sinirsel belim tuttu yine ya![]()
Boşverin. Sinirlenmeyin. Gerçek yüzünü görmeye başladığınız için sevinin.
Onun gibi siz de umursamayın.
Belki o zaman kendini düzeltmek için düşünmeye başlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sinirsel belim tuttu yine ya![]()
aynen öyle.geçen de diyorumki bak çok çalış yüksel çocuk olunca 2 yıla kadar ücretsiz izin alabiliyorum.çocuğu büyütürüm anne sevgisiyle diye. adamın tepkisine bak 2 yıl uzak kalırsın soğursun işten olmaz öle şey. e ben iki işe zaten yetişemiyorum hepsine nasıl yetişcem bence en iyisi ev hanımlığıymış diyorum blöf olsun diye.adam ne diyır ben çalışmayan biriyle evlenmezdim.buyur burdan yak.
seninki yeni evlilik sorunu değil canım baya eşin sorunlu pek çabuk gerçek yüzünü göstermiş insan para için karısına çocuk gibi küsüp hakaret edermi ya çok tuhaf geldi eşinin tavrı belliki evliliğin sorumluluğunu kaldırabilecek biri değil valla sabırlı ve olgun davranmışsın herşeye rağmen ben seni takdir ettim doğrusu ben olsam senin kadar olgun davranamayabilirdim bana güvenip mi evlendin iş kurdun derdim![]()
Boşverin. Sinirlenmeyin. Gerçek yüzünü görmeye başladığınız için sevinin.
Onun gibi siz de umursamayın.
Belki o zaman kendini düzeltmek için düşünmeye başlar.
Adamın iyi yönleri hangileri acaba kaslı yakışıklı mı,boylumu, tatlı dilli mi?
walla tatlım bundan önce o kadar kötü şeyleri yaşamamış olsaydım bende neler yapardım neler.ama kötüyü görünce buna şükür bile edebiliyorum emin ol.bazen diyorum ki Allahım bana en kötsünü gösterdi sabretmeyi öğreneyim diye.ben çok burnunun dikine giden dediğim dedik bi insandım.ama hayat bana öyle şeyler öğretti ki hep dilimi tutuyorum artık.
aynen öyle.geçen de diyorumki bak çok çalış yüksel çocuk olunca 2 yıla kadar ücretsiz izin alabiliyorum.çocuğu büyütürüm anne sevgisiyle diye. adamın tepkisine bak 2 yıl uzak kalırsın soğursun işten olmaz öle şey. e ben iki işe zaten yetişemiyorum hepsine nasıl yetişcem bence en iyisi ev hanımlığıymış diyorum blöf olsun diye.adam ne diyır ben çalışmayan biriyle evlenmezdim.buyur burdan yak.
ben ona msj yazmıştım ya profil resmini de şifreni de değiştirmişsin sıra bende galiba diye.
gelen cevap: GELME ÜZERİME HEM NE YAPACAN BENİ YARIN Bİ GUN OLUR GİDERİM ÖYLE ÇOK SAHİPLENME. olay bu.delirecem.
ben ona msj yazmıştım ya profil resmini de şifreni de değiştirmişsin sıra bende galiba diye.
gelen cevap: GELME ÜZERİME HEM NE YAPACAN BENİ YARIN Bİ GUN OLUR GİDERİM ÖYLE ÇOK SAHİPLENME. olay bu.delirecem.