- 19 Kasım 2014
- 1.680
- 766
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hafta da birdi zaten ama sonra iki en son da üç oldu ve benim sinirlerim iyice tepeme çıktı annesi var bişey de diyemiyorum çıldırmak üzereyim
Evlilik tarihi hatirlasa iyidir..
Annesi gidince geceden plan yapip tamam alin kendisinden ve eğer bozarsa plani bundan hoslanmadgnzi konuşursunuz. Haftada 3 çok fazlaymis yorulmuyor mu is cikisi oraya gitmeye vs?
o zaman yorulmuyor işte ne varsa bu topta![]()
Evlifligin ilk aylari cicim aylari derler , ama bende kabus gibiydi :)
Surekli tartismalar soguk tavirlar , bende ilgisiz sansim eyvahhh ne yaptimda evlendim demistim..
Ama yanilmisim bir kac ay sonra duzene girdi evliligimiz , suan cok iyiyiz ve mutluyuz :)
Bence buyuk sorunlar yoksa , alisma surecinde olur boyle seyler .
Zamanla daha cok ilgisi artar.
Ama cinsellik istemiyor diyorsunuz belki de yorgun olduğu için 14 gün olmuş sonuçta. Bilemedim ne desem
acaba adetim çok uzun olduğu için mi oluyor yani uzun süre ara verince bilemedim ki
Tam tersi olması lazim ara verdikten sonra daha istekli olması gerek.
değişik gecelikler falan giyince hemen atlıyor bu sıralar kaynanamdan dolayı yapamıyorum öyle şeyler eşofmanla dolaşıyorum hep etkileyemiyorum sanırım
Belki annesi var zaten rahat yapamayacagz diye erteliyor olabilir ama yine de geceler sizin:) siz adim atinca yok falan diyor mu siz mi bekliyorsunuz istemesini
genelde ben istemesini beklerim adım attığım zamanda karşılık verir çoğunlukla ama şimdi yorgun oluyor hep bi de sabah işe gitmek olunca hafta sonuna saklıyor sanırım çok düzenlidir her konu da ama benim canımı sıkan şey bana gelince iş bahanesiyle uyumak isterken maçlara nasıl gidebiliyor 7 gün olsa 7 gün gidecek nerdeyse ve çokta yoruluyor ayakları ağrıyor sonrasında. Biraz kilo aldı onu eritmek için de çok gitmek istiyor olabilir dert ediyor azcık kilo alsa
Bence caninizi sikmayin bunu bir süreç gibi görün mutlaka geçecek. Ve zamanla duzeniniz olacak.
Surat asip kavga ederseniz sozunuzun değeri olmaz. Anca kiskanc huysuz vs der:) bu yüzden sabirli olun ama küçük küçük bozulduğunuzu anlatmaya calisin.
Aslinda kayinvalidenizn ikinci ayda gelip yerleşmesi çok dezavantaj olmuş sizin için..
Evde giy sende akıllımben öyle şeyler yapsam boşar beni
daha çok evde dikkatini çekmem gerek![]()
Evde giy sende akıllımkv'ne benden selam çak toplasın pılını pıhtısını
beni oraya getirtmesin
![]()