• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evli ve endişeli :(

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
133
selam arkadaşlar bugün yeni katıldım aranıza :) öyle moralim bozuktu ki konuşmak dertleşmek istedim ama şuan kimseyle konuşamam. belki burda derdime derman bulurum diyerek paylaşıyorum derdimi :
henüz 3 aylık evliyim ve eşimin ilgisinin azaldığını hissediyorum. bütün yeni evlilerde olur mu bu ?

Büyük sorunlar yoksa bu kadar kısa bir sürede doğru çıkarımlar yapılamayacağını düşünüyorum. Bazen zaman çözer bazense daha karmaşıklaştırır...

selam arkadaşlar bugün yeni katıldım aranıza :) öyle moralim bozuktu ki konuşmak dertleşmek istedim ama şuan kimseyle konuşamam. belki burda derdime derman bulurum diyerek paylaşıyorum derdimi :
henüz 3 aylık evliyim ve eşimin ilgisinin azaldığını hissediyorum. bütün yeni evlilerde olur mu bu ?
Daha cok yenisiniz iş stresi falan olablir eşinizin yada borcunuz falan varmi bilmiyorum ama bu tarz seylerden kaynakli olablir bence moralinizi bozmayin hemen

Daha cok yenisiniz iş stresi falan olablir eşinizin yada borcunuz falan varmi bilmiyorum ama bu tarz seylerden kaynakli olablir bence moralinizi bozmayin hemen[/QUO
borcumuz var ama bunu o kadar dert etmiyoruz

henüz 3 aylık evliyim ve eşimin ilgisinin azaldığını hissediyorum. bütün yeni evlilerde olur mu bu ?[/QUOT
3 ay cicim aylarının oldugu dönem sana karşı sıcak olmasi lazim neler yapıyor eskiden çokmu ilgiliydi artık ilgilenmıyor

cevap yazan herkese çok teşekkür ederim bu kadar çabuk cevap verileceğini hiç düşünmemiştim :)

3 ay cicim aylarının oldugu dönem sana karşı sıcak olmasi lazim neler yapıyor eskiden çokmu ilgiliydi artık ilgilenmıyor

yeni evlenince yatak odasında geçirilen vakit daha çok olur diye duydum hep ama eşim biraz isteksiz sanırım

Evliliğin ilk yılı kabus yılıdır cogu için..(bende dahıl)
Bol tartışmalı,aglamalı,boşancam dayanamıyorum fıkırlerıyle doludur..
Atlatırsan herşey rayına oturur..

umarım öyle olur :)

yeni evlenince yatak odasında geçirilen vakit daha çok olur diye duydum hep ama eşim biraz isteksiz sanırım
Herşey kitabına uygun olmayabiliyor hayatta... Ama vardır arkasında muhakkak bir neden. Cinsellikten beklediğini bulamamış olabilir, alışma süreci olabilir, olabilir de olabilir yani...

Back
X