Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu nasıl bir cvptır yaa ne sanıyor kendını bırak sende tınlama yaa arabanı sat onu bunu yapp borçlarla ugraş en ufak bişey de sen yokmuşsun gibi davranmalar bu kadarı bence fazla degıl haddındende fazla tehtıd etmiş resmen senı bir gün olur giderim göz dağı vermiş sankiii bence canım sende kendıne bu laflardan sonra ayarı çekkkben ona msj yazmıştım ya profil resmini de şifreni de değiştirmişsin sıra bende galiba diye.
gelen cevap: GELME ÜZERİME HEM NE YAPACAN BENİ YARIN Bİ GUN OLUR GİDERİM ÖYLE ÇOK SAHİPLENME. olay bu.delirecem.
aynen öyle.geçen de diyorumki bak çok çalış yüksel çocuk olunca 2 yıla kadar ücretsiz izin alabiliyorum.çocuğu büyütürüm anne sevgisiyle diye. adamın tepkisine bak 2 yıl uzak kalırsın soğursun işten olmaz öle şey. e ben iki işe zaten yetişemiyorum hepsine nasıl yetişcem bence en iyisi ev hanımlığıymış diyorum blöf olsun diye.adam ne diyır ben çalışmayan biriyle evlenmezdim.buyur burdan yak.
Yoluncak gaz gibi mi gördü acaba sizi tabiri caizse :44: evlenirken herseyi sizin yapmış olmanız da işlerine gelmiş demek ki sanki evlilikten çok çıkar ilişkisi gibi olmuş bu
Bilerek hiç kullanmadığım elektroniğin birini kırdım ona birdaha aldırdım.Başka biri için "benimki bozuk çıktı "dedim birşey daha aldırdım.Yoksa enayi gibi hissetmeye başladım kendimi,yenemedim bu hissi.Ben sağlık sorunlarımdan işten ayrıldım şimdi o bakıyor eve içim ancak böyle rahatladı.Birde çalışıp eve parayıda ben getirseydim iyice çileden çıkardım![]()
.
ay cnm cok güldüm yaaii yapmışsın için rahatladıysan sorun yok. kır kır herşeyi kendi alsın
yaranılmaz erkeklere valla
ay valla okudum içim şişti. ne gıcık adammış yaaa canım kusura bakma ama sölemek zorundayım yani.
bence sen bundan bi an önce kurtulmaya bak bu seni kullanmaya gelmiş anacım.
yuz verirsen a...ya gelir sıç...r halıya demişler. evin erkeği sen olmusun zaten vur ağzına sussun otursun :)