Yeni evli ve bunalimda

Bende avrupa yakasından anadolu yakasına geldim. Bunalıma girmiştim kimseyi tanımıyodum konuşcak insan yoktu bi süre sonra ani ağlama krizleri yediğimi kusma hastalığı başladı psikolojik bunalıma girmiştim.

Evet oyle oluyor aniden aglama geliyor insana ne zor biseymis ya evlensek dert evlenmesek dert:)

Bende çok ağladım,bu durum 3 4 ay sürüyor..sonra evinden dahi ayrılmak istemiyorsun annene gidip kalmak sana oyle zor geliyor ki :))

Uzuldugunu anliyorum ama esinede eziyet ediyorsun o senin yerinde olup daha 2.gunden zirlamaya baslasa annem annem diye ne dusunurdun.
Senden bitanede bizde var kuzenim o evlenince napcak bilmiyorum 1-2 gun tatile ciksa telefonda ağlayan bir tip.
Bence biraz kendinizi dizginleyin derim.
Bende 3 saatlik yere gelin geldim. Sık sıkta gidip gelmiyoruz bisey olmuyor bende seviyorum annemi babamı filan ama biraz artık hayatimizada bakmamiz lazim herzaman annenin eteginde yasayamassin

Ben shir degistirdim 15 saat var ailemle aramda baslarda biraz uzuldum... Ama aliskindim uni okudum disarda 4 yil atlatmisdim o evreyi ..... Ama suanda bana koyan ailemin uzak olmasindan cok kendimi yqlniz hissetmem basim skssa gidecek yerim yok kaynana var ama oda bi yere kadr

Ayy bende ailemden uzaga gitcem.. simdiden efkar basiyor zaten yaa okuduklarimdan sonra daha kotu oldum.. kimseyi tanimam etmem.. bide yasadigim yerden kucuk bi yer.. nasil uycam alisicam.?? 1ay yurtdisina gitmistim orda bile aklima geldikce glamistimda simdi nolurum bilmem.. alismak zor bi durum...

Ben İstanbul içinde işime 2 buçuk saatte gidiyorum. 3 saat ne ki gider gelirsin sürekli.

Ben de 2 aylık evliyim ve ailemle aynı yerdeyim ama ona rağmen çok zor alıştım. Evimi yatağımı yadırgadım. Hala da alışma dönemindeyim,zor yani sabretmek akışına bırakmak lazım sanırım.

Bende 10 saatlik uzaklıktayin hiiiic kimsem yok ama esimin ailesi yonunden sansliyim. Oyle olmasaydi bile zamanla aliscaksin emin ol. Bir sure evine alis sonra calismaya basla. Evinle esinle ilgilen.. ama cok zor. Ne zaman koseye sıkıssan ailenin olmamasi durumu fena koyuyor.

Ben de uzaktayim ama abartmissin.

Bende önemli bit şey var zanneytim yanlış anlama küçümsediğimden değil.senden daha zor durumda olanlar var.ailemden 15 saat uzakta küçük bir yerde yaşıyorum artı kocam anlayışsız.ne zaman konu acıcam bende merak ediyorum

Ama ben hissettiklerimi yazdim durduk yere simarikliktan cikartmadim kim aglamak ister:)

Ahh ahh ..
Hüzün kaplar yüreğini. .
Büyüdüğün o ev , ailen, kardeşlerin. .
Çok duygusalım ..
Alışırsın ama zor be ayrılık. .
5 yıldır hâlâ bazen dönerken gözlerim dolar..
7km uzak , ama uzak işte ..

Olmaz olur muuu? Ben ayni sehirdeyim hatta annemler arabayla 5dk lik mesafde. Ama haftada en az 2 gun aglardim ben annemi ozledim diye ki haftada en az 2 gun de giderdik annemlere. Hayatimda hic sayikladigimi bilmem geceleri anne anne diye sayiklayarak aglarmisim esim uyandirirdi. Zamanla alisiyorsun bana 1 yil oldu simdi haftada ya da 10 gunde bir gidiyorum ama tabi her gun telefonla gorusuruz.
Sen de atlatirsin insallah uzulme canım

Daha yeni evlisiniz cok normal tum bunlar, zamanla alisirsiniz.
Hem 3 saat nedir ki ben ailemin yanina ucakla 18 saatte yilda 1 kez gidebiliyorum

alisirsin canim benim.bnde oyle olmustum ilk basta.okadar tuhaf bisiy ki.ev yabanci esyalar sanki benim diil gbi.ama zamanla alistim.sikma canjni.sende alisican.hatta sora evim evim diye gzcen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…