yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

ayyyyy maşallaahhhhh çok sevindim canım darısı başımıza inşallah bende sana yazarım böyleee Allah kucağına almayı nasip etsin ne kadarlık şimdi çok duygulandım yaaaaa

ayyyyy maşallaahhhhh çok sevindim canım darısı başımıza inşallah bende sana yazarım böyleee Allah kucağına almayı nasip etsin ne kadarlık şimdi çok duygulandım yaaaaa

Canım daha 5.haftamın başındayım geç yumurtlama olmuş o yüzden testlerde silik çıkmış ctesi gittik doktora keseyi gördük haftaya ptesi de kalp atışlarını duyucaz inşallah ..Darısı başına canım inşallah tez zamanda .

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş..dikkat et kendine artık yalnız değilsin darısı bizlerin başına

çok güzel canım hep güzel haberleele gel inşallah. bizede çok dua et benimde adet bitti ama kocişle küstüm çalışmamaız gerekn zamanda beni küstürdüğü için daha çok kızıyorum

çok güzel canım hep güzel haberleele gel inşallah. bizede çok dua et benimde adet bitti ama kocişle küstüm çalışmamaız gerekn zamanda beni küstürdüğü için daha çok kızıyorum

Çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar şu mübarek günlerde dualarım hep sizinle inşallah siz de güzel haberlerle dönersiniz buraya.Canım sen neden küsüyorsun ama ayda bikaç gün tutturma şansımız var zaten onu da küs geçirme sonra pişman olursun üzülürsün eğer çok kalbin kırılmadıysa görmezden gelmeye çalış bebiş umudu için....

aman canım valla bilmiyorum büyük bişey değil ama dün hiç caba bile sarf etmedi sadece yan odaya mesaj yazıyo inatsın sıkıntın ne diye gelip yanıma sormadı bile o gelene kadar ben gitmem beter olsun

aman canım valla bilmiyorum büyük bişey değil ama dün hiç caba bile sarf etmedi sadece yan odaya mesaj yazıyo inatsın sıkıntın ne diye gelip yanıma sormadı bile o gelene kadar ben gitmem beter olsun

iyi senin ki yine sıkıntın ne diye mesaj atmış benimki onu da yapmazdı kendim küsüyodum kendim barışıodum artık takmamaya başladım :) hiç bekleme bence hiiiiç vakit kaybetmeyinnnnn

bende tebrik ederim
dun profilim baglanmisdi tebrik edemedim
Allah sagsalim kucagina almayi nasib etsin darisi bizlere artik

iyi senin ki yine sıkıntın ne diye mesaj atmış benimki onu da yapmazdı kendim küsüyodum kendim barışıodum artık takmamaya başladım :) hiç bekleme bence hiiiiç vakit kaybetmeyinnnnn

ay canım bazen diyorum evde büyümemiş çocuk varken ne yapacan bebeği sonra vazgeçiyorum tabi

Merhaba arkadaşlar ...
Ben de 6 aylık evliyim ama 1 aydır çocuk istiyoruz ...
İnşallah Allah hayırlısıyla nasip eder ...
Hoş sakin sakin beklediğimi düşünüyorum ...Ama yine de neredeyse bütün sayfaları okudum ...Umut etmekten alamıyor insan kendini =)))

valla güya ben de öyleydim panik olmıcaktım moralimi bozmıcaktım filan ama çok heyecanlı oluyor ben de okudum valla bütün sayfaları burda.Ve bana gerçekten uğurlu geldi burası hep söylerim.Dilerim herşey gönlüne göre olur.Hamile kalırsın sağlıkla.

Amin canım aminnnnn =))))
Evet ben de gördüm uğurlu geldiğini bu topiğin sayfa sayfa hepsini okuyunca resmen sizlerle üzülüp sizlerle sevinmiş oldum...
Hatta manevi teyzeleriyiz kuzucukların
Canım benim Yarencim peki sen kaçıncı ayda kaldın hamile ...Yumurtlama takip edip yastık koydun mu ...
Dediğin gibi yine de bir heyecan oluyor elde değil kendini dinliyorsun

Bir de bir şey soracağım deneyim konuşuyor ne de olsa bu sayfalarda ...

YA KAHVE ZARARLI DİYORLAR DOĞRU MU...

Düşük müşük diyorlar da ben çok seviyorum türk kahvesini yeeeeaaaaa ...İçmiym mi şimdiiiiiiii ???????????

Nerdeyse birbuçuk yıllık evliyim hamile kalamadım ama birbuçuk yıl içinde 2 ameliyat geçirdim bir histeroskopi miyom vardı birde tüplerim tıkanık olduğundan laparoskopik operasyon eşimede sperm testinde teratoozspermi ve progresif hareket oranı düşük teşhisi konuldu bakalım Allah hayırlısını versin hakkımızda herkese hayırlı evlatlar versin rabbim.

Maşallahhhhhhhhhh canımmmmm tü tü tü 41 milyon kereeeeeee =)))
Ama yine de düşündüğün doğru birşey hemen yayma çevreye istersen , biraz zor olacak belki ama Keseyi gör sağlıkla bebişini gör ...
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın ve güzel ferah sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin cancağzım ...
Doğru diyorsun kahve çay konusunda da

yok yok daha annem ve eşim dışında kimse bilmiyor henüz

Heh iyi canım benim =)
Ben çok inanırım öyle şeylere bilmiyorum ben mi evhamlıyım ama =)
Allah hayırlısıyla sağlıkla büyütsün bebekini canının içinde yarencim ...Zamanı gelince zaten duymayan kalmayacak

İnşallah hayırlısı ile hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…