• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evli sorunları mıdır?

aynen öyle.geçen de diyorumki bak çok çalış yüksel çocuk olunca 2 yıla kadar ücretsiz izin alabiliyorum.çocuğu büyütürüm anne sevgisiyle diye. adamın tepkisine bak 2 yıl uzak kalırsın soğursun işten olmaz öle şey. e ben iki işe zaten yetişemiyorum hepsine nasıl yetişcem bence en iyisi ev hanımlığıymış diyorum blöf olsun diye.adam ne diyır ben çalışmayan biriyle evlenmezdim.buyur burdan yak.

Yüzsüzlüğün bu kadarı.. Bi de erkeğim diye gezer bu tipler.. Neyse stres yapıp üzme kendini. Ama burnundan da getir hiç umursama.
Umarım pişman olur da kendine çeki düzen verir canım :ssz:

seninki yeni evlilik sorunu değil canım baya eşin sorunlu pek çabuk gerçek yüzünü göstermiş insan para için karısına çocuk gibi küsüp hakaret edermi ya çok tuhaf geldi eşinin tavrı belliki evliliğin sorumluluğunu kaldırabilecek biri değil valla sabırlı ve olgun davranmışsın herşeye rağmen ben seni takdir ettim doğrusu ben olsam senin kadar olgun davranamayabilirdim bana güvenip mi evlendin iş kurdun derdim :31:

seninki yeni evlilik sorunu değil canım baya eşin sorunlu pek çabuk gerçek yüzünü göstermiş insan para için karısına çocuk gibi küsüp hakaret edermi ya çok tuhaf geldi eşinin tavrı belliki evliliğin sorumluluğunu kaldırabilecek biri değil valla sabırlı ve olgun davranmışsın herşeye rağmen ben seni takdir ettim doğrusu ben olsam senin kadar olgun davranamayabilirdim bana güvenip mi evlendin iş kurdun derdim :31:

walla tatlım bundan önce o kadar kötü şeyleri yaşamamış olsaydım bende neler yapardım neler.ama kötüyü görünce buna şükür bile edebiliyorum emin ol.bazen diyorum ki Allahım bana en kötsünü gösterdi sabretmeyi öğreneyim diye.ben çok burnunun dikine giden dediğim dedik bi insandım.ama hayat bana öyle şeyler öğretti ki hep dilimi tutuyorum artık.

Boşverin. Sinirlenmeyin. Gerçek yüzünü görmeye başladığınız için sevinin.
Onun gibi siz de umursamayın.
Belki o zaman kendini düzeltmek için düşünmeye başlar.

henüz yeni üyeyim özelden msj atamıyorum.1 sayfa yazdım ama gönderemedim:(

Adamın iyi yönleri hangileri acaba kaslı yakışıklı mı,boylumu, tatlı dilli mi?

Adamın iyi yönleri hangileri acaba kaslı yakışıklı mı,boylumu, tatlı dilli mi?

Öyle olsa bile çekilmez.:)
İşin şakası tabi ...

Allah size sabır versin,eşiniz çok zor bir adam.

Çok kararlı,akıllı ve güçlü olmak zorundasınız.

Facebook profillerine ,resimlere filan takılıp ona mesaj atmayın en azından bundan sonra,sizin etkilendiğinizi görüp daha da şımaracak ve sizi üzecekdir.

walla tatlım bundan önce o kadar kötü şeyleri yaşamamış olsaydım bende neler yapardım neler.ama kötüyü görünce buna şükür bile edebiliyorum emin ol.bazen diyorum ki Allahım bana en kötsünü gösterdi sabretmeyi öğreneyim diye.ben çok burnunun dikine giden dediğim dedik bi insandım.ama hayat bana öyle şeyler öğretti ki hep dilimi tutuyorum artık.

anladım canım o zaman Allah sana daha daha sabır versin kocanada akıl fikir vicdan versin ben sana kıyamadığım için sabretme dedim nereye kadar sen vereceksin ve sabredeceksin tek taraflı olmaz ki:31:

Sen ona iş kuracağım vaadiyle evlenmedin ya bu adam niye böyle yapıyo,çok garip
Sanki söz verdin de tutmadın gibi davranmış.Sen elinden geleni yapmışsın.Kredi çekmeyi bile kabul etmişsin banka vermemiş.

Zaten borcunuz varmış,akıl var mantık var tekrar borca girilir mi?
Kendi haline bırak bi süre bence,sonra aklı başına gelir belki.

aynen öyle.geçen de diyorumki bak çok çalış yüksel çocuk olunca 2 yıla kadar ücretsiz izin alabiliyorum.çocuğu büyütürüm anne sevgisiyle diye. adamın tepkisine bak 2 yıl uzak kalırsın soğursun işten olmaz öle şey. e ben iki işe zaten yetişemiyorum hepsine nasıl yetişcem bence en iyisi ev hanımlığıymış diyorum blöf olsun diye.adam ne diyır ben çalışmayan biriyle evlenmezdim.buyur burdan yak.

:53::53::53:

altın yumurtlayan tavuk olarak görülüyorsun..
memursun da işini kaybetme riskin yok,garantili iş ve emeklilik..
seni üzmüş olmıyayım ama eşin maddiyatınla daha çok ilgili :19:

bi de açık açık itiraf etmiş, ima falan da değil..:30:

Bende yeni evli sayılırım.Yeni evlilerin sorunları bunlar değil ki.

Maddiyat tabiki ilk başlarda sorun olabiliyor.Sonuçta düğünden kalan borçlar oluyor ama bunlar el birliğiyle ödeniyor.Tartışacak ne var ki bunda?

Yeni evlilerin birbirlerine alışma,aynı evde yaşam şartlarına alışma gibi sorunları olur bence.Sizinki biraz spesifik bir durum.

karamsar olmak istemiyorum ama bu evlilik yürümez bugün değilse yarın biter.sakın çocuk yapma bence

ben böyle borcu olup ta hala borç ile iş yapmaya çalışan insanları anlayamıyorum.
kolay yoldan zengin olma düşüncesi var sanırım
bence sen de eşinin bu kadar üstüne gitme bırak konuşmuyosa tavır yapıyosa yapsın
herşey senin elinde farkındaysan yapmıyorum de taviz verme surat as sonra yine sen iyi olucaksın emin ol

siz evde hem hanımlık hemde beylik yapmıssınız o kadar sorumluluk almıssınız ki üzerinize hep daha fazlasını istiyor sizden doyumsuz bi eş var karşınızda bnce evlilik fikrine ve evliliğin sorumluluğuna pek alışamamış tabi bunda ufakta olsa bilmeden sizinde payınız da var herşeyi üzerinize almanız yanlış etki yapmış eşinizde..

Esiniz sorumsuz gibi. Sorumluluk almak istemiyor.

Rolleri degistirmissiniz evin erkegi modundasiniz.

Sirtini da dayamis size oh ne ala memleket.

Canim kizma ama tam bi odun kocan:47:20:: bende kocamdan daha fazla kazaniyrum bizimde büsürü borcumus var
ama cok sükür huzurumuz yetinde kocmam borcumus var diye kendine yeni.cep teli
bile almiyor seniki kalkmis bide araba istiyor, sakina aliyim deme yoksa bunun sonu yok, Rabim yardimci ol:5:sun

ben ona msj yazmıştım ya profil resmini de şifreni de değiştirmişsin sıra bende galiba diye.
gelen cevap: GELME ÜZERİME HEM NE YAPACAN BENİ YARIN Bİ GUN OLUR GİDERİM ÖYLE ÇOK SAHİPLENME. olay bu.delirecem.

çocuk daha bu adam . Yazdığı mesaja bakın .Ben bile çok sinirlendim . Sakın sakın kredi falan çekeyim deme. Dediği gibi gün olur gider ki gidecek gibi birine benziyor o borçlar sana kalır. Sakın !!

Eşinize diyin ki artık araba alıp satma işlemleri bile takibe girdi..Bu işi ticarete dönüştürenler vergi ödemek zorunda devlete..Tam olarak kaç arabayla sınırlı bilmiyorum ama 3 dü sanırım bunun üzerinde alım satım yapıldıgında takibe giriyor.

ben ona msj yazmıştım ya profil resmini de şifreni de değiştirmişsin sıra bende galiba diye.
gelen cevap: GELME ÜZERİME HEM NE YAPACAN BENİ YARIN Bİ GUN OLUR GİDERİM ÖYLE ÇOK SAHİPLENME. olay bu.delirecem.

nedemek ya beni ne yapacan birgun giderim falan ozaman niye evlenmis neden hayat karartmak zorlastirmak icin seni secmis... sanirim evlilige alisamadi hep biz kadinlar olgun olmak zorundayiz
senin yerinde olsam sakin bi sekilde konusun onu suclamadan anlat artik kucuk bir cocuk gibi anlatmalisin borc bitsin öyle cekelim krediyi..neden kendimizi da fazla slkalim falan önemli olan simdi evli olmanin tadini cikarmak falan de..

üzülme ama bu tarz zayıf insanlar ,başkalarının eline bakarlar hayatları boyunca.Doğru düzgünde hiç bir işte tutunamazlar. Kafaları pek çalışmaz çünkü. Etrafındaki insanlarında iliklerini kemiklerini eritirler.
sen kredi çekmek istemediğin için yaptıgı tavırlara bak . Yarın öbür gün iş batıracak bu sefer yine sana dadanacak . Sömürecekte sömürecek . Zayıf bir erkek . sana sırtını raslamış

Back
X