- 25 Eylül 2011
- 7.509
- 11.368
- 498
Benimde oyle keskin dusuncelerim vardi ama oyle olmadi bn oncesindr nasil gitcem nasil yapicam diye dusunseydim zaten yakin yerde oturmayi istedigimi soylerdim Allahaskina kim uzulmeyi aglamayi ister bundan zevk almiyorum ben ama elimde degil ben sadece ayni seyleri yasayip cozum yolunu bulanlardan destek istedim boyle giderse esin sikilir vs deyip yardimci olmuyorsunuz eger amaciniz demoralize etme degilse tabiBenimde ailem uzakta.istanbuldan ic anadoluya gelin geldim.birbirimize cok bagli aileyiz.
Annem perisan oldu aglamaktan gittigimde..zamanla alisti tabi.
Ama ben sizin gibi abartmadim.iki gunde nedir yahu bismillah.sikildim bilmem ne.
Hep derim. Ailesinden kopamayan evlenip esine hayati zehretmesin.
Daha iki gunde anlayis gosteriyor esiniz iki yil sonra bu sikilmalarinizdan bikar inanin.
Benimde esimin ailesi soguk.ustelik isimi cevremi herkesi birakip burda yeni arkadasliklar lurdum.cevre edindim cok sukur.
Esim istanbula ailemin yanina tasinmak icin diretiyor orda daha mutlu olacagimizi dusunuyor fakat burda bikatim borclari kapatip oyle yerleseyim diyirum.
Yerlesmesekte olur.nerde mutlu olacaksam oradir yuvam benim.
Ins zamanla alisrsiniz.zira sizin gibi tandgm biri bar...esi bikmis durumda.kiz 1 yillik evli ailemde ailem..bi ayagi hep orda.ins siz bu raddelerde olmazssiniz
Alakasi yok..olabilecekleri gorduklerimi yazdim.Benimde oyle keskin dusuncelerim vardi ama oyle olmadi bn oncesindr nasil gitcem nasil yapicam diye dusunseydim zaten yakin yerde oturmayi istedigimi soylerdim Allahaskina kim uzulmeyi aglamayi ister bundan zevk almiyorum ben ama elimde degil ben sadece ayni seyleri yasayip cozum yolunu bulanlardan destek istedim boyle giderse esin sikilir vs deyip yardimci olmuyorsunuz eger amaciniz demoralize etme degilse tabi
Is degistirme ve ev alma fikri var burdan istanbula giden arkadaslari var cagiriyolar istanbul fikrine sicak bakiyor aslindaEşinle ayrı memlekettenseniz ailenin yanına taşınmanız zor gibi görünüyor.
Biz aynı memleketli olunca yine döndük geldik kendi şehrimize ikimizin ailesi de burada yaşıyor.
Bazen uzakta olmayı özlüyorum aileler çok fazla rahatsız etmemesine rağmen.
Tesekkur ederim evet cok uzun mesafe yok ama iste insan uzuluyor yinede hergecen gun daha iyi hissedecegimi umuyorum ailemle skypedan konusuyorum daha iyi oluyorum boyle boyle alisicam sanirim:)Üzülecek bişey yok hem 3 saatlik yol haftasonları bile gitsen gidilir eşin de anlayışlı ne güzel zamanla çevren de oluşur alışırsın merak etme daha 2 gün olmuş dur bakalım her zaman annen baban yanında olmicak ki kendi ayaklarının üstünde durabilmelisin
Şimdilik telefonla konuşarak idare et bence vakit geçirmen daha kolay olur zamanla da gidip gelicek muhabbet edicek arkadaşlar edinirsin yalnız kaldım demek için çok erken böyle yapıp aileni de eşini de üzme derim
Garipmi garip tabi normal oldugunu soylemiyorum ama imsan kendine karsi koyamiyor gozyaslarim kendiliginden akip gidiyor inanin burda ailesi samimi insanlar olsa bir nebze oyle dusunurdum ama degiller esimin annesi olmadigindan digerleride pek umursamaz burda beni tutan birsey yok gibi bakalim artik Allah hakkimizda hayirlisini gostersin:)Alakasi yok..olabilecekleri gorduklerimi yazdim.
Ozlem elbet oluyor ama daha 2 gunde bu kadar diretmeniz cok garip degil mi..esinizle hep bu gunlerin hayalini kurmadiniz mi.
Tadini cikartin.planlarinizi aileyeme nasil gidicem diye degil evime bu sehre nasil alisirim diye yapin.
Kesinlikle alışırsın merak etme özleyince de gidersin zaten ilk ayrılık hep zor olur sen kendini hiç üzme eşinle ilk günlerinizin tadını çıkartın mutluluklar :)Tesekkur ederim evet cok uzun mesafe yok ama iste insan uzuluyor yinede hergecen gun daha iyi hissedecegimi umuyorum ailemle skypedan konusuyorum daha iyi oluyorum boyle boyle alisicam sanirim:)
Aslinda var kocaelide ailem esimde gebze veya istanbul anadolu yakasinda is ayarlarsa gidebilcegimizi soyledi ama kisi gecirmemiz sart umarim is durumunu ayarlar diye dua ediyorumcanım bende yıllarca anneme yakın oturdum ve kendi isteğimle uzak bi yere taşındım ama çok mutsuz oldum çareyi eski mahalleye taşınmakta bulduk şimdilik karar aldık ev arıyoruz sizin böyle bir şansınız yoksa zaman kaybetmeden psikolojik destek almalısın ben ilaçlara başladım artık psikolojim odenli bozuldu baştan önlemini al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?