Anamdan babamdan ayrılalı 10yıl oluyor 8yıl tektim yaklaşık iki yıldır eşimleyim evet koyuyor ama alışıyorsun be n hiç aramadım Allahı var ama bir yıldır bende de dehşet bir memleket aşkı var...fakat eşimde bende memuruz şu an gitmemize imkan yok...Yeni evlendim hatta o kadar yeniki daha 2 gunluk 3 saatlik uzaklikta biryere evlendim ve dumura ugramis durumdayim bu kadar koyucagini tahmin etmedim sudan cikmis baliga dondum annem babam bekar ablam evli ablam tum kuzenler teyze dayi yani kisacasi tum sulalem yasadigim sehirde kaldi ve cok yakindik birbirimize ama simdi yanlizim sanki.. esimin ailesi ilgisiz soguk insanlar buda beni ilerisi icin iyice umutsuzlastiriyor hemde 2 gunluk evliyken aglayip aglayip duruyorum yemeden icmeden kesildim esimden dolayi degil ailemden uzakda kalmis olmaktan dolayi yakinlarda olsak boyle olmayacaktim cok zormus bu durum esim kendi isini yapiyor eger orda is olanagi olursa gideriz dedi hatta uzuldugumu gorunce bir hafta orda kalabilirdik ama cevredeki insanlar sorun var sanirdi dedi hakli oda.. ablan bayramda gelsin kalsin diye bir suru alternatif uretiyor:) yani ondan yana dertli degilim sadece uzaklik ve bulundugum sehirde kimsem olmamasi sorun ben cok hareketli konuskan biriyim boyle dimdizlak gibiyim sanki.. ufacik cocuk gibi anne diye agliyorum cidden bu kdr olucagini tahmin etmedim tek umudum ailemin bulundugu sehre yerlesip daha mutlu olmak..benim gibi bu durumu zor yasayanlar oldumu ne dusunmem ne yapmam lazim
Esim Allaha sukur anlayis gosteriyor cunku ona neden boyle oldugu konusunda aciklama yaptim kendisitek yasadigi icin zaten aileden ayrilma durumu soz konusu degildi...duygular pek yetiskin olmakla alakali degil ben onceden de cok duygusal bir yapiya sahiptim zaten hani 50 yasinada gelsem birsey farketmiycekti:)Benim de eşim baya adapte olamamisti. O yuzden suan senin esine uzuldum. Cunku mutlu olmak icin evleniyoruz, esin senin surekli agladigini gore gore acaba pisman mi diye dusunmeye baslarsa şaşirma. Azicik buyumeden evlenmeyin o zaman. Bagimsiz bir yetiskin olmayi bekleyin...
Ben hiz uzaklasmadim belkide onunda etkisi var evlendin artik surekli gidemezsin diyen insanlar oldu buda beni etkiledi engelleniyomusum.gibi hissediyorum birazdaBen üniversiteyi falan hep başka şehirde okuyunca ailemden hep uzaktaydım o yüzden evlenince başka şehire gitmek koymadı ama ilk zamanlar yalnızlık depresyon etkisi yaratmıştı allahtan daha sonra çevre edinince değişti.
Ilk olarak komsularla tanıştım üst kat komsum benden 1 hafta sonra evlenmisti o da başka şehirden gelmişti birbirimize yardimci olduk zamanla alisirsin gönlünü ferah tut
Kimseyi dinleme eşinin anlayışlı bir insan olduğunu söyledin eminim ki bu konuda da anlayış gösterir ama sana tavsiye ilk zamanlar çok gitme yoksa evine alışma zorluğu yaşarsın ben şu an 3 hafta da ya da ayda 1 mutlaka gidiyorum eşim de çoğu zaman iş düzenine göre benimle geliyor. Kardeşim geliyor 1 hafta kalıyor bazı hafta sonları annem babam geliyor.Ben hiz uzaklasmadim belkide onunda etkisi var evlendin artik surekli gidemezsin diyen insanlar oldu buda beni etkiledi engelleniyomusum.gibi hissediyorum birazda
Uzuldum gercektenAramız 9 saatti şimdi başka bir ile tayin olduk ve cuma günü oraya gidiyoruz hemde 19 20 saate çıktı mesefa ya ben napayim...üstelik 9 senelik evliyim ikide çocuğum var...bitmiyor hasret yaşanmıyor gurbet ama mecbur napalim bizimde kaderimizde gurbet varmis...hemde ben tam bir anne paranoyagiyim düşün....3.5 aydır annemdeydim üstelik,yüreğim sıkışıyor aklıma geldikce eşyalarımı toplamaya elim varmıyor....
Evet anlayisli cok sukur ne guzel sık sık gorusuyormussunuz sizde bu konularda sorun cikartan erkeklerde var cok daha zor olurduKimseyi dinleme eşinin anlayışlı bir insan olduğunu söyledin eminim ki bu konuda da anlayış gösterir ama sana tavsiye ilk zamanlar çok gitme yoksa evine alışma zorluğu yaşarsın ben şu an 3 hafta da ya da ayda 1 mutlaka gidiyorum eşim de çoğu zaman iş düzenine göre benimle geliyor. Kardeşim geliyor 1 hafta kalıyor bazı hafta sonları annem babam geliyor.
Valla üniversite okurken bu kadar sık görmüyordum onları
40 gün esinizle yalniz kalmamasi lazim henüz daha 2 günlük evlisin... Ben öyle yaptim esim 40 gün benim yanimdaydi. Basina birşeyler geliyor böle yalniz hissediliyor lohusalik gibi.. Simdi bende lohusadayim ama esim 40 gün basimda... Yalniz da hissetmiyorum.. Yalniz kalinca ağlamak uzulmek geliyor biliyorum.
1 ay sonrasina alismis olurum heralde ama suan sicagi sicagina olunca uzuntu coktu yukarda bir arkadasda demis cicim aylari 3 aydan sonra falan basliycak sanirim:)2 günde bu kadar ağlamak ne demek ?Yani 1 ay geçer üzülürsün fln da evlilik heyecanını sevdiğinle aynı evde olmanın mutluluğunu hangi ara atlattın
Senede iki kere zor olmuyormu peki..ben banyoya gidip agliyorum :))Bende öyleyim 18 saatlik yollar var aramizda ama insan alisiyor zamanla senede iki kere gidiyorum o kadar .evlendigim ilk ayı eşimi gece uyandırır aglardim başında
Sende alisirsin merak etme
Evet benim degilmis hissi cok fazla annemler yakin zamanda tasinacagi icin eve gidince cok kotu hissetmiycegime seviniyorum yoksa ayni sekilde bende uzulecektimBen de ailemden uzağa ve kimseyi tanımadığım bir şehre geldim.
İlk 1-2 hafta yatağımı özledim, garip geldi ev. Sanki benim değilmiş de, tatile gelmişim gibiydi.
Sonra ben çok yalnız hissedince eşim kardeşlerimi çağırdı teker teker,ben gittim, annem geldi derken alıştım.
Ama hala ziyarete gidip odamın değiştiğini görünce garip oluyorum. Bir zamanlar yaşadığın eve misafir gibi bavulla gidip salonda yatıyorsun.
Ben hiz uzaklasmadim belkide onunda etkisi var evlendin artik surekli gidemezsin diyen insanlar oldu buda beni etkiledi engelleniyomusum.gibi hissediyorum birazda
benim gibi dunyanin obur ucuna gelenlerde var sansli oldugunuzu dusunun . allah yardimciniz olsunYeni evlendim hatta o kadar yeniki daha 2 gunluk 3 saatlik uzaklikta biryere evlendim ve dumura ugramis durumdayim bu kadar koyucagini tahmin etmedim sudan cikmis baliga dondum annem babam bekar ablam evli ablam tum kuzenler teyze dayi yani kisacasi tum sulalem yasadigim sehirde kaldi ve cok yakindik birbirimize ama simdi yanlizim sanki.. esimin ailesi ilgisiz soguk insanlar buda beni ilerisi icin iyice umutsuzlastiriyor hemde 2 gunluk evliyken aglayip aglayip duruyorum yemeden icmeden kesildim esimden dolayi degil ailemden uzakda kalmis olmaktan dolayi yakinlarda olsak boyle olmayacaktim cok zormus bu durum esim kendi isini yapiyor eger orda is olanagi olursa gideriz dedi hatta uzuldugumu gorunce bir hafta orda kalabilirdik ama cevredeki insanlar sorun var sanirdi dedi hakli oda.. ablan bayramda gelsin kalsin diye bir suru alternatif uretiyor:) yani ondan yana dertli degilim sadece uzaklik ve bulundugum sehirde kimsem olmamasi sorun ben cok hareketli konuskan biriyim boyle dimdizlak gibiyim sanki.. ufacik cocuk gibi anne diye agliyorum cidden bu kdr olucagini tahmin etmedim tek umudum ailemin bulundugu sehre yerlesip daha mutlu olmak..benim gibi bu durumu zor yasayanlar oldumu ne dusunmem ne yapmam lazim
Yok canım niye zor olsun hem artık alıştım 6 senelik evliyim benimde bir evim var yani aileme giderim en az 1 ay kalıyorum geliyorum biraz zor oluyor benim içinde ama yapacak bişey yok insanoğlunun alisamadigi bişey yok şu dünyadaSenede iki kere zor olmuyormu peki..ben banyoya gidip agliyorum :))
Ben her seyımı bıraktım aılemı arkadaslarımı ısımı ve baska dılını adetını bılmedıyım bır ulkeye gıtdım evlendım.burda tek varlıgım esım ve aılesı ama ılk baslarda zorlandım.zamanla alışıyor ınsan sende alısırsınYeni evlendim hatta o kadar yeniki daha 2 gunluk 3 saatlik uzaklikta biryere evlendim ve dumura ugramis durumdayim bu kadar koyucagini tahmin etmedim sudan cikmis baliga dondum annem babam bekar ablam evli ablam tum kuzenler teyze dayi yani kisacasi tum sulalem yasadigim sehirde kaldi ve cok yakindik birbirimize ama simdi yanlizim sanki.. esimin ailesi ilgisiz soguk insanlar buda beni ilerisi icin iyice umutsuzlastiriyor hemde 2 gunluk evliyken aglayip aglayip duruyorum yemeden icmeden kesildim esimden dolayi degil ailemden uzakda kalmis olmaktan dolayi yakinlarda olsak boyle olmayacaktim cok zormus bu durum esim kendi isini yapiyor eger orda is olanagi olursa gideriz dedi hatta uzuldugumu gorunce bir hafta orda kalabilirdik ama cevredeki insanlar sorun var sanirdi dedi hakli oda.. ablan bayramda gelsin kalsin diye bir suru alternatif uretiyor:) yani ondan yana dertli degilim sadece uzaklik ve bulundugum sehirde kimsem olmamasi sorun ben cok hareketli konuskan biriyim boyle dimdizlak gibiyim sanki.. ufacik cocuk gibi anne diye agliyorum cidden bu kdr olucagini tahmin etmedim tek umudum ailemin bulundugu sehre yerlesip daha mutlu olmak..benim gibi bu durumu zor yasayanlar oldumu ne dusunmem ne yapmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?