• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evli ve endişeli :(

Ben senin gibi düşünüyorum :KK66:
Ay nihayet benimle ayni fikirde biri. Ben gerci biraz soguk nevaleyim o yuzden fazla ilgi beni boguyor. Bazen disari ciksa da rahat rahat agda yapsam diye adamin gozunun icine bakiyorum. Bir de bir seyle ugrasirken de ayagimin altinda kimse istemem. Surekli adami kovuyorum odadan. :KK53:

Son düzenleme:
sorun burda başlıyor zaten benim ondan ayrı hiçbir şeyim yok kafa dağıtacak bir uğraşım yok :KK43: kimseye de anlatamıyorum yeni evliyim söylenmiyor öyle her olumsuzluk

Artık kendine ondan ayrı uğraşlar, arkadaşlar bulsan, kendine böyle bir düzen kursan
karşılıklı olarak daha sağlıklı bir ilişkiniz olur diye düşünüyorum..

Artık kendine ondan ayrı uğraşlar, arkadaşlar bulsan, kendine böyle bir düzen kursan
karşılıklı olarak daha sağlıklı bir ilişkiniz olur diye düşünüyorum..

bende öyle düşünüyorum inşallah yapabilirim yoksa kafayı yememe ramak kaldı

ben eşimden ayrı hiçbir iş yapamam müsade etmez tek başıma sokağa çıkarmaz ne yapacaksak birlikte olur. Kendi çok güzel maçlara gider ama ben arkadaşlarımla görüşemem bile doğru düzgün
:KK57::KK57::KK57: En basta soylesene bunu. Sokaga salmamak ne demek? Eee boyle tabi patlarsin. Lafimi geri aliyorum suc once esinde, sonra da ona bu hakki verdigin icin sende.
O cikabiliyor da sen niye cikamiyorsun?
Simartmayin su adamlari bu kadar ya!

Ay nihayet benimle ayni fikirde biri. Ben gerci biraz soguk nevaleyim o yuzden fazla ilgi beni boguyor. Bazen disari ciksa da rahat rahat agda yapsam diye adamin gozunun icine bakiyorum. Bir de bir seyle ugrasirken de ayagimin altinda kimse istemem. Surekli adami kovuyprum odadan. :KK53:

Ben eşimle gezmeden ayrı arkadaşlarımla kız kıza gezmelerden ayrı zevk alırım.
Çıkcam iki laklak, kahve, fal gırgır yapcam anca rahatlıyorum.

Hep dibimde istemem adamı boğulurum.

Ama benim eşim de aksine her şeyi benle yapmak ister.
Bensiz gezme planları yapmaz. Aynen senin gibi ben derim git değişiklik olur diye.

O çıkar ben rahatlarım.. :)

:KK57::KK57::KK57: En basta soylesene bunu. Sokaga salmamak ne demek? Eee boyle tabi patlarsin. Lafimi geri aliyorum suc once esinde, sonra da ona bu hakki verdigin icin sende.
O cikabiliyor da sen niye cikamiyorsun?
Simartmayin su adamlari bu kadar ya!

aah ah aşk bozdu beni hiç öyle değildim eskiden

aah ah aşk bozdu beni hiç öyle değildim eskiden
Ya bacim ne aski ya. Bu ask degil hastalik. Asik olmasam inancam.
Erkekler yari tanri degil, sozleri de Allahin emri degil.
Izin almak nedir ya.
Valla omur boyu mutsuz olursunuz benden soylemesi.
Adam resmen sizii kendine bagimli hale getirmis.
Calisiyor musunuz?

Son düzenleme:
Ya bacim ne aski ya. Bu ask degil hastalik. Asik olmasam inancam.
Sizi Ikinci sinif insan oldugunuza inandirarak yetistiren de kabahat.
Erkekler yari tanri degil, sozleri de Allahin emri degil.
Izin almak nedir ya.
Valla omur boyu mutsuz olursunuz benden soylemesi.
Adam resmen sizii kendine bagimli hale getirmis.
Calisiyor musunuz?

ne yaptın kuzum ya o kadar kötü değilim evet çalışıyorum
çok şükür o olmasa daha da zorlanırdım ama şükür ki çalışıyorum
özgürlüğümü kısıtladığı doğru bunu zalimce yapmıyor ama yine de sorun işte

ne yaptın kuzum ya o kadar kötü değilim evet çalışıyorum
çok şükür o olmasa daha da zorlanırdım ama şükür ki çalışıyorum
özgürlüğümü kısıtladığı doğru bunu zalimce yapmıyor ama yine de sorun işte
Canim bence gayet de zalimce bir kadinin arkadaslariyla bulusmasina izin vermemek. Sana karismasina izin verme, al karsina konus. :)

Canim bence gayet de zalimce bir kadinin arkadaslariyla bulusmasina izin vermemek. Sana karismasina izin verme, al karsina konus. :)

arkadaşlarımla ev ortamlarında buluşuyoruz ben davet ederim gelirler vs bunlar oluyor ama öyle dışarda bir mekana göndermez kısacası ortamını bilmediği yere göndermez diyim

eşimin çok katı kuralları var ve değiştirmek nerdeyse imkansız o yüzden ben kendimi değiştirip bu tarz şeylerle kendimi üzmek istemiyorum

selam arkadaşlar bugün yeni katıldım aranıza :) öyle moralim bozuktu ki konuşmak dertleşmek istedim ama şuan kimseyle konuşamam. belki burda derdime derman bulurum diyerek paylaşıyorum derdimi :
henüz 3 aylık evliyim ve eşimin ilgisinin azaldığını hissediyorum. bütün yeni evlilerde olur mu bu ?
Ben azcık ilgisinde farklılık görsem gider dış görünüşümde ufak tefek değişiklikler yaparım , hatta gittim birinde saçımı kan kızıla boyadım benimki komaya girdi :KK53: bir de gittim mini bir etek aldım bak bre adam tepemi attırırsan silahım da burda ona göre ayağını denk al dedim :cool: biraz mizah yapın siz surat astıkça adam sizi görmemek için maske takar :KK57:

arkadaşlarımla ev ortamlarında buluşuyoruz ben davet ederim gelirler vs bunlar oluyor ama öyle dışarda bir mekana göndermez kısacası ortamını bilmediği yere göndermez diyim
Canim iyi de bu devirde kimse kimseyi eve davet etmiyor ki kolay kolay. Hele ki calisan kadinlar. Kimsenin evi temizleyip, cesit cesit yemek yapacak vakti yok. Cogunluk kafede bulusuyor artik. Sen niye ona bu hakki verdin? O gidiyor da sen niye gidemiyorsun?

Ben azcık ilgisinde farklılık görsem gider dış görünüşümde ufak tefek değişiklikler yaparım , hatta gittim birinde saçımı kan kızıla boyadım benimki komaya girdi :KK53: bir de gittim mini bir etek aldım bak bre adam tepemi attırırsan silahım da burda ona göre ayağını denk al dedim :cool: biraz mizah yapın siz surat astıkça adam sizi görmemek için maske takar :KK57:

benim surat hemen düşüyor zaten :) şuan evde kayınvalidem olduğu için o tarz şeyler yapamıyorum malesef

Canim iyi de bu devirde kimse kimseyi eve davet etmiyor ki kolay kolay. Hele ki calisan kadinlar. Kimsenin evi temizleyip, cesit cesit yemek yapacak vakti yok. Cogunluk kafede bulusuyor artik. Sen niye ona bu hakki verdin? O gidiyor da sen niye gidemiyorsun?

bende onu kolay kolay göndermem ama maçlara bu benim işim sayılır deyip deyip gidiyor ve bana vakit ayırmıyor sonrasında :(

selam arkadaşlar bugün yeni katıldım aranıza :) öyle moralim bozuktu ki konuşmak dertleşmek istedim ama şuan kimseyle konuşamam. belki burda derdime derman bulurum diyerek paylaşıyorum derdimi :
henüz 3 aylık evliyim ve eşimin ilgisinin azaldığını hissediyorum. bütün yeni evlilerde olur mu bu ?

biz de 3.ayımızdayız..biraz hasretlik çekioruz o yüzden çok şükür böyle ssourunlarımız yok ama olamsı da gayet doğal :))
iş stresi sıkıntısı olabilir yaniiiiiiiiii
evlilik öncesi beklentiyi yüksek tutunca oluyor sanırım :)
kesinlikleeee beklenti azaldıkça mutlluluk artıyor

eşimin çok katı kuralları var ve değiştirmek nerdeyse imkansız o yüzden ben kendimi değiştirip bu tarz şeylerle kendimi üzmek istemiyorum
..
kesinlikle sen üzülürsün takarsan takma orta yol bulmaya çalış :)

Back
X