar ???

canım hergün giriyorum forma çalışmalaa başladık ama bi sorun var galiba pazartesi adet bitti salı ilişki oldu ve dün kahve leke geldi dün akşamda ilişki oldu ama zorlanma acıma ağrı bişey yok banyo yaptım yattım sabah kalktım bu sefer kırmızı ve kahverengi leke sanki adet bitiminde olan gibi ya ne olabilir sence merak ettim:18::18:

bence adetinle alakalı bi durum canım ben sıkça karşılaşırdım o anlattığın durumun aynısıyla o yüzden garip gelmedi.başka bi sebebi olabileceğini sanmıyorum.Bitimine yakın olan şey biraz geç olmuş.

haklısın canım sen doktora gittin mi ne dediler bebiş ne kadarlık olmuş nalat bakalım merak ediyorum banada dua et olur mu ay bebişim var diyeyim

haklısın canım sen doktora gittin mi ne dediler bebiş ne kadarlık olmuş nalat bakalım merak ediyorum banada dua et olur mu ay bebişim var diyeyim
Biliosun işte geçen hafta gittik kese göründü .Normalde ptesi kalp atıişları için randevum vardı ama sabredemedim yarına randevu aldım.Geçen hafta kese var mı diye öldüm öldüm dirildim.Şimdi de kalp atışını duyucam mı acaba boş gebelik mi diye allaaam kafayı yicem sanırım :S hayır çünkü hiç mide bulantım yok hiç uyku yorgunluk hali yok ne biliyim canı bişeyler çeker insanın dimi hiç bişi yok ben de şüpheleniyorum :)Hep ediyorum yine ederim canım inşallah tez zamanda alırız hamile haberini hayırlısıyla...

CANIM GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜN HEPSİ SIRASIYLA OLACAK İNŞALLAH SAKİN OL BESLENMENE DİKKAT ET GÜZEL HABERLER VER HEP YARIN Kadir Gecesi DUALARDA BULUŞALIM Allah'a EMANET OL

canım uzun zamandır girmiyordum. şöyle bi bakim dedim. ayyy direk senin hamilelik takvimini gördümmm maşallah canım kavuşmuşssun dileklerine nasıl sevindim anlatamam tekrardan tebrik ederim

Merhaba kizlar bende 2 bucuk aylk evliyim. Bu ay denemeye basladik. En son 17 temmuzda regl oldum. Cok heycanli ve stresliyim rahat olurum diye dusunmustum ama oyle olmuyormus. Bugunlerde kasiklarimda agri var ve goguslerim hassas. Hepimiz icin herseyin hayirlisini nasip etsin rabbim... :)

Hayırlısı olur inşallah canım senin için..Haberdar et sonucu...

merhabalar görüldüğü üzere bende yeni evliyim sadece ilk ay korunduk ve tamda yumurtlama günümde gebe kalmışım daha dr gitmedim evde test yaptım pozitif çıktı 4 hafta 3günlük hamileyim bu kadar erken beklemiyorum çünki yumurta çatlama problemim vardı uzun bir dönem doğum kontrol hapı kullandım düzene adetimin düzene gireli 1,5 yıl oldu çok mutluyum inş allah isteyen herkeze versin.

hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah bebeğini sevgiler

tebrik ederim canım, Allah sağlıklı bir bebiş nasip eylesin sana...

tebrik ederi darisi bizlere

Canlarımmmmmmm canlarımmmmmmmmm ....
Kaç zamandır uğrayamıyorum topiğe ...Her şey Alllah'tan ama bu topik hakikaten uğurlu gibim =))))
Benim de hamilelik 3 aya yaklaştı çok şükür ...
İnşallah miniklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur ...İsteyen herkese de nasip olur inşallah ennnnnn kısa zamanaaaaaa ....
İkili teste gidicez kısmetse önümüzdeki hafta ...

Ohhh çok şükür bütün yazılanları okudum bir kaç günümü aldı:) sanki bi hikaye okur gibi merakla okudum kızlar sevincinize sevindim üzüldüğünüz de üzüldüm dualarınıza da âmin dedim :)
Ben 2yıldır evliyim ve 2 aydır korunmuyoruz ben hiç korunmadım zaten eşim kendince korundu
Bu ay yumurtlama zamanına denk getirmeye çalıştım umarım başarmışızdır:)
Perşembe günü doktora gideceğim ne var ne yok baksın diye herhangi bişey varsa bir an önce tedaviye başlayalım diye yazılanlardan etkilendim galiba çok korkuyorum bişey çıkarsa diye Allah hepimizin gönlüne göre en güzellerini nasip etsin inşallah

Korkma canım ben de öyle hikaye okur gibi iki gün burayı okudum bana uğurlu mu geldi nedir çok şükür rabbime bekletmedi bizi ..Korkularım vardı benim de.İnşallah sen de hayırlısıyla yavruna kavuşursun

Evet okudum senin durumunu biliyorum çok şükür hamile kaldın darısı bizim başımıza :) sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın :) bana uğurlu gelir inşallah burası....

Bende hamileyim çok şükür hemde histeroskopi laporaskopi oldum miyom alındı bide tüpler tıkalıydı evlendikten bir buçuk yıl sonra eşimdede morfoloji sorunu ve hareketli sperm sayısı azdı proxeed ve e vitamini kullandı ve şimdi başka bi tedavi olmadan hamile kaldım çokk şükür inş bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım sakın ümidinizi kesmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…