Daha once ne yapiyordu da şimdi yapmiyor? Ilgisizlikten kastiniz ne?
ben 24 eşim 26
benim adetim 10 gün sürüyor bugun 14. gün ve maça gitti
öyle çok romantik değildi eskiden de ama en azından mutlu etmeye çalışırdı şimdi her şey çok sıradan
Bana da biraz az gibi geldi acikcasi. Ilk zamanlar nasildi?
ilk zamanlar yoğundu tabi ama ben çok zorlandım acı çektim o yüzden canım yanmasın diye yapmak istemedi şuan acı geçti ama hiç hissetmedim şu ana kadar oda ben hissetmeyince daha da azalttı
Tam olarak ne gibi farklar olustu?
Olabilir bugunlerde istemiyordur. Erkekleri niye 7/24 sevisen,her an her dakika aklinda cinsellik olan yaratiklar olarak dusunuyor bu insanlar yahu?ben 24 eşim 26
Ne hissetmedin canim?
Olabilir bugunlerde istemiyordur. Erkekleri niye 7/24 sevisen,her an her dakika aklinda cinsellik olan yaratiklar olarak dusunuyor bu insanlar yahu?
Kadinlarin da bir kisminin hep basi agrimiyor mu? Adamlarin da istemedigi zamanlar gayet olur.
zevk almadım yani
Su ana kadar hic mi almadin? Bi doktora gitseniz?
selam arkadaşlar bugün yeni katıldım aranıza :) öyle moralim bozuktu ki konuşmak dertleşmek istedim ama şuan kimseyle konuşamam. belki burda derdime derman bulurum diyerek paylaşıyorum derdimi :
henüz 3 aylık evliyim ve eşimin ilgiinin azaldığını hissediyorum. bütün yeni evlilerde olur mu bu ?
gittim normal dedi
ben yaklaşık 1buçuk yıllık evliyim ve hala bir gün eşimin daha ilgili olacağı umudunu taşıyorum..
her geçen gün iyiye gider..bozma moralini..
ben ilk aylarımı hatırlamak dahi istemiyorum..
Nesi normalmis bence hic normal degil zevk almaman bu kadar zaman hele de o adami seviyosan
Hali saha maclarinda taraftar oluyor mu sizin?ben 24 eşim 26
Canım aşk ile sevgi arasındaki farkı anlamak önemlidir..
Aşk, 1 – 3 sene arasında değişen bir ömre sahiptir. Ondan sonra buhar olup uçar. Süreç sevgi ve aşkla başlar ama; mantıkla devam eder. Mantık içermeyen aşk, bir müddet sonra yok olmaya mahkûmdur.
Aşk, uzun bir yolculuğa çıkmak yada yanan bir ateşi seyretmek gibidir. İnsan ateşe şevkle bakar fakat onu canlı tutmak için çabalaması gerekir. Ateş yanarken arada bir sönmeye yüz tutsa da gereken bakım ve ilgiyi gördüğünde tekrar alevlenir. Aşkın kısa sürmesinin sebebi, aşıkların aşk ateşinin içine atlayıp, yanmak gerektiğini düşünmeleridir.
Halbuki aşk, yönetilmesi icap eden bir ateştir. Ateşe dışardan takviye yapmak, onun ısı ve enerjisinden faydalanmayı sağlar. Âşıklar, birlikte alevlendirdikleri ateşi izleyerek mutlu olurlar. Fakat mantıksız bir biçimde alevlerin içine dalmak, onu iki sene de sönen bir kül yığınına çevirir. Yani aşk; sebep değil, iyi bir ilişkinin sonucudur.
Canım aşk ile sevgi arasındaki farkı anlamak önemlidir..
Aşk, 1 – 3 sene arasında değişen bir ömre sahiptir. Ondan sonra buhar olup uçar. Süreç sevgi ve aşkla başlar ama; mantıkla devam eder. Mantık içermeyen aşk, bir müddet sonra yok olmaya mahkûmdur.
Aşk, uzun bir yolculuğa çıkmak yada yanan bir ateşi seyretmek gibidir. İnsan ateşe şevkle bakar fakat onu canlı tutmak için çabalaması gerekir. Ateş yanarken arada bir sönmeye yüz tutsa da gereken bakım ve ilgiyi gördüğünde tekrar alevlenir. Aşkın kısa sürmesinin sebebi, aşıkların aşk ateşinin içine atlayıp, yanmak gerektiğini düşünmeleridir.
Halbuki aşk, yönetilmesi icap eden bir ateştir. Ateşe dışardan takviye yapmak, onun ısı ve enerjisinden faydalanmayı sağlar. Âşıklar, birlikte alevlendirdikleri ateşi izleyerek mutlu olurlar. Fakat mantıksız bir biçimde alevlerin içine dalmak, onu iki sene de sönen bir kül yığınına çevirir. Yani aşk; sebep değil, iyi bir ilişkinin sonucudur.
bi tek benim başıma gelir sanmıştımçok severek evlendim böyle olunca üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?