2 gün 3 saat uzaklık nasıl oluyor ki? Yurt dışına mı gittiniz?Yeni evlendim hatta o kadar yeniki daha 2 gunluk 3 saatlik uzaklikta biryere evlendim ve dumura ugramis durumdayim bu kadar koyucagini tahmin etmedim sudan cikmis baliga dondum annem babam bekar ablam evli ablam tum kuzenler teyze dayi yani kisacasi tum sulalem yasadigim sehirde kaldi ve cok yakindik birbirimize ama simdi yanlizim sanki.. esimin ailesi ilgisiz soguk insanlar buda beni ilerisi icin iyice umutsuzlastiriyor hemde 2 gunluk evliyken aglayip aglayip duruyorum yemeden icmeden kesildim esimden dolayi degil ailemden uzakda kalmis olmaktan dolayi yakinlarda olsak boyle olmayacaktim cok zormus bu durum esim kendi isini yapiyor eger orda is olanagi olursa gideriz dedi hatta uzuldugumu gorunce bir hafta orda kalabilirdik ama cevredeki insanlar sorun var sanirdi dedi hakli oda.. ablan bayramda gelsin kalsin diye bir suru alternatif uretiyor:) yani ondan yana dertli degilim sadece uzaklik ve bulundugum sehirde kimsem olmamasi sorun ben cok hareketli konuskan biriyim boyle dimdizlak gibiyim sanki.. ufacik cocuk gibi anne diye agliyorum cidden bu kdr olucagini tahmin etmedim tek umudum ailemin bulundugu sehre yerlesip daha mutlu olmak..benim gibi bu durumu zor yasayanlar oldumu ne dusunmem ne yapmam lazim
Yeni evlendim hatta o kadar yeniki daha 2 gunluk 3 saatlik uzaklikta biryere evlendim ve dumura ugramis durumdayim bu kadar koyucagini tahmin etmedim sudan cikmis baliga dondum annem babam bekar ablam evli ablam tum kuzenler teyze dayi yani kisacasi tum sulalem yasadigim sehirde kaldi ve cok yakindik birbirimize ama simdi yanlizim sanki.. esimin ailesi ilgisiz soguk insanlar buda beni ilerisi icin iyice umutsuzlastiriyor hemde 2 gunluk evliyken aglayip aglayip duruyorum yemeden icmeden kesildim esimden dolayi degil ailemden uzakda kalmis olmaktan dolayi yakinlarda olsak boyle olmayacaktim cok zormus bu durum esim kendi isini yapiyor eger orda is olanagi olursa gideriz dedi hatta uzuldugumu gorunce bir hafta orda kalabilirdik ama cevredeki insanlar sorun var sanirdi dedi hakli oda.. ablan bayramda gelsin kalsin diye bir suru alternatif uretiyor:) yani ondan yana dertli degilim sadece uzaklik ve bulundugum sehirde kimsem olmamasi sorun ben cok hareketli konuskan biriyim boyle dimdizlak gibiyim sanki.. ufacik cocuk gibi anne diye agliyorum cidden bu kdr olucagini tahmin etmedim tek umudum ailemin bulundugu sehre yerlesip daha mutlu olmak..benim gibi bu durumu zor yasayanlar oldumu ne dusunmem ne yapmam lazim
Bizim işyerinde yeni evlenecekler soruncaBende bir sorun varmi diye dusunmeye baslamistim artik:) istedigimde cikip gidecek kdr yakin olmayi cok isterdim suan o daha cok strese sokuyor:)
Canım ben ailemden bes dakika yürüme mesafesine evlendim.ona rağmen bunalıma girdim.seninki gayet normal.sadece uyum sağlama süreci biraz sancılı oluyor.ama hepsi gecicek.smdi anneme üç dört günde bir gidiyorum okadar yani :)Yeni evlendim hatta o kadar yeniki daha 2 gunluk 3 saatlik uzaklikta biryere evlendim ve dumura ugramis durumdayim bu kadar koyucagini tahmin etmedim sudan cikmis baliga dondum annem babam bekar ablam evli ablam tum kuzenler teyze dayi yani kisacasi tum sulalem yasadigim sehirde kaldi ve cok yakindik birbirimize ama simdi yanlizim sanki.. esimin ailesi ilgisiz soguk insanlar buda beni ilerisi icin iyice umutsuzlastiriyor hemde 2 gunluk evliyken aglayip aglayip duruyorum yemeden icmeden kesildim esimden dolayi degil ailemden uzakda kalmis olmaktan dolayi yakinlarda olsak boyle olmayacaktim cok zormus bu durum esim kendi isini yapiyor eger orda is olanagi olursa gideriz dedi hatta uzuldugumu gorunce bir hafta orda kalabilirdik ama cevredeki insanlar sorun var sanirdi dedi hakli oda.. ablan bayramda gelsin kalsin diye bir suru alternatif uretiyor:) yani ondan yana dertli degilim sadece uzaklik ve bulundugum sehirde kimsem olmamasi sorun ben cok hareketli konuskan biriyim boyle dimdizlak gibiyim sanki.. ufacik cocuk gibi anne diye agliyorum cidden bu kdr olucagini tahmin etmedim tek umudum ailemin bulundugu sehre yerlesip daha mutlu olmak..benim gibi bu durumu zor yasayanlar oldumu ne dusunmem ne yapmam lazim
Yeni evlendim hatta o kadar yeniki daha 2 gunluk 3 saatlik uzaklikta biryere evlendim ve dumura ugramis durumdayim bu kadar koyucagini tahmin etmedim sudan cikmis baliga dondum annem babam bekar ablam evli ablam tum kuzenler teyze dayi yani kisacasi tum sulalem yasadigim sehirde kaldi ve cok yakindik birbirimize ama simdi yanlizim sanki.. esimin ailesi ilgisiz soguk insanlar buda beni ilerisi icin iyice umutsuzlastiriyor hemde 2 gunluk evliyken aglayip aglayip duruyorum yemeden icmeden kesildim esimden dolayi degil ailemden uzakda kalmis olmaktan dolayi yakinlarda olsak boyle olmayacaktim cok zormus bu durum esim kendi isini yapiyor eger orda is olanagi olursa gideriz dedi hatta uzuldugumu gorunce bir hafta orda kalabilirdik ama cevredeki insanlar sorun var sanirdi dedi hakli oda.. ablan bayramda gelsin kalsin diye bir suru alternatif uretiyor:) yani ondan yana dertli degilim sadece uzaklik ve bulundugum sehirde kimsem olmamasi sorun ben cok hareketli konuskan biriyim boyle dimdizlak gibiyim sanki.. ufacik cocuk gibi anne diye agliyorum cidden bu kdr olucagini tahmin etmedim tek umudum ailemin bulundugu sehre yerlesip daha mutlu olmak..benim gibi bu durumu zor yasayanlar oldumu ne dusunmem ne yapmam lazim
2 günlük evli, 3 saat uzaklıktaymış :)2 gün 3 saat uzaklık nasıl oluyor ki? Yurt dışına mı gittiniz?
Geçmişe değil, önünüze bakın. Ben burada ne yapabilirim diye evinizin ve bulduğunuz semtin avantajlarına odaklanın
Umarim kolay alisirsin biz aile olarak cok bagliyiz ablamla surekli vakit gecirir hic tartismazdik simdi hep o gunleri dusunuyorum :) ne tarafa gidiceksin senYa valla burayı okuyunca içim daha da bi tuhaf oldu.Bir hafta sonra düğünüm var ve ailemden 15 saat uzaklıkta bir yere gidiyorum öğretmeniz ikimiz de.Ve ben ailemden hiç ayrı kalmadım üniversite zamanında bile.Gideceğim günü düşündükçe mideme kramplar giriyor resmen.Napsak gittiğimiz yabancı yerlerde KK üyeleri birbirimizi bulup gün mü yapsak
Cok haklisiniz boyle dusunerek kendimi alistirmaya calisiyorumailesine bağlı olan herkes sizin gibi duyguları yaşıyor şükredin ki 3 saat mesafede de olsa aileniz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?