Daha cok yenisiniz iş stresi falan olablir eşinizin yada borcunuz falan varmi bilmiyorum ama bu tarz seylerden kaynakli olablir bence moralinizi bozmayin hemenselam arkadaşlar bugün yeni katıldım aranıza :) öyle moralim bozuktu ki konuşmak dertleşmek istedim ama şuan kimseyle konuşamam. belki burda derdime derman bulurum diyerek paylaşıyorum derdimi :
henüz 3 aylık evliyim ve eşimin ilgisinin azaldığını hissediyorum. bütün yeni evlilerde olur mu bu ?
Daha cok yenisiniz iş stresi falan olablir eşinizin yada borcunuz falan varmi bilmiyorum ama bu tarz seylerden kaynakli olablir bence moralinizi bozmayin hemen[/QUO
borcumuz var ama bunu o kadar dert etmiyoruz
selam arkadaşlar bugün yeni katıldım aranıza :) öyle moralim bozuktu ki konuşmak dertleşmek istedim ama şuan kimseyle konuşamam. belki burda derdime derman bulurum diyerek paylaşıyorum derdimi :
henüz 3 aylık evliyim ve eşimin ilgisinin azaldığını hissediyorum. bütün yeni evlilerde olur mu bu ?[/QUOT
3 ay cicim aylarının oldugu dönem sana karşı sıcak olmasi lazim neler yapıyor eskiden çokmu ilgiliydi artık ilgilenmıyor
3 ay cicim aylarının oldugu dönem sana karşı sıcak olmasi lazim neler yapıyor eskiden çokmu ilgiliydi artık ilgilenmıyorselam arkadaşlar bugün yeni katıldım aranıza :) öyle moralim bozuktu ki konuşmak dertleşmek istedim ama şuan kimseyle konuşamam. belki burda derdime derman bulurum diyerek paylaşıyorum derdimi :
henüz 3 aylık evliyim ve eşimin ilgisinin azaldığını hissediyorum. bütün yeni evlilerde olur mu bu ?
[/QU
daha iyiydi eskiden ama evlenince artması gerekmez mi?
Evliliğin ilk yılı kabus yılıdır cogu için..(bende dahıl)
Bol tartışmalı,aglamalı,boşancam dayanamıyorum fıkırlerıyle doludur..
Atlatırsan herşey rayına oturur..
yeni evlenince yatak odasında geçirilen vakit daha çok olur diye duydum hep ama eşim biraz isteksiz sanırım
Yaslariniz kac canim? Yatak odasi ne SIKLIKTA oluyor ayda ya da haftada?
Herşey kitabına uygun olmayabiliyor hayatta... Ama vardır arkasında muhakkak bir neden. Cinsellikten beklediğini bulamamış olabilir, alışma süreci olabilir, olabilir de olabilir yani...yeni evlenince yatak odasında geçirilen vakit daha çok olur diye duydum hep ama eşim biraz isteksiz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?