• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evli ve endişeli :(

Hali saha maclarinda taraftar oluyor mu sizin?
Benim esim de maca meraklidir. Ben bazen taraftar olarak giderim. Cok eglenceli oluyor. Bu sayede esimin arkadaslarinin esleriyle kaynastim. :)
Evlilik cinsellikten ibaret degil, cinsellik esle aradaki muhabbeti, esle aradaki muhabbet de cinselligi etkiler.
Siz hic esinizle beraber vakit geciriyor musunuz?
Ben bu tip konularda genelde erkeklere hak veriyorum.

hayrı sadece erkeklerin olduğu bir ortam oluyor.
tabi ki cinsellik her şey değil ama ben her anlamda onunla ilgiliyim onu mutlu etmek adına emek veriyorum ama karşılık göremeyince üzülüyorum

bu kaçıncı yeni evlilerin ilgisiz eş konusu... köprüyü geçtik oldu bu iş demişlerdir.. bu erkekler yok mu !!

canım benim..aynı şekilde eşim beni tavlamak için kırk takla attı..
çevredeki herkes ilişkimize özenirdi..
ama düğüne bi kaç hafta kala soğukluk girdi aramıza..
herkes borç vs.dendir dedi..
oyüzden evlenmekten vazgeçmedim..
ilk bir yılımız ilgisizliği ve kavga gürültüyle geçti..
cinsellik neredeyse hiç istemedi, hep ilk adımı ben atıyodum..
sonra ben de adım atmama kararı aldım..haftada 1 ancak oluyo bizim de en baştan beri..
son 4-5 aydır daha ilgili ve sevgisini hissettiriyor..
her geçen gün daha iyi olacağına inanıyorum ben..
inşallah sizinkinin toparlanması okadar sürmez..bir an önce sevginiz artar birbirinize karşı..

çok zor gerçekten Allah ne güzek sabır vermiş sana
ben yapamıyorum sürekli takıntı haline getirdim şimdi de uzak durma taktiğini deniyorum hiç yaklaşmıyorum zaten daha fazla devam ederse bende soğuyacağım hepten :(

Evliliğin 4 altın kuralı var
Sevgi
Saygı
Para
Cinsellik

Bunların biri eksik olursa çiftler birbirinden uzaklaşır
O sana yaklaşmıyosa sen ona yaklaşıcaksın

Evliliğin 4 altın kuralı var
Sevgi
Saygı
Para
Cinsellik

Bunların biri eksik olursa çiftler birbirinden uzaklaşır
O sana yaklaşmıyosa sen ona yaklaşıcaksın

yaklaşmak istiyorum ama hep onun beni arzulamadığını düşündüğüm için çoğu zaman yapamıyorum

Bu arada kadinlar eslerinin kendileriyle ilgili olmamasindan sikayet ederler hep ama bu erkeklerle ortak bir hobi, bir eglence bulamamalarindan kaynaklaniyor bence.
Bircok kadinin birlikte vakit gecirme anlayisi bana cok yapis yapis ve sacma gelir mesela.
Ben bu konularda erkeklere daha yakin hissediyorum kendimi.
Birbirine zaman ayirma surekli muc muc olma, ''Askim seni seviyorum.'' deme degildir. Kocam bana boyle davransa pencereden atlarim herhalde.
Birbirine zaman ayirma; birlikte vakit gecirme beraber bir aktivite yapmadir.
Mesela eve gittiginizde misir patlatip, soyle eglenceli bir film- romantik komedi degil- aciyorsunuz da izlemiyor mu?
Beraber bisiklet kiralayalim diyorsunuz da ''Hayir'' mi diyor?
Bir otelin havuzunu gunluk 2 kisilik rezerve ediyorsunuz da ''Yuzmem'' mi diyor?
Ben genelde bu konularda erkeklere hak veriyorum. :)
sohrabbb sohrabbb

Bu bi alinti mi yoksa kendi aciklaman mi ve kendi düsüncelerin mi canim?
Beğendiniz sanırım :) Düşüncelerim böyle ama yazdıklarım alıntı :)

Aşkın hormonal boyutuda var , o nedenle birgün bitiyor. Kısaca birini gördüğümüzde kalbimizin çarpması dizlerimizin bağının çözülmesi aşktır. Aşk bittiğinde ise süreç iyi yönetilmişse yerini sevgi alacaktır , sevgi güvenli bir limandır.

Burada okudum ben yıllarca evli olup vajinal orgazmı yaşamayan çocuklu kadınlar var.
Çok anormal doktorluk bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Daha 3 aylık evlisiniz.
Sen bile kendi vücudunu yeni yeni tanıyacaksın.
Birbirinizi yönlendirerek cinsellikte kaliteye varacaksınız.
Bunu kafana fazla takma boşa üzme kendini.

Çok bilmiş konuştum farkettim.:oops:

Beğendiniz sanırım :) Düşüncelerim böyle ama yazdıklarım alıntı :)

Aşkın hormonal boyutuda var , o nedenle birgün bitiyor. Kısaca birini gördüğümüzde kalbimizin çarpması dizlerimizin bağının çözülmesi aşktır. Aşk bittiğinde ise süreç iyi yönetilmişse yerini sevgi alacaktır , sevgi güvenli bir limandır.

Cok begendim. Hangi kitap bu?

Bu arada kadinlar eslerinin kendileriyle ilgili olmamasindan sikayet ederler hep ama bu erkeklerle ortak bir hobi, bir eglence bulamamalarindan kaynaklaniyor bence.
Bircok kadinin birlikte vakit gecirme anlayisi bana cok yapis yapis ve sacma gelir mesela.
Ben bu konularda erkeklere daha yakin hissediyorum kendimi.
Birbirine zaman ayirma surekli muc muc olma, ''Askim seni seviyorum.'' deme degildir. Kocam bana boyle davransa pencereden atlarim herhalde.
Birbirine zaman ayirma; birlikte vakit gecirme beraber bir aktivite yapmadir.
Mesela eve gittiginizde misir patlatip, soyle eglenceli bir film- romantik komedi degil- aciyorsunuz da izlemiyor mu?
Beraber bisiklet kiralayalim diyorsunuz da ''Hayir'' mi diyor?
Bir otelin havuzunu gunluk 2 kisilik rezerve ediyorsunuz da ''Yuzmem'' mi diyor?
Ben genelde bu konularda erkeklere hak veriyorum. :)
sohrabbb sohrabbb

siz benim durumumu sanırım yanlış anladınız tabi ki söyledikleriniz de haklılık payı var bu anlamda eşimle güzel vakit geçiririz onu inkar edemem sadece ilgisinde azalma var bunu nasıl aşarım ya da kendime dert etmekten kurtulurum sıkıntım bu :)

Burada okudum ben yıllarca evli olup vajinal orgazmı yaşamayan çocuklu kadınlar var.
Çok anormal doktorluk bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Daha 3 aylık evlisiniz.
Sen bile kendi vücudunu yeni yeni tanıyacaksın.
Birbirinizi yönlendirerek cinsellikte kaliteye varacaksınız.
Bunu kafana fazla takma boşa üzme kendini.

Çok bilmiş konuştum farkettim.:oops:

keşke kafama takmamaı başarabilsem :KK61:

Back
X