• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evli sorunları mıdır?

böyle erkekleri bide evlendiriyorlar ya ailelerii adam diyee... :47:
öyle cok adam kiliginda gezinen erkek varki hepsini toplasan 1 kadinin tirnagi olamazlar...:19:

ben ona msj yazmıştım ya profil resmini de şifreni de değiştirmişsin sıra bende galiba diye.
gelen cevap: GELME ÜZERİME HEM NE YAPACAN BENİ YARIN Bİ GUN OLUR GİDERİM ÖYLE ÇOK SAHİPLENME. olay bu.delirecem.
bu nasıl bir cvptır yaa ne sanıyor kendını bırak sende tınlama yaa arabanı sat onu bunu yapp borçlarla ugraş en ufak bişey de sen yokmuşsun gibi davranmalar bu kadarı bence fazla degıl haddındende fazla tehtıd etmiş resmen senı bir gün olur giderim göz dağı vermiş sankiii bence canım sende kendıne bu laflardan sonra ayarı çekkk

bence ne şimdi ne sonra araba alacağım diye kredi çekme hatta bir daha hiç kredi çekme kusura bakma ama eşin çok çıkarcı sanki, hem kredileri sen çekiyosun ödemek için sen kafa patlatıyosun beyfendi keyfini düşünüyor,acaba hangi borcunu ödemedide bankalar kara listeye aldı eşini

Artık eskisi gibi araba al sat devirleri kapandı .. Bi arkadaşıma çok yüklü bir miktarda borç çıkardı devlet 30.000 civarı.. Bi şekilde takip edip buluyolar. Yeni yasalar filan çıktı . Eşiniz pirince gideyim derken evde ki bulgurdan olmasın . Yasalar konusunu biraz araştırın ve bu noktadan hareket ederek vezgeçmesini sağlayın bence ..

sor bakalim beyfendiye istedi markasi.neymis ne renk olsun koltuklar derimi
i olsun
ona göre.kredi cekicem askim!!
tövbe tövbe gelde sinir olma

Yeni evli olmanızla değil, hesapsız iş yapmanızla ilgili sıkıntılar. Kusura bakmayın ama birden bütün borçların altına girmenin ne manası var bilmem. Ödeyeceğiniz kadarını alın, bütçenize uygun değilse erteleyin ya da daha hesaplı seçeneklere bakın. Evlenmeden önce çalışan maddi problemi olmayan insanlar bu düğün harcamaları nedeniyle en canım cicim zamanlarını borç ödeyerek-borç yüzünden kavga ederek geçiriyorlar. Evde eşyanız eksik olsun ama huzurunuz tam olsun.

siz zaten ailesinin kıyafetine kadar almakla bukadar fedakarlıkla yüzsüze fazlasıyla yüz vermişsiniz....pek yeni ewli sorunu değil bu bence bencillik ve nankörlük yani kişilik bozukluğuyla ilgili bişey....

yuz verirsen a...ya gelir sıç...r halıya demişler. evin erkeği sen olmusun zaten vur ağzına sussun otursun :)

okadar borç senin üzerinde tabiki adam giderim diye rest çekecek fazla değer vermişsin totosu kalkmış belliki....

aynen öyle.geçen de diyorumki bak çok çalış yüksel çocuk olunca 2 yıla kadar ücretsiz izin alabiliyorum.çocuğu büyütürüm anne sevgisiyle diye. adamın tepkisine bak 2 yıl uzak kalırsın soğursun işten olmaz öle şey. e ben iki işe zaten yetişemiyorum hepsine nasıl yetişcem bence en iyisi ev hanımlığıymış diyorum blöf olsun diye.adam ne diyır ben çalışmayan biriyle evlenmezdim.buyur burdan yak.

arkadaşım bunlar çok tehllikeli durumlar evlilik adı altında hayatımı nasıl kolaylaştırırım çalışmaları hem de sana nasıl zarar verdiğini hiç umursamadan onunla tartışmaya girme her yüzünü yavaş yavaş görüyosun zaten inan bana tehlikeli bile olabilir emin olursan vakit kaybemeden defedersin ben bunun on beden büyüğüyle yaşadım adamın teki tabiri caizse ayının tekiyle bundan birkaç sene önce tanışmıştım bana çok ilgi gösterdi niyeti hep evlenmekti aileden zengindi işi iyiydi ailesi mükemmeldi babası emekli generaldi herşey dört dörtlük görünüyordu evlenmeden önce önemsemek istemediğim görmek istemediğim bikaç ayrıntı vardı ben az saf değilmişim evlendikten sonra başladı sınavları kazanmak zorundasın bak kadın doğum doktorları daha çok para kazanıyo iyi de sana ne hayır geleceğimi kurtarmalıymışım iyi de senin ailenin trilyonluk arsaları var karının kazanağı parayamı güvendin şaka gibi çalışmak istemiyomuş miras kalana kadar ona bakmamı bana dayatıyo şaka gibi ben acillerde çalışıyordum eve dağılmış vaziyette geliyorum adam bana hastaneler özelleşecek ben ne yapacağım diyo karımın parası fahişelere yetmeyecek diye düşünüyo farkındalığım bir senemi aldı hayır canım kardeşim bunlar ima etmiyolar açık açık söylüyolar bu gözler bunları da gördü soğuk kanlı ol bu adamla tartışmaya girme bu erkekler mutasyona uğramış

Canim sakin ama sakin böyle birseye kalkisma. Sen kendin diyorsun zaten esim kara liste´de diye. eeee borcuna sadik biri olsa kara listede olurmu?
Bile bile lades deme bence. Ilk kavgada bana güvenme, sahiplenme ceker giderim diyor birde yaaa. Valla gün gelir ben sana demistim der, borcuyla sizi bas basa birakir.
Gitsin calissin önce var olan borclari kapatsin.

ay valla okudum içim şişti. ne gıcık adammış yaaa canım kusura bakma ama sölemek zorundayım yani.
bence sen bundan bi an önce kurtulmaya bak bu seni kullanmaya gelmiş anacım.

Yoluncak gaz gibi mi gördü acaba sizi tabiri caizse :44: evlenirken herseyi sizin yapmış olmanız da işlerine gelmiş demek ki sanki evlilikten çok çıkar ilişkisi gibi olmuş bu

Aynen katılıyorum bu yoruma.
Arkadaşım bende senin gibi evlendim,eşya,düğün...vs. Hepsi benden gitti ama sen abartmışsın.Arabanı satıp üstüne kredi çekmişsin.Baştan neden taviz verdin ki bu kadar?Ben seni çok iyi anlıyorum.İnsan biran önce yuvası kurulsun istiyor,karşı tarafın durumu yok ben bari yapayım diyor ama bir yere kadar.Bu fedakarlıklara karşılık verilmiyormuş bunu gördüm.İlk aylar insan sorun etmiyor ama karşındakinin nankörce konuşmaları olunca zamanla olay şuna döndü bende :mesala mutfağa giriyorum,herşey var çeyizlikler,elektronikler vs eksik yok odada ama içimden diyorum ki "onun bu odada 1 çay kaşığı bile yok herşeyi ben aldım".Yatak odasına giriyorum "5 poşet giysiyle geldi insan bir bavul,1 havlu getirir"vs vs vs.İnsan düşündükçe sinir oluyor.Bilerek hiç kullanmadığım elektroniğin birini kırdım ona birdaha aldırdım.Başka biri için "benimki bozuk çıktı "dedim birşey daha aldırdım.Yoksa enayi gibi hissetmeye başladım kendimi,yenemedim bu hissi.Ben sağlık sorunlarımdan işten ayrıldım şimdi o bakıyor eve içim ancak böyle rahatladı.Birde çalışıp eve parayıda ben getirseydim iyice çileden çıkardım:47::47::47:
En önemlisi ben altınlarımı attım bankaya,ölsem vermem.Benim ailem,akrabalarım 20000L'lik altın taktı.Olaki kavga ettik.eşim bana "yarın git evden "dese ne olacak?Buarada onun 2 hediyelik bileziğini de verdim ki hakkı kalmasın benimkileri istemeye.Dünyanın binbir türlü hali var."Biz,seninle 10 yılı dolduralım bakalım,evlilik rayına otursun,yatırım yapmaya kalkarsak ancak öyle satarım altınları"dedim eşimede.Başta kızdı mızdı kabullendi sonunda.Senin eşin gibi yapsa 2.gün atardım evden.Sen o kadar borca gir üstüne hala"kredi çek, borç yap "desin;olmayıncada seni silsin,yok öyle yağma.Bu adam 3.ayınızda seni annenin evine gönderse,borçlarını mı götüreceksin baba evine?Allah aşkına dikkatli at adımlarını.Boşan demiyorum,evlenmek kolay değil ama insanlar kaç yıllık eşlerinden olmadık hareketler görüyorlar sen 1 yılda ne kadar tanıdın eşini?Kendini kullandırma derim.Hayır dediysen diret.Ailenede anlat durumu,görmüş geçirmiş insanlar bakalım sana ne diyecekler.Her durumda arkanda olurlar en azından.

Bilerek hiç kullanmadığım elektroniğin birini kırdım ona birdaha aldırdım.Başka biri için "benimki bozuk çıktı "dedim birşey daha aldırdım.Yoksa enayi gibi hissetmeye başladım kendimi,yenemedim bu hissi.Ben sağlık sorunlarımdan işten ayrıldım şimdi o bakıyor eve içim ancak böyle rahatladı.Birde çalışıp eve parayıda ben getirseydim iyice çileden çıkardım:47::47::47:
.

ay cnm cok güldüm yaa:1: ii yapmışsın için rahatladıysan sorun yok. kır kır herşeyi kendi alsın:1: yaranılmaz erkeklere valla

Son düzenleme:
ay cnm cok güldüm yaa:1: ii yapmışsın için rahatladıysan sorun yok. kır kır herşeyi kendi alsın:1: yaranılmaz erkeklere valla

Evet dışarıdan bakınca komik ama insan yaşayınca içine oturuyor.Daha dün söz söyledim yine.İnançlı bir eşim var ama 1dini kitap yok evinden gelen.Kendim için bir Kur'an-ı Kerim almıştım,hergün elinde.Dün baktım,yırtılmış bir yeri.Tepem attı "30 yaşına kadar benim kitaplarımı mı okudun "dedim,"yooo..."dedi."Nedir o zaman,neden bu eve senin eşyaların gelmedi evinden,bir kitabı kar mı sayıyorsun? "dedim.Bugün gitmiş yenisini almış.Mesele kullanması değil işte,evinde yok muydu? Getirseydi,bu ev onunda evi mesele bu.:47::47::47:

Son düzenleme:
ay valla okudum içim şişti. ne gıcık adammış yaaa canım kusura bakma ama sölemek zorundayım yani.
bence sen bundan bi an önce kurtulmaya bak bu seni kullanmaya gelmiş anacım.

gece gece yine panik atak geçiriyorum

cesi82,

eşinizle sorununuzu çözdünüz mü bilmiyorum, şimdi size yazacaklarımı başka bir arkadaş yazdı mı onuda bilmiyorum, size yazacaklarımı eşinize aynen aktarın, size inanmazsa google araç alım satım yapanlara gelen ceza diye yazsın ve Maliye Bakanlığı'nın resmi yazısını okusun.
Size boş yere tavır yaptığını bu yolla anlar belki.

''Oto alım-satımı yapan resmi bir şirketi olmadığı sürece alım-satım yapamaz.
Bir siteden kopyaladığım yazıyı aynen aktarıyorum:
Yılda 3 kez araba alan satan 623 bin kişiye inceleme mektubu gönderildi. Buna göre internet üzerinden veya şahsi olarak ikinci el araba alım satımı yapanlardan vergi alınacak.

Gelir vergisi, KDV ödemek zorundasın. Gelir İdaresi Başkanlığı da bu konuyla ilgili 623 bin kişiye inceleme mektubu gönderdi." dedi. Geriye dönük olarak noter kayıtları, Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Tescil kayıtlarının TC Kimlik numaraları üzerinden incelemeye tabi tutuluyor.

Galeriler dışında yılda 10 araç satana 50.000 TL. para cezası verilecek.'' Ki, çevremde birkaç kişiye Bakanlık'tan mektup geldiğini, araç alım satımı yüzünden yüksek vergiler çıktığını bizzat biliyorum.

İnsanların umutlarıyla, hayalleriyle oynuyorlar, bir de "erkeğim" diye geçiniyorlar.
Çok üzüldüm sizin adınıza..
Taviz vermeyin kesinlikle.
Bakın onlarca mesaj yazılmış size, bir kişi de farklı bir yorum yapmamış.
Durum asla normal değil..Ve önlem almayıp, taviz verirseniz sizin sonunuz hiç iyi olmaz :(

Sahiplenmeyin, bırakın gitsin nereye gidiyorsa. (Adım gibi eminim gitmez!)
Sevginizi kullanıyor aklı sıra..

Back
X